To sobie dziś nie pogramy do 5 rano wyłączone
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Na pustyni to jest ladna zadyma Co daje pkowanie przeciwnej frakcji?
Na co ma wpływ podserwer który się ustala przy wyborze postaci ?
Na pustyni to jest ladna zadyma Co daje pkowanie przeciwnej frakcji?
Specjalną walutę farmisz chyba. Te niebieskie orby.
Na co ma wpływ podserwer który się ustala przy wyborze postaci ?
Trudno to wytłumaczyć.
Najłatwiej jest chyba przyjąć, że serwer w chinach = region u nas np. EU lub NA.
Podserwer w chinach = serwer w europie.
Więc podserwer to tak naprawdę osobny serwer w danym regionie geograficznym. Dlatego też osoby z różnych podserwerów nie mogą ze sobą grać. Chyba zrobię wpis o tym bo wielu ludzi zadaje takie pytania
@Aktualizacja
W dzisiejszym patch poprawione zostanie ładowanie instancji. Większa ich ilość straci ekran loadingu.
Dam ci przyklad masz 10 Glownych serverow na kazdym po 12 pod serverow czyli 120 serverow ogolnie wiec kazdy server jest inny i nie mozna przenosic postaci z jednego na 2, Glowne servery so polokowane w roznych miejscach zeby ludzie mogli wybrac sobie ten gdzie maja najlepszy ping.
zeby ludzie mogli wybrac sobie ten gdzie maja najlepszy ping.
Taaaa, najniższy ping pokazuje mi na tym serwerze co gra gildia WolfTail, ale nie mogę zrobić na nim postaci, rzeczywiście, wybór przeogromny.
Specjalną walutę farmisz chyba. Te niebieskie orby.
Te niebieskie orby tracisz przy dedzie, a możesz je wymienić na expa swojej frakcji u NPC w kampie. Dostaje się za to jakieś levele lojalności czy czegoś. Po co - nie wiem.
Aha, i nie zapominajcie sobie brać nagród ze strony za wbijanie poziomów http://bns.qq.com/ac...30922newplayer/
Dzieki ozonek :*
Wraz z Renem doszliśmy do wniosku, że czas na wspólną grę. WolfTail obecnie zajmuje jeden serwer, a na TSie siedzi z nami ekipa z innych lokacji. Staramy się wszystkim pomagać, ale to nie to samo.
Dlatego chciałbym wszystkich poinformować o powstaniu Akademii WolfTail.
Cele
- Wspólna gra
- Zbudowanie silnej społeczności PL
- Przygotowanie się do wersji EU
Kiedy?
Całą akcję zaczynamy w sobotę (7.12.2013). Dokładna godzina zostanie podana w pierwszym poście tego tematu.
Gdzie?
Planujemy wejść na nowo otwarty serwer 10. Wszystkie jego podserwery mają status low. Z tego powodu na bank będziemy mogli zagrać razem.
Gildia
Gramy w czerwonej frakcji. Przygotuję szczegółowy instruktaż odnośnie wyboru frakcji by wszyscy wybrali ją poprawnie.
Aragmor mógł byś wrzucić jego położenie w laucherze bo wszystkie nazwy serwerów mam w wersji ?????. Resztę normalnie po chińsku. Da się tam za dnia wejść.
A jaki jest Ping w porównaniu do głównego servera ?
Te niebieskie orby tracisz przy dedzie, a możesz je wymienić na expa swojej frakcji u NPC w kampie. Dostaje się za to jakieś levele lojalności czy czegoś. Po co - nie wiem.Aha, i nie zapominajcie sobie brać nagród ze strony za wbijanie poziomów http://bns.qq.com/ac...30922newplayer/
Coś mi nie działa, chyba za dużo osób teraz to robi, nie wiem.
@Up Może to przez to że servery są wyłączone
Możliwe, spróbuję jutro
Na 100% przez to ze servery sa wylaczone tak czy inaczej wie ktos moze czemu nie moge otwierac tych skrzynek z daily dungow/questow? Te zielone/czerowne z gory dziekuje
Aragmor mógł byś wrzucić jego położenie w laucherze bo wszystkie nazwy serwerów mam w wersji ?????. Resztę normalnie po chińsku. Da się tam za dnia wejść.
Jeśli masz ????? to brakuje Chińskiej czcionki w systemie. Musisz zmienić region w ustawieniach panelu sterowania. Windows automatycznie ci ją zainstaluje. No chyba, ze nie emulujesz regionu.
A jaki jest Ping w porównaniu do głównego servera ?
Porównywalny. Waha się o jakieś +/- 10 ms.
Małe wyjaśnienie odnośnie serwerów, podserwerów i kanałów. Wszyscy się na tym zatrzymują choć chwilę
http://aragmor.pl/2013/12/04/blade-soul-china-serwer-podserwer-kanal/
Na 100% przez to ze servery sa wylaczone tak czy inaczej wie ktos moze czemu nie moge otwierac tych skrzynek z daily dungow/questow? Te zielone/czerowne z gory dziekuje
Możliwe, że nie masz kluczy lub miejsca w EQ
Wybralibyście lepiej białych, czerwoni są oblegani przez 80% społeczności.
@up
Wlasnie na B&S dojo wyslali mi podobna odpowiedz i to moze byc prawda bo zreguly to mam z 2-3 miejsca itemy z questow D: leci cos ciekawego z tego dla 27lv? D:
Jeszcze jedno pytanko czy zamieżamy przenosić się na stałe na ten server czy tylko do czasu odblokowania tamtych serverów gdzie jest gildia.