Blade & Soul - Europa

Dziś od 19:00 zaczyna się alfa test i będzie trwać do wtorku 7:00, a osoby, które zakupiły founder packa i miały szczęście, to otrzymały klucz do pierwszego alfa test, pewnie będzie masa streamów. ^^

p.s. ja również otrzymałem kluczyk, więc może będę streamować i odpowiadać na pytania, jeśli jakieś będą @ Twitch.tv. :)

Grałem na chińskiej wersji z pingami +200 i krzaczkami, a mimo to mi się podobało, dlatego w Europejską wersje na pewno dłużej pogram :D

Dziś zakończył się pierwszy alfa test, ale już w ten piątek będzie kolejny alfa test do, którego zaproszą znacznie więcej osób, które zakupiły jakiś Founder Pack.

Sama alfa była sprawnie przygotowana, wbiłem 45lvl (level cap) i nie spotkałem się z większymi problemami, ogólnie wszystko chodziło super, ale zobaczymy w ten piątek jak wbije znacznie więcej osób. :)

W końcu dało się też zobaczyć wszystkie bonusy z członkostwa premium, dla zainteresowanych zapraszam pod ten link.

Jak macie jakieś pytania, co do gry, to pytać śmiało, postaram się na nie odpowiedzieć.

::Update:: 16/10::

Dziś kolejna Alpha, zaczyna się o 19:00, tym razem każdy kto zakupił jakikolwiek Founder Pack będzie mógł zagrać, więc będzie o wiele więcej osób. Ciekawe, czy serwer wytrzyma.^^

Sory, może jestem nie na bieżąco ale kiedy planowana jest Open beta :>?

Prawdopodobnie pierwszy kwartał przyszłego roku.

Nie będzie Open bety, po CBT będzie przerwa, potem Head Start dla osób, które kupiły Founder Pack (będzie trwać 3 dni) i od razu oficjalny start, który będzie jak VanMetal napisał pierwszy kwartał 2016.

Czyli sporo czasu jeszcze :) No nic idę dalej rzucać mobami moją destrojerką na ruskim :P

tak ochydnego interfaceu dawno nie widzialem xd

Czy będą jeszcze wysyłać zaproszenia do Bety?

Czy będą jeszcze wysyłać zaproszenia do Bety?

tak, jeśli masz/macie Curse Voice to właśnie rozdają, sam pół godziny temu odebrałem

Mam Curse Voice, co muszę zrobić, żeby dostać kluczyk?

EDIT: Wow wystarczyło tylko wejść. :D

Dzięki Smite mam kluczyk do Bns :D

Mam na zbyciu jeden klucz do trwającej właśnie bety. Kto pierwszy ten lepszy:

key: MIB4TT9Q4U3FNW44W1MV

instrukcja: http://beta.cursevoice.com/bladeandsoul

Wybaczcie post pod postem drodzy moderatorzy i moderatorki ;)

13 listopada zostanie prawdopodobnie zaprezentowana nowa dziewiąta już klasa w b&s link: m.mmoculture.com/2015/11/blade-soul-stage-musical-based-on-main-game-villain-announced/

Filmik:

https://www.youtube.com/watch?v=O1pbaQBiWag

faktycznie ta nowa klasa (od jakoś 1:20 na filmiku), ten trailer.. jezu, świetnie to pokazali..

aczkolwiek zanim dojdzie warlock i ta nowa klasa na serwery na/eu to potrwa pewnie kilka lat skoro nawet open bety jeszcze nie ma :D ale świetne, wielki + dla ncsoftu za ten teaser

No nieźle prezentuje się, ale zanim ją u nas zobaczymy, to trochę czasu minie.

Z chęcią bym sobie pograł tą klasą, więc pewnie zawita się znowu na CN lub TW, aby trochę potestować postać nawet na lagach. :P

Powiem Ci że sama próbowałam na azjatyckich warlockiem grać.. tam się nie da grać z tak wysokim pingiem.. na wyższych lvlach to jest katorga.

Genialny show zrobił Ncsoft. *-*

Ta nowa klasa wygląda jak połączenie kung fu mastera z force masterem.

Kurcze, niech już będzie Bns u nas, czekam, umilając sobie czas Smitem, ale już nie mogę wytrzymać. Skończy się jeszcze na tym, że kupię founder's packa. :D

No ja Master Founder Packa już mam, też jestem napalony na tą grę, a serwer CN i TW po 2-3 latach mam już dość i nie gram tam już od jakiś 6-7 miesięcy, zwłaszcza że następna CBT2 będzie na serwerach w EU, więc porządny ping. :)

Na NA nie było źle, ale to nie było jeszcze to, co trzeba. ;s

Edit:

@Nezcha widziałem i fajnie, że się podoba. ;)

@Ammonit dziękuję!

Tak btw Seigi, świetna strona i forum. Napisałem pościka tam. :D

Seigi świetna strona ... Polecam każdemu kto chce się czegoś dowiedzieć o BnS ;)