czy cos sie traci za deady ?
Broń ulega osłabieniu i trzeba ją naprawić
czy cos sie traci za deady ?
Broń ulega osłabieniu i trzeba ją naprawić
W sumie mam parę pytań do doświadczonych:
1. Skąd brać recki na craft broni (gathering już obczaiłem)?
2. Te białe eventowe diamenty co z mobów lecą - niby się je wymienia na stronie, ale ile trzeba mieć na co?
3. Quest, pierwszy czerwony z PvP, od razu się zaznacza jako wykonany, ale nie wiem co z nim dalej zrobić:
4. Kolejny quest, odblokowujący kolejnego movement skilla:
5. Do czego służą kilofy?
Na razie tyle. Aha, konto VIP jest wyjątkowo tanie, bo podstawowe kosztuje niecały 1k punktów, czyli jakieś 5zł na miesiąc. Inna sprawa, że na poszerzenie inventory wydamy majątek...
ad.2. Za każdą rzecz potrzebujesz 100 białych diamencików
ad.3. Ubierz strój frakcji to zobaczysz gdzie masz iść
ad.5 kilofy służą do wydobywania surowców z tych skałek co masz na mapie
Też nie ogarniam tego czerwonego questa. To znaczy kiedy się go kończyło trzeba było pogadać z tymi dwoma ziomkami jeden ubrany na niebieskie drugi na czerwono. Wziąłem tego czerwonego, bo myślałem, że dołączę do czerwonej frakcji, ale nie pojawiło mi się nic nad nickiem, tylko dostałem szatę. No to ją założyłem i zacząłem nawalać jakiegoś chinola, który mnie ściągnął do parteru i zabił chyba w 2 sekundy Koleś mnie dobił i wybrałem odrodzenie pod 3 co chyba było błędem, bo moja postać odrodziła się w bieliźnie i już nie mam tej szaty do PvP. Co teraz robić? Czy kojarzy ktoś ten quest (biło się tam te drewniane manekiny i ogólnie sporo cut scenek) i czy to faktycznie był wybór frakcji? Ciężko czasami ogarnąć przez te krzaki....
Tam gdzie biłeś te manekiny do był wybór frakcji. Zapewne wziąłeś wybrałeś czerwoną i cię strażnik zaatakował.
Witam otóż mam problemz kodem capatcha.
Wiem ze trzeba go przepisać jednak go nie widze ;/ nie ma go tam gdzie powinien być, nie wiem co to powoduje, wie ktoś co robić?
~Leman
Zastanawiam sie co za gimbus farmil dzisiaj na zombiakach po bron i czemu jeszcze zapro do guild nie dostalem ;c
2. Te białe eventowe diamenty co z mobów lecą - niby się je wymienia na stronie, ale ile trzeba mieć na co?
Tak jak ktoś pisał wyżej 100, można je wymieniać z poziomu gry, wystarczy specjalny przycisk w oknie ekwipunku nadusić.
Btw. Ludzie wiadomo coś o klasie z Gunnami? Lata temu widziałem ją na trailerze/gameplayu o.o, było to chyba jakiś rok po pierwszym trailerze w telewizji Arirang(ohohoh z 5-6 lat temu ).
Zaproszenia dostają wszyscy z red faction, którzy napiszą do mnie w grze. Tyle.
Czy wiadomo coś kiedy będzie można robić postaci na każdym serwerze?
Kupilem vipa, jednak nie mozna dzieki niemu tworzyc postaci na zablokowanych serwerach.
Czy wiadomo coś kiedy będzie można robić postaci na każdym serwerze?
Czas blokady: NIEOKREŚLONY
Uważajcie na tego poprawiacza pinga, bo przez to niektóre gry mmo nie chodzą bo jakiś błąd w programach antycziterskich jest wtedy np mi cabal nie działa jak mam to odpalone
Uważajcie na tego poprawiacza pinga, bo przez to niektóre gry mmo nie chodzą bo jakiś błąd w programach antycziterskich jest wtedy np mi cabal nie działa jak mam to odpalone
No coz on ingeruje w przesylanie pakietow wiec nic dziwnego ze nitektorym programom moze sie to nie podobac.
wylewu dostane za chwile z 3 godziny conajmniej czekam w kolejce gdzie bylo 37x osob ateraz jestem 150~~
Dlatego ja zawsze załączam grę po 16 szybko kolejka leci i można zaczynać grę.
Tez tak zreguly robie ale dzisiaj mialem wolne od pracy + musialem wczesnie wstac i ogolnie mialem caly dzien wolny to pomyslalem sobie ze wyczerpie stamine przed resetem
Mam małe pytanko do Blade masterów i Sword masterów Lyn wie ktoś gdzie można wydropić jakiś dobry mieczyk na 20 lvl bo z obecnym czuję się jak bym machał cepem. wczoraj poprawiłem obronę a dziś jestem na końcówce Dragon Forest a to co widzę na mapie wskazuje że natknę się na kilka silnych bossików.
Ooooj lvl broni to temat na osobny topic, wjedz na ts to ci ktos doradzi my wczoraj pare godzin rozkminialismy jak zrobic ta super hyper bron co zabiera 80dmg. Tak na szybko to powiem ze z tego dunga "grubasa" dropisz bron i ja lvlujesz.
@edit: tak to jest jak sie nie oglada mojego strema
Powiem ci narazie jak najprosciej wbijasz lv 5 na tej 1 broni pozniej dropisz mieczyk z tej 1 ruletki dla twojej postaci *Mozesz tez jakies inne bronie wylosowac pomoga ci one wylevelowac 2 bron na 5 lv* Jak juz bd mial 2 mieczyki na 5 lvl to je laczysz razem poprzez shift+LPM pozniej wbijasz bron ktora powstanie na +6? albo +10 niejestem pewny