Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Podalem linka na poprzedniej stronie do angielskiej latki narazie malo zeczy jest przetlumaczonych ale wszystko z czasm jak na moje sie oplaca bo wole sobie tutaj pograc wbic max poogarniac i pozniej jak wyjdzie na/eu bd odrazu wiedzial co i jak :D

@Edit jakby kogos denerwowala cenzura tutaj macie linka i opisane jak ja usunac.

http://www.bladeandsouldojo.com/topic/14866-guidebns-cn-decensor-auto-patch-upated-nov-30/

Bez problemu pograsz, questy są tak pokazane, że nie możesz nie wiedzieć o co w nich chodzi, a poza tym jest łatka zangielszczająca, ale niedługo powinna wyjść jeszcze bardziej szczegółowa.

@edit: @UP Kilka sekund przede mną. :P Dziękuję za info o patchu z cenzurą, na pewno skorzystam. :D Ciekawe czy na NA/EU będzie tak samo ocenzurowane ... Jak myślicie ? :)

Na eu/na nigdy nie bylo zadnych cenzur :D Wiec smiem przypuszac ze bedzie normalnie bez.W Chinach maja takie prawo children protection czy cos takiego. D:

Rejestracja na tym pod serwerze jest zamknięta? Jakbym nie próbował to tu nie mogę postaci stworzyć.

Chiny w ogóle mają dzienie z tą cenzurą, powinni dać system PEGI jak w NA/EU i by było ok. No ale Koreańców nie przebiją z KSSN. :P

<a class=

takie coś wyskakuje mi przy logowaniu się na serwer wie ktoś o co chodzi ?

No to pobieram ostatnie 2 party z chomika (aragmor dzięki za upload :) ) i jak serwery wstaną wbijam do gry :)

Wie ktoś o co chodzi w tym queście? Ten z kliknięciem "K"

Wie ktos już o co chodzi?

wciskasz K i potem robisz to co się świeci (takie mrugnięcie na biało)

Tylko, ze mi się nic nie świeci... Gdyby się świeciło to nie pytałbym o ten quest tutaj xd

Ma ktos lagi czy to tylko ja tak mam? :o Obilo mi sie o uszy ze usuneli funkcje kupywania ich punktow przez Paypala czyli teraz niemamy jak kupic vipa :(

k6o7ld4wxapj_t.jpg

wie ktoś o co może chodzić robiłem już reinstal ..

3 razy próbowałem solować skorpiona summonerem i 3 razy padłem, no thx.

@LuckySeven- ja dziś kupiłam vipa bez problemu :)

@Angel o to cieszy mnie ta wiadomosc :D Juz sie balem ze nie bd mogl sobie vipa kupic a tak btw niedalbys rady kupic mi vipa w zamian za jakies konto w grze czy cos? :C

trej dziala ci normalnie gra bez lagow? wbij 20 lvl i moze dasz rade, niewiem wlasnie czy tylko ja mam takie delaye po 10 sec czy wszyscy wczoraj wszystko chodzilo zayebiscie

ja dzisiaj tez mam straszne delaye :P ale jak maja robic maintance to moze z serwerami cos nie tak :P

@

Uff właśnie sie uporalem z jakas wielka purchawka ... ( delay po 5-8 sek ) ale pyklo za 1 podejsciem bez padania :D

@ Lucky z tym kupowaniem vipa to nie pyknie, bo musiałabym się na stronie zalogować na Twoje pasy, a nie będę tego konta powiązywać z moim kontem na paypal :unsure:

Z tymi lagami to u większości, tak samo problemy z zalogowaniem, przeglądałam właśnie forum http://www.bladeandsouldojo.com/index i tam mnóstwo ludzi narzeka. btw forum polecam dla tych co maja problemy z instalacją lub wogóle z grą, dużo wytłumaczone - oczywiście nie umniejszając temu forum ^_^

ale skorpion na takim delayu to nidy rydy ;/

@Angel aha rozumiem czyli musze wkoncu zrobic sobie paypala tak czy inaczej dziekuje. :P A tamto forum to mam na biezaco. Jednak da rade kupic przez moja vise :P Tylko musze jutro skoczyc wplacic srodki

Moze sprobuj kliknac na ten + Pod K i wpisz tam byle co

Drakean

Gildia już działa i gramy por Czerwoną frakcją! Jeśli wybraliście niebieską to musicie zabulić 10 srebra za zmianę frakcji.

Piszcie do Arutaru w celu rejestracji.