Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Skorpiona solouje na luzie.

Ping taki, że nie widzę różnicy pomiędzy EU i CN co mnie dziwi.

Jestem już blisko miasta gdzie zakłada się gildie. Więc wpisujcie się na listę (znajdziecie link w 1 poście).

PS. Idziemy w czerwonych. Tak mi się kliknęło. Podobno da się zmienić. Jak dojdę jak to poinstruuję was.

Jak ktoś operuje jakimś serwerem albo chociaż kanałem na Team Speaku to prosiłbym o udostępnienie dla dobra ogółu :D

To dobrze tez w czerwonych poszedłem reset staminy jest o 23 używasz jakiegoś boostera ara ?

Zero boosterów. Po prostu zrezygnowałem z wifi w lapku na rzecz kabla lan.

no ale bez przesady ze bez boostery grajac z EU masz pingi po 17-18 ... po 170-180 to jeszcze mooooooooooooooooooze ... ale po 17-18 ? ...

Po godzinie 17:00 - 18:00 jak chinolom się stamina kończy i wychodzą spać. Ping mam w okolicach 250.

PS. Lista członków Gildii zaktualizowana.

jak kupic premke ?

nbo kurcze o czapeczkach nie widziałem broń i strój nawet kilka razy mi dropnął ale czapki ani jednej ;) to się zabieram za kryuształki ;)

a tu ma postać :Dhttp://img24.imagesh...4/4002/w2n8.jpg

jak macie mniej wiecej 16lvl to pm me przyda mi się party ;)

^Up widze ze lvl leci wczesniej bylo 13 :D

@Edit vRaider zeby kupic premke musisz miec paypala przez paypala kupic QQ pointsy a pozniej w grze kupic vipa sa 3 rodzaje Vip basic zwykly 30 dni 1.5$ na miecha i sa 2 vipy poszerzone zeby je uzyc musisz miec odpalonego basic vipa. niestety ja niemoge sobie kupic bo paypal mi sie niechce sie sync z moja visa. Jakby ktos kupywal vipa to czy moze moglby mi tez kupic za np Konto na Pbe w lolu albo cos innego dogadamy sie. :D!

RINNEGAN!

Przepraszam za double posta ale to jest w hooy important.

Wlasnie wyszla angielska latka wszystko dziala i wiekszosc jest po angielsku :D! Jezeli wam pomoglem kliknijcie lubie to! licze na was! :D

Pobieracie instalujecie gdzies na dysku poczym kopjujecie wszystko wgrywacie do BIN folderu uruchamiacie ChinaEnglishPatcher kilikacie Apply Patch i gotowe. :D

http://www.bladeandsouldojo.com/topic/16870-english-patch-for-china/

Dodany poradnik odnośnie wrzucania łatki ENG. Ludzie mieli z tym problemy więc piszę. Jeśli nei chce wam się czytać to podpowiem. Na pulpicie macie nową ikonę po instalacji.

PS. LuckySeven masz lajka tu i w moim poradniku! Love :*

Dzięki bardzo za ten link, właśnie zainstalowałem, nie mogę się doczekać efektów :).

Na marginesie, kolejka z podstawowym VIP to w tym momencie 600 osób, jednak spada ona znaczenie szybciej niż w przypadku zwykłej kolejki, warto zainwestować.

~gapek

A i dodam, że ENG patch jest nielegalny bo ingeruje w pliki gry. Można za to dostać bana.

W praktyce nic nam nie grozi. Jeśli komuś sumienie nie pozwala to chcę przypomnieć, że podczas rejestracji podaliście się za jakiegoś Chinczyka :)

Ogólnie dzięki za wszystkie wiadomości.

PS. Rekrutacja do ekipy jest nadal otwarta. Gildia ruszy na dniach, muszę dojść do ludka z rejestracją :)

Kocham Cię, LuckySeven ( ten, tego... bardzo się ucieszyłem znaczy się :P )! Nie wiedziałem, że to tak szybko załatwią, a tu patrz ! :)

Który z boosterów waszym zdaniem daje najlepsze efekty? Jeśli jest płatny to ile kosztuje miesięczna subskrypcja?

A jednak sie udało :) szybko się uwineli z tym patchem :) teraz gra to będzie juz tylko czysta przyjemność :)

Który z boosterów waszym zdaniem daje najlepsze efekty? Jeśli jest płatny to ile kosztuje miesięczna subskrypcja?

WTF sobie daruj. Zobacz oficjalny, a później http://www.aspenachgaming.com/#!xunlei-game-booster/c22ul

Szczerze w tym patchu przetłumaczone jest niewiele, głównie elementy interface-u. Mimo wszystko to co najważniejsze czyli statystyki postaci i ekwipunku też są w większej części przetłumaczone. Na drzewka skilli trzeba będzie poczekać trochę dłużej :>

Witam wszystkich przecierających szlaki w B&S. Mam takie pytanie jak wygląda sprawa z kolejkami na serwer? Dalej takie długie? Bo troszkę te właśnie kolejki mnie odpychają od spróbowania.

Dalej są długie ale możesz poprostu zrobić tak jak ja niewylaczac blade &soul. Jak tylko sie dowiedziałem o tym patchu odrazu musiałem sie z wami podzielić trzeba sobie pomagać :* Teraz mam problem z launcherem długo mi sie wczytywal a teraz cały czas leci ta pokazówka przed wyborem postaci miał ktoś taki problem ? :(