Bo odpaliłem
@Akualizacja
Zgodnie z oficjalnym oświadczeniem nowy serwer został zapełniony przed godziną 7:00. W mniej niż 2 godziny wyczerpaliśmy limit i tym samym zakończyliśmy event. Gratuluje wszystkim! Teraz czekamy do 28 listopada.
Bo odpaliłem
@Akualizacja
Zgodnie z oficjalnym oświadczeniem nowy serwer został zapełniony przed godziną 7:00. W mniej niż 2 godziny wyczerpaliśmy limit i tym samym zakończyliśmy event. Gratuluje wszystkim! Teraz czekamy do 28 listopada.
A po 28. listopada będzie można tworzyć postacie na tych serwerach już zapełnionych? Bo co jak co, ale chciałbym grać z Anglikami/Polakami
Torrent byłby dla wszystkich najlepszy, nie tylko dla tych co mają słaby internet.
(Wrzucisz na chomika clienta OBT?)
Ja akurat mam bardzo dobry internet, ale jakoś nie widzi mi się ściąganie z chomika i bulenie 10zł, czy ile tam jest..
Ja akurat mam bardzo dobry internet, ale jakoś nie widzi mi się ściąganie z chomika i bulenie 10zł, czy ile tam jest..
No widzisz, a ja mam neta 2 mb i dość że mam taki słaby internet to mi pobiera po 20 mb/s.
A po 28. listopada będzie można tworzyć postacie na tych serwerach już zapełnionych? Bo co jak co, ale chciałbym grać z Anglikami/Polakami
Jasne, ale wstrzymaj konie. Już 28 listopada będziemy kombinować i wybierać serwer z najlepszym pingiem. Może zrobimy szybką ankietę.
Torrent byłby dla wszystkich najlepszy, nie tylko dla tych co mają słaby internet.(Wrzucisz na chomika clienta OBT?)
Tak. Torrent wersji OBT też zrobię.
Jasne, ale wstrzymaj konie. Już 28 listopada będziemy kombinować i wybierać serwer z najlepszym pingiem. Może zrobimy szybką ankietę.Tak. Torrent wersji OBT też zrobię.
A można wiedzieć kiedy to się stanie z tym torrentem? Bo chciałbym mieć już wszystko gotowe przed startem open bety.
Dziękuję.
Downloader mówi o 33 godzinach pobierania klienta. Więc jutro wieczorem jest już szansa na torrenta i rozpoczęcie wrzucania pliku na chomika. Wydaje mi się, że do czwartku wszyscy powinniśmy wyrobić się z pobieraniem.
wie ktoś dlaczego mi sie patchuje tylko do wersji 1.63.3875.8 a pozniej nic ? .... Bo nie mam pojecia co zrobic zeby dalej sie patchowalo do tej wersji 1.72.xxxx.x zeby na obt bylo rdy to go ;/
* najlepsze jest to ze na tej wersji gra mi sie uruchamia i wyskakuje tylko ten blad 100 mowiacy o przeciazeniu serwerow czy jak to tam bylo
W twoim przypadku błąd 100 mówi o braku klucza do CBT
Zaktualizowanie do wersji OBT wymaga odpalenia serwera OBT. Czyli najwcześniej zaktualizujesz grę 28 listopada. Jednak spokojnie. Patch to tylko 600 mega. Jeśli pojawi się standalone patch to postaram się go wrzucić gdzieś.
Ja z kolei mam inne pytanie. Komuś udało się odpalić clienta na Win 8.1 x64? Kombinowałem już ze zgodnością i kilkoma innymi rzeczami, i nadal nic.
Ja z kolei mam inne pytanie. Komuś udało się odpalić clienta na Win 8.1 x64? Kombinowałem już ze zgodnością i kilkoma innymi rzeczami, i nadal nic.
Pisałem o tym w FAQ. Blade and Soul Wspiera wszystkie Windowsy do Windows 8. Z tego też powodu 8.1 uniemożliwia rozgrywkę.
Pisałem o tym w FAQ. Blade and Soul Wspiera wszystkie Windowsy do Windows 8. Z tego też powodu 8.1 uniemożliwia rozgrywkę.
Wiem o tym, ale jak każdy wie wszystko można w jakiś sposób obejść dlatego pytam, czy ktoś nie znalazł jakiegoś innego obejścia niż instalowanie Win7/8.
@edit
Z tego co udało mi się znaleźć to problemem jest TenProtect (GameGuard, zabezpieczenie antycheaterskie), który nie jest jeszcze przystosowany pod najnowszego Windowsa, zatem działający bypass i można by było grać na Windowsie 8.1. Druga opcja to czekanie na odpowiedniego patcha, który nie wiadomo kiedy wyjdzie. Podobno wersja KR już go ma.
Właczyć torrenta!
Wiem o tym, ale jak każdy wie wszystko można w jakiś sposób obejść dlatego pytam, czy ktoś nie znalazł jakiegoś innego obejścia niż instalowanie Win7/8.@editZ tego co udało mi się znaleźć to problemem jest TenProtect (GameGuard, zabezpieczenie antycheaterskie), który nie jest jeszcze przystosowany pod najnowszego Windowsa, zatem działający bypass i można by było grać na Windowsie 8.1. Druga opcja to czekanie na odpowiedniego patcha, który nie wiadomo kiedy wyjdzie. Podobno wersja KR już go ma.
Wrzucę to na listę rzeczy do sprawdzenia. Może jest szansa na wyizolowanie tego guarda z wersji KR i wrzucenie jej do CN.
Właczyć torrenta!
Dzisiaj udostępnię już pierwszy part klienta OBT na chomikuj. Z tego też powodu torrent będzie wyłączony.
@Aktualizacja
Pierwszy part dostępny do pobrania powinien być w okolicach 21
Ja tam pobralem launcherem predkosc po 300-500 kb/s wiec niewiem czemu wy macie z tym problem ;c
up@
Skąd i jak ściągnąłeś tego launchera?
Osama here http://bns.qq.com/ Ten kciuk do gory jest to zaktualizowana wersja pod obt, Transfer zalezy od godziny zostaw launcher wlaczony na 1 dzien i zobaczysz ze ci sie pobierze
Użyjcie launchera. Mi net się skopał i nici z torrentów, chomików i innych uploadów.
Nie pamiętam komu obiecałem, ale dorzuciłem poradnik do WTFasta.
Drogi panie Aragmorze, niestety dał pan popis swojego noobstwa kopiując od nas część artykułu. Jak się samemu nie ogarnia to najlepiej zerżnąć od kogoś. Przykre.