Blade & Soul - Europa

Tak, PVE to głównie crit/crit dmg, a PVP tak na prawde nie wiem, bo mistrzem PVP nie byłem. Jednak obstawiałbym jakieś defensywne staty hp/def/crit def. Podział nie jest narzucony z góry, więc zbudujesz swój "set" czyli Bo Pae jak tylko zechcesz. Ci którzy nie grali i prawdopodobnie nie wiedzą Bo Pae to odpowiednik "setów", ale bez wizualnego efektu w wyglądzie postaci, ma 8 części, można go ulepszać, a jednocześnie nosić ciuszki, które Ci się podobają ;)

Gierka świetna. Urzekła mnie swoim specyficznym klimatem, dynamiką oraz bardzo ładną grafiką. Grałem na ruskim privie i gdyby nie błędy, nie dopracowany klient, cyrlica (nie wszystko dało sie przetłumaczyć-łatka ang.) oraz brak jakiejś większej polskiej gildii to grałbym po dziś dzień.

Jeśli szykuje się ekipa do grania to ja zdecydowanie w to wchodzę ^^ (dajcie znać na priva)

PS: Pomimo, że gra ma swoje lata to uwieżcie mi jest to na tyle specyficzny klimat, że wciągnie was bardzo szybko i tak łatwo nie wypuści :P

Nie mogę się doczekać.

Na lapku lenovo y580 jakoś wejdzie? Nie bedze się lapek grzać?

Trochę głupie pytanie, nie sądzisz? Jest oficjalna strona, zapowiedzieli start gry na zimę tego roku, więc wystarczy śledzić ich stronkę i tam na pewno będzie można się zapisać. Testy będą na 100%, przecież tłumaczą całą grę na angielski, nowe serwery, trzeba to jakoś sprawdzić czyli CBT

O to chodzi w tym temacie, żeby zadawać różne pytania i dzielić się informacjami :)

Ps. Można zbierać ludzi powoli do gildii :)

O to chodzi w tym temacie, żeby zadawać różne pytania i dzielić się informacjami Ps. Można zbierać ludzi powoli do gildii

Nie za wcześnie aby? ;) Ja z pewnością reaktywuję XIII z ruskiego priva, ale to dopiero przy beta testach.

Wszystko zobaczymy po becie jak będzie z populacją :)

Mała aktualizacja ;)

Jutro kolejny livestream o 19:00 na oficjalnym kanale Blade & Soul.

Osoby zainteresowane B&S zapraszam również na mój mały fansite: http://bladeandsoul.boo.pl/

Na strumyku ogłoszą, zwycięzców konkursu na kostium i może dowiemy się czegoś więcej.

Problem tym że kontent 45 lvl zamyka się w 2 tygodnie.

W 2 tyg. dla graczy, którzy już grali w BS i wiedzą co konkretnie robić. Nowym graczom zajmie to dłużej. Nawet po tych 2 tygodniach, gdy "zamkniesz" kontent można farmić daily questy i czekać na dalsze aktualizacje gry. Coś do zrobienia zawsze się znajdzie- craft, pvp questy, arena, albo pomoc swoim ziomkom z gildii w dungach.

Teraz w każdej grze szybko dochodzi się do końca :)

Jeśli ma się z im grać to wtedy jest to najmniejszy problem :)

Zawartość nie jest taka zła, teraz to i tak szybko wbija się poziomy w grach MMO, a potem zbieramy ekwipunek miesiącami...

Ważne, że combat jest fajny i gra ma dobre PvP, więc jest jakaś odskocznia warta uwagi.

Tak przy okazji dzisiaj kolejny stream o 19:00, ludzie mieli dużo pytań po ogłoszeniu Founder pack-ów, więc robią kolejny stream, aby odpowiedzieć na te pytania.

Możliwe, że będzie szansa na wygranie Founder packa według Twitter-a Omeeda.

Zapraszam również na http://bladeandsoul.boo.pl/ po więcej informacji o naszej wersji B&S.

Chciała bym zobaczyć chociaż jedną wzmiankę na stronie NC bądź B&S kiedy wyjdzie ta EU wersja przed Hypem bo znając życie roczne opóźnienie będzie względem NA i znó ludzie zapomną o B&S i zajmą się '' najbardziej orgazmicznym mmo black desert''

Chciała bym zobaczyć chociaż jedną wzmiankę na stronie NC bądź B&S kiedy wyjdzie ta EU wersja przed Hypem bo znając życie roczne opóźnienie będzie względem NA i znó ludzie zapomną o B&S i zajmą się '' najbardziej orgazmicznym mmo black desert''
Już było wspomniane, na oficjalnym streamie, że NA i EU wyjdą w tym samym czasie, a co do oficjalnego startu to Q1 2016, czyli styczeń-luty-marzec. CBT mają być w tym roku, ale nie podali dokładnej daty.

Co do oficjalnych wzmianek* to: Tutaj mamy napisane "Early 2016", a tu z oficjalnego Twittera Link

"We're happy to announce that Blade & Soul will launch in Q1 2016!"

Tak dla informacji i przypomnienia, zwłaszcza dla tych co nie czytali news'a na portalu, że 30 października odbędzie się CBT Blade n Soul :) Może uda się dostać chociaż na jeden weekend :)

http://www.bladeandsoul.com/en/

Pozdrawiam.

Tak dla informacji i przypomnienia, zwłaszcza dla tych co nie czytali news'a na portalu, że 30 października odbędzie się CBT Blade n Soul Może uda się dostać chociaż na jeden weekend http://www.bladeandsoul.com/en/Pozdrawiam.

Spoko, że przypominasz ale serio co ci po tym jednym weekendzie? Postacie i progress ci zostana? Nie. Chcesz przetestować? Przecież dostajemy praktycznie to samo co inni czyli patch 3.0 z block'iem na content 50lvl więc po co sztucznie podbijać hype i podniecać się CBT jak można po prostu zagrać tam gdzie B&S już jest.. TW/CN/JP/KR czekają no testerów, eng patche też są.

Spoko, że przypominasz ale serio co ci po tym jednym weekendzie? Postacie i progress ci zostana? Nie. Chcesz przetestować? Przecież dostajemy praktycznie to samo co inni czyli patch 3.0 z block'iem na content 50lvl więc po co sztucznie podbijać hype i podniecać się CBT jak można po prostu zagrać tam gdzie B&S już jest.. TW/CN/JP/KR czekają no testerów, eng patche też są.

Gdybym chciał pograć na innej wersji to bym grał i nie czekał, ale wolę grać na naszym europejskim serwerze.

Grałem na innych wersjach już w B&S i wiem o co chodzi w grze, ale po prostu długo czekałem na tą gre w europie i nie po to są CBT, żeby pograć i zobaczyć grę, ale po to żeby wyłapywać bugi etc. :)

Kto co lubi ;)

Gdybym chciał pograć na innej wersji to bym grał i nie czekał, ale wolę grać na naszym europejskim serwerze.Grałem na innych wersjach już w B&S i wiem o co chodzi w grze, ale po prostu długo czekałem na tą gre w europie i nie po to są CBT, żeby pograć i zobaczyć grę, ale po to żeby wyłapywać bugi etc. Kto co lubi

Nie piszę tu o graniu tylko przetestowaniu w końcu w dzisiejszych czasach 99% ludzi po to właśnie zapisuje się do CBT, skoro miałeś już okazję nie rozumiem czego tak wyczekujesz z wyjątkiem premiery oczywiście. "Wyłapywać bugi"? Przypomnę, że gra miała premierę w 2012 roku i od tego czasu inni ludzie mieli czas i to robili. Nasza 'ekipa' to właściwie tylko tłumacze a jakakolwiek zamiana w kodzie musiałaby być najpierw zgłoszona im, potem może developerom w KR, następnie oni naprawiają, wprowadzają u siebie i kiedyś to dojdzie do nas. Chyba, że wyczekujesz CBT bo chcesz koniecznie zgłaszać błędy językowe i stylistyczne w takim przypadku przepraszam bo mój post mógłby być nie trafiony.

No o błędy językowe też chodzi :)

Poprostu czekam na tę grę i chcę zacząć jak tylko będę mógł :)

Czekam na informacje o dokładnym czasie startu finalnej wersji.

Tak dla informacji i przypomnienia, zwłaszcza dla tych co nie czytali news'a na portalu, że 30 października odbędzie się CBT Blade n Soul Może uda się dostać chociaż na jeden weekend http://www.bladeandsoul.com/en/Pozdrawiam.

Ja tam specjalnie na CBT się nie pcham, chyba że wpadnie mi jakiś darmowy kluczyk CBT, to zagram na tym dłuższym weekendzie dla EU. ^^

A tak to też z niecierpliwością czekam na oficjalny start, ale pewnie zakupie Founder Pack, żeby mieć rezerwację imienia i 3 dni wcześniejszego startu, tyle że teraz krucho z kasą, więc muszę uzbierać pieniążki ;s.

Pchać też się nie pcham, ale dobrze by było :)

Founder Pack nie kupię bo są inne wydatki, ale zobaczymy. Pozostaje na dzień dzisiejszy dalsza gra w Tere EU i czekanie na B&S :)

Czekamy na dalsze info :)