Oooo Z torrentów cos idzie 3% i po 30kb/s
Up, a powiedz mi w co mam kliknąć XD
Oooo Z torrentów cos idzie 3% i po 30kb/s
Up, a powiedz mi w co mam kliknąć XD
pomoze ktos kto pobral gre przy pomocy downloadera czy gra jest odrazu zaktualizowana czy trzeba patchowac bo jak wlaczam lanucher to wyskakuje okienko wszystkie servery off ale nic sie nie laduje
Pisze ze mam wersje 1.72.4010.4
Do jutra w południe (u nich) u nas do 5 rano są zamknięte wszystkie, bo przeludnienie było. Otworzą nowy serwer.
1. Wszystkie serwerki zamknięte. Pisałem na blogasie i dałem tutaj info.
2. Wersja 1.72.4010.4 to ta gotowa na OBT
3. Nowy serwer startuje o 12:00 GMT +8. Czyli u nas 5:00.
4. Pobierajcie grę z chomika. Tą opcję polecam wszystkim. Później downloader oficjalny. Na sam koniec torrent.
5. 3 seedy są bo mam 3 trackery. Jednak max z jaką prędkością wysyłam to 200 kb/s. Zostawiam kompa na noc jak coś.
U mnie już 6%.. jakoś idzie. Do czwartku powinno się ściągnąć.
Wiecie co. Tworzenie postaci tworzeniem. Jednak po starcie oficjalnym umówmy się na jakąś konkretną godzinę. Wbijemy na jeden serwer i zaludnimy go PL graczami
Jak wszystko uda mi sie ustawic to mozemy wszyscy na 1 server wbic btw. Jak ustawic Wtfast pod B&S bo cos mi sie nie udaje :C
Jestem za! Tak jak Burning Legion znany jest w WoW'ie z polaków, tak jakiś chingchow blabla będzie znany w B&S z polaków
Jak wszystko uda mi sie ustawic to mozemy wszyscy na 1 server wbic btw. Jak ustawic Wtfast pod B&S bo cos mi sie nie udaje :C
Jutro zrobię poradnik. Dzisiaj już nie wyrabiam. Do kreacji postaci powinien wystarczyć ci ten, który już zrobiłem do oficjalnego boostera.
Dobrzem dziekuje
sciagnalem BnS wersje CBT z linków od aragmora z bloga , rozpakowalem , zainstalowalem , cos tam mi sie patchowalo ale tylko do wersji 1.63.3875.8 ... jak to spatchowac do wersji tej na OBT( ta 1.72.xxxx) ???
A który to niby oficjalny server ENG community ?
Później wrzucę klienta OBT którego mamy w chmurze , jednak z uwagi na limit pobierających najpierw koledzy muszą pobrać .
Trzy sposoby:
V Rider poprzez połączenie z Regionem 4/5/6 (wszystkie full)
Ściągnięcie patcha z tej strony :
http://bns.qq.com/web201307/download.shtml#d_anchor
albo automatycznie 23
obstawiam ze ktorys z regionu hong kong bo tam pingi ~~200 ale jak ten region wybrac i jak to z serwerami wyglada to nie mam pojecia
Dokładnie jak mówi vRider. Niestety serwery mają zbyt małą pojemność i już teraz mówi się o wyborze serwera dopiero po starcie OBT. Dlatego na ten moment radzę kierować się jedynie pingiem.
Uwaga
Postacie kasujemy wpisując "shan chu shen qing" na aktywowanej klawiaturze CH
Błąd 100 oznacza brak połączenia. Serwer po prostu ma duże obciążenie
Szkoda, że Force Master zmuszony jest do wybrania babki :/
Radzę się śpieszyć. Zostało już tylko miejsce na kilku podserwerach!
Zrobilem wlasnie 3 konto zostaly tylko 2 pod servery 30min-1h i nie bedzie miejsca
Aragmor, a to co dałeś na torrenty, to z tego już można grac?
Nie. Torrent chyba oleję bo słabo to idzie. Postaram się pobrać OBT i wrzucić na chomikuj.
Torrent został wyłączony. Potrzebuję łacza by pobrać OBT klienta.
Niee! Zostaw! 21% już jest...
Wyłączyłeś, a nadal leci po 200kb/s xd
Nie narzekam