Wielkie dzięki za tego patcha angielskiego!
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Jeżeli zostawie logowanie i będę w kolejce i powiedzmy kolejka minie ja się zaloguje to czy może mnie wywalic za bycie AFK?
Wszystko już działa maja przeciozenie na serverach Up. Wlasnie mnie tez to ciekawi bo zostawiłem postać na noc z nacisnietym W ale
Najwyraźniej dostałem dc niewieem czy przez neta czy anty Afk system. A co do kolejki raz zostawiłem kolejkę na 2h było z 900 osób niebyłe mnie w domu przez 2-2.30 h jak wróciłem postać była zalogowana
i jak fajnie wam sie gra na takich lagach ? ja bym chętnie zakosztował pvp w tej grze ale co to za pvp przy takim pingu ..
Z tymi kolejkami można się poczuć jak za dawnych czasów na silkroadzie.
Co do kickow z servera to wywala za afka
Po nockach jak wracalem rano zostawialem logowanie i zawsze po jakims czasie kickowalo mnie za afka Fajnie by bylo jakby teraz juz byla wersja EU z niskim pingiem ... nic nie zmienione w porownaniu do wersji CN ... tam nawet premium grosze kosztuje .... ehhh nic tylko opuscic EU i zamieszkac w CN
No np znajac eu/na wersje to mam nadzieje ze za vipa bedzie 5$ max wtedy odrazy wykupie sobie na pol roku Bo gra jest tego warta a 20-25euro na 6 miechow to nic. Co do pvp z 2 osoby juz zabilem
Jak ma ktos mozliwosc kupienia vipa to niech sie domnie odezwie moge zdonatowac komus na paypala 1.5$ w zamian z vipa :C
i jak fajnie wam sie gra na takich lagach ? ja bym chętnie zakosztował pvp w tej grze ale co to za pvp przy takim pingu ..
Na jakich lagach przepraszam ? Ja na przykład mam bardzo rzadko lagi, a jak już mam to lag spike i koniec
Nie mogę utworzyć postaci - po wpisaniu nicka i wybraniu pod serwera klikam confirm w okienku które wyskakuje i nic się nie dzieje. Ktoś tak miał?
Dzisiaj prawdopodobnie gramy do 19:00. Później czeka nas przerwa techniczna. Ponowny start o północy naszego czasu!
Co do patcha. Jest to wersja 1.0 i przetłumaczono obecnie najważniejsze elementy interfesu. Dopiero później czeka nas szczegółowe tłumaczenie. Jednak radzę zapomnieć o questach w języku ang.
Googi czytałem o tym poblokowali możliwość robienia postaci na niektórych serverach żeby rozproszyc graczy po innych
Stan serwerów obecnie.
Dzięki serdeczne za patcha .
Po wbiciu lv 15 uznałem, że na tym zakończę moją przygodę, ale teraz może zostanę na dłużej .
Niema za co Czy tylko ja mam takie kosmiczne lagi ? Wyglada na to ze cos jest z serverem dlatego robia maintance szkoda bo chcialem te 15k fatique pointow zjechac do resetu
Witam mam problem zaczynając od początku szukałem ale nie znalazłem problemu jakiego mam bądź nie rzucił mi się w oczy a więc zrobiłem wszystko jak na tej stronie http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Bez-blokady-bez-proxy-bez-ogranicze%C5%84-O-7-00-rano-startuje-chi%C5%84ski-Blade-Soul-na-kt%C3%B3ry-wybiera-si%C4%99-masa-Polak%C3%B3w .
Uruchamiam B&S wybieram serwer wpisuje login i haslo i nic sie nie dzieje ..
http://zapodaj.net/926937558f6f4.png.html
Rusiek to pewnie coś u nich bo ja też nie dość, że mam problem się zalogować bo ciągle mi na jakichś błędach wywala, to jak już się zaloguje do gry to nie idzie grac bo taki lag :/ od razu powiem, że do tej pory takich problemów nie miałam, pomijając kolejkę do gry.
Tak szczerze to mogliby już teraz ten maintenance zrobić to bym może zdążyła jeszcze pograć przez chwile zanim pójdę spać.
Miałem dzisiaj wcześniej podobnie prawdopodobnie jest to wina serwerów możesz poprostu poczekać jeżeli to nie zadziała możesz zrobić reinstal upewniajac sie ze masz region zmieniony ma chiński uproszczony
@Angel
Mam tak samo wcześniej było ok dopiero dzisiaj są jakieś kosmiczne lagi
a jeżeli mam ustawiony chiński tradycyjny to robi jakąś różnicę ? czy koniecznie muszę ustawić chiński uproszczony i zrobić reinstal ?
tego to niewiem ale jezeli np gra ci dzialala wczoraj elegancko to wina serverow jezeli dopiero dzisiaj zainstalowales i nie dziala to moze byc wina serverow albo regionu
@Edit Gra ktos normalnie bez lagow tak jak np wczoraj? bo ja za kazdym razem jak sie loguje to mam kosmiczne lagi i nawet kolejki na servie niema
Krótka piłka, warto grać na chińskim serwerze? Nie, nie chodzi mi o lagi, ale o krzaczki, chińskiego nie znam :/