Mój mieczyk ma obecnie złotego smoka z żółtym środkiem Max to drugi musi być na 5 lvl ?
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Witam otóż mam problemz kodem capatcha.Wiem ze trzeba go przepisać jednak go nie widze ;/ nie ma go tam gdzie powinien być, nie wiem co to powoduje, wie ktoś co robić?Przeniosłem tutaj, następnym razem używaj "szukajki"~Leman
Zmien opcje regionalne itp na chiński ChRL i przeinstaluj gre(mi to pomogło i widzę ten kod)
Mój mieczyk ma obecnie złotego smoka z żółtym środkiem Max to drugi musi być na 5 lvl ?
Nieznam sie na mieczykach ale tutaj masz caly poradnik co i jak z bronmi jezeli to jest twoj 1 miecz ten co dostales na poczatku i go wylevelowales do maxa to teraz musisz zdobyc 2 z loterji tez go wylevelowac na max i pozniej te 2 polaczyc ze soba.
Ech, 3 godziny i po staminie. I jak tu expić?
Dzisiaj chyba kolejna przerwa techniczna wieczorem o ile dobrze rozszyfrowałem spamujące wiadomości.
Aha, ktoś wie dlaczego nie dostaję tych odznak za czerwone questy PvP? W każdym queście mam na przykład 10(-10) = 0.
Dzisiaj chyba kolejna przerwa techniczna wieczorem o ile dobrze rozszyfrowałem spamujące wiadomości.
Chyba nawet w tej chwili, bo coś się połączyć nie mogę.
@Edit
A nie, jednak jeszcze mogę.
mam takie pytanko jak wejść do waszego serva, bo nie widzę w launcherze ani obrazków ani napisów ( zamiast nich mam ????????? )
Ja mam tak samo może dlatego że mam wersję wypakuj graj, kilka stron w tył Ren zamieścił screen z położeniem tego serwera w laucherze.
Witam, po zalogowaniu wyskakuje mi jakieś okienko i nic się nie dzieje. Czy mógłby mi ktoś pomóc?
ludzie czy wy czytacie wybiorczo czy jak ile razy trzeba powtarzać by instalować i odpalać gre w regionie chińskim.
Ech, 3 godziny i po staminie. I jak tu expić?Dzisiaj chyba kolejna przerwa techniczna wieczorem o ile dobrze rozszyfrowałem spamujące wiadomości.Aha, ktoś wie dlaczego nie dostaję tych odznak za czerwone questy PvP? W każdym queście mam na przykład 10(-10) = 0.
Wlasnie mam tak samo ozonek z tym pvp questami i niewiem ocb.
Kolejny boss typu bez party nie podchodz
Znalazłem wasz serwer, podserwer, ale teraz wpisując nick jakikolwiek, klikając przycisk do stworzenia postaci nic się nie dzieje..
Witam, po zalogowaniu wyskakuje mi jakieś okienko i nic się nie dzieje. Czy mógłby mi ktoś pomóc?
Wczytuje ci launchera. Spokojnie ;D
Znalazłem wasz serwer, podserwer, ale teraz wpisując nick jakikolwiek, klikając przycisk do stworzenia postaci nic się nie dzieje..
Większość serwerów ma zamknięte zakładanie nowych postaci, tylk ote z dziwnym znaczkiem mają taką możliwość, ale coś strasznie zaczęły lagować.
Większość serwerów ma zamknięte zakładanie nowych postaci, tylk ote z dziwnym znaczkiem mają taką możliwość, ale coś strasznie zaczęły lagować.
Ale lipa ;x

Da radę zmienić podserwer, tam gdzie się postać tworzy go wybierałem, i czy ma to jakiś wpływ podczas gry ? Nie będę się mógł spotkać z tymi co wybrali inny niż ja ?
1.Dałem się zabić w stroju frakcji i go straciłem. Jak teraz odzyskać ten ubiór?
2. Obawiam się, że wybrałem złą frakcję co nie?:/ Jeśli tak to może wiecie jak zmienić (gdzieś było, że się da).
3. Co oznaczają te kolorowe gwiazdki nad głowami co niektórzy mają?
Ozonek jesli jeszcze nie ogarnąłeś o co biega w tym w queście, o który wcześniej pytałes, to trzeba u npc'a kupic wędkę, która w jego sklepiku wygląda jak robak na ryby.
@EyeMaze możesz zmienić frakcje płacąc 10 srebrników u npc'a ale którego to nie wiem niestety, a te kolorowe gwiazdki znaczą tyle, że ktos ma konto VIP.
Witam, wiadomo do kiedy serwery off sa ?
1.Dałem się zabić w stroju frakcji i go straciłem. Jak teraz odzyskać ten ubiór?2. Obawiam się, że wybrałem złą frakcję co nie?:/ Jeśli tak to może wiecie jak zmienić (gdzieś było, że się da).3. Co oznaczają te kolorowe gwiazdki nad głowami co niektórzy mają?
1. powinien byc w ekwipunku jak cos to da sie kupic w sklepie
2. muszę to rozkminic. podobno jest banalny sposób na zmianę frakcji na pustyni. Możliwe, że kosztuje to 10 srebra.
3. Vip
Witam, wiadomo do kiedy serwery off sa ?
5:00 jutro. Info w 1 wpisie tego tematu