Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Mój mieczyk ma obecnie złotego smoka z żółtym środkiem Max to drugi musi być na 5 lvl ?

Witam otóż mam problemz kodem capatcha.Wiem ze trzeba go przepisać jednak go nie widze ;/ nie ma go tam gdzie powinien być, nie wiem co to powoduje, wie ktoś co robić?
Przeniosłem tutaj, następnym razem używaj "szukajki"~Leman

Zmien opcje regionalne itp na chiński ChRL i przeinstaluj gre(mi to pomogło i widzę ten kod)

Mój mieczyk ma obecnie złotego smoka z żółtym środkiem Max to drugi musi być na 5 lvl ?

Nieznam sie na mieczykach ale tutaj masz caly poradnik co i jak z bronmi jezeli to jest twoj 1 miecz ten co dostales na poczatku i go wylevelowales do maxa to teraz musisz zdobyc 2 z loterji tez go wylevelowac na max i pozniej te 2 polaczyc ze soba.

http://forum.mmosite.com/thread/2/316/20131109/Newbie_Guide_Quest_FAQ_Feeding_Equipments_Bopae_Selection-527e2d9d53ba98213-1.html

Ech, 3 godziny i po staminie. I jak tu expić?

Dzisiaj chyba kolejna przerwa techniczna wieczorem o ile dobrze rozszyfrowałem spamujące wiadomości.

Aha, ktoś wie dlaczego nie dostaję tych odznak za czerwone questy PvP? W każdym queście mam na przykład 10(-10) = 0.

Dzisiaj chyba kolejna przerwa techniczna wieczorem o ile dobrze rozszyfrowałem spamujące wiadomości.

Chyba nawet w tej chwili, bo coś się połączyć nie mogę.

@Edit

A nie, jednak jeszcze mogę.

mam takie pytanko jak wejść do waszego serva, bo nie widzę w launcherze ani obrazków ani napisów ( zamiast nich mam ????????? )

Ja mam tak samo może dlatego że mam wersję wypakuj graj, kilka stron w tył Ren zamieścił screen z położeniem tego serwera w laucherze.

Witam, po zalogowaniu wyskakuje mi jakieś okienko i nic się nie dzieje. Czy mógłby mi ktoś pomóc? cwv1.png

ludzie czy wy czytacie wybiorczo czy jak ile razy trzeba powtarzać by instalować i odpalać gre w regionie chińskim.

Ech, 3 godziny i po staminie. I jak tu expić?Dzisiaj chyba kolejna przerwa techniczna wieczorem o ile dobrze rozszyfrowałem spamujące wiadomości.Aha, ktoś wie dlaczego nie dostaję tych odznak za czerwone questy PvP? W każdym queście mam na przykład 10(-10) = 0.

Wlasnie mam tak samo ozonek z tym pvp questami i niewiem ocb.

Kolejny boss typu bez party nie podchodz :D

Znalazłem wasz serwer, podserwer, ale teraz wpisując nick jakikolwiek, klikając przycisk do stworzenia postaci nic się nie dzieje..

Witam, po zalogowaniu wyskakuje mi jakieś okienko i nic się nie dzieje. Czy mógłby mi ktoś pomóc?

Wczytuje ci launchera. Spokojnie ;D

Znalazłem wasz serwer, podserwer, ale teraz wpisując nick jakikolwiek, klikając przycisk do stworzenia postaci nic się nie dzieje..

Większość serwerów ma zamknięte zakładanie nowych postaci, tylk ote z dziwnym znaczkiem mają taką możliwość, ale coś strasznie zaczęły lagować.

Większość serwerów ma zamknięte zakładanie nowych postaci, tylk ote z dziwnym znaczkiem mają taką możliwość, ale coś strasznie zaczęły lagować.

Ale lipa ;x

warn_ico.png
Rozbudowujemy swoje wypowiedzi. Tym niepotrzebnym stwierdzeniem Ameryki nie odkryłeś....~ NS

Da radę zmienić podserwer, tam gdzie się postać tworzy go wybierałem, i czy ma to jakiś wpływ podczas gry ? Nie będę się mógł spotkać z tymi co wybrali inny niż ja ?

1.Dałem się zabić w stroju frakcji i go straciłem. Jak teraz odzyskać ten ubiór?

2. Obawiam się, że wybrałem złą frakcję co nie?:/ Jeśli tak to może wiecie jak zmienić (gdzieś było, że się da).

3. Co oznaczają te kolorowe gwiazdki nad głowami co niektórzy mają?

Ozonek jesli jeszcze nie ogarnąłeś o co biega w tym w queście, o który wcześniej pytałes, to trzeba u npc'a kupic wędkę, która w jego sklepiku wygląda jak robak na ryby.

@EyeMaze możesz zmienić frakcje płacąc 10 srebrników u npc'a ale którego to nie wiem niestety, a te kolorowe gwiazdki znaczą tyle, że ktos ma konto VIP.

Witam, wiadomo do kiedy serwery off sa ?

1.Dałem się zabić w stroju frakcji i go straciłem. Jak teraz odzyskać ten ubiór?2. Obawiam się, że wybrałem złą frakcję co nie?:/ Jeśli tak to może wiecie jak zmienić (gdzieś było, że się da).3. Co oznaczają te kolorowe gwiazdki nad głowami co niektórzy mają?

1. powinien byc w ekwipunku jak cos to da sie kupic w sklepie

2. muszę to rozkminic. podobno jest banalny sposób na zmianę frakcji na pustyni. Możliwe, że kosztuje to 10 srebra.

3. Vip

Witam, wiadomo do kiedy serwery off sa ?

5:00 jutro. Info w 1 wpisie tego tematu