Blade & Soul

Witam. Piszę tutaj do tych którzy by chcieli pograć w B&S. Ot urz istnieje już od dawna prywatny serwer tej gry. http://bns.atomixro.com/

PS. Klasa Destroyer nie działa.

Ja ostro podjarany już kilka tygodni temu pobrałem, ale niestety ta gra nie na mój sprzęt :(

Działa w 100%
Działa ale chyba tylko grafika i animacje. Za 10 lat nie będzie działał nawet w 70%. :) Privy są dobre, ale tylko jak ktoś chce zobaczyć grafikę i mechanikę gry, taki test żeby nie kupować czegoś w ciemno. (:

Dziwne.

Mi na takim gracie poszła:

Procesor : AMD Athlon 64 Processor 3200+

Ram: 1.5 GB

Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT

Działa ale chyba tylko grafika i animacje. Za 10 lat nie będzie działał nawet w 70%. Privy są dobre, ale tylko jak ktoś chce zobaczyć grafikę i mechanikę gry, taki test żeby nie kupować czegoś w ciemno. (:

Hmmm nie wiem dlaczego tak sądzisz. Najlepiej sam spróbuj a później oceniaj, okej?

PS. Mi chodziło że gra działa, a nie wszystko w niej.

@CiasteczkowyPotwor

Nie wiem o co chodzi. Chciałeś full dostęp do PvP, fabuły etc.? Człowieku obudź się, to piracki serwer. Do 14lvl-a wszystko działa. Prócz Destoyer'a, PvP, bugów z potkami. Po za tym gra jeszcze nie wyszła, to i tak dobrze.

@CiasteczkowyPotwor Nie wiem o co chodzi. Chciałeś full dostęp do PvP, fabuły etc.? Człowieku obudź się, do piracki serwer. Do 14lvl-a wszystko działa. Prócz Destoyer'a, PvP, bugów z potkami. Po za tym gra jeszcze nie wyszła, to i tak dobrze.

Agree.

PS. Na 14 lvl'u tylko ten jeden główny quest nie działa, ale można dalej jechać na pobocznych.

Tak, ale o ile pamiętam, to później chyba nie dostajesz skilli, czyli nie ma sensu iść dalej, bo padniesz.

Tak, ale o ile pamiętam, to później chyba nie dostajesz skilli, czyli nie ma sensu iść dalej, bo padniesz.

Naprawili to.

Tak samo jak z początkami prywatnych serverów do Aiona, pół roku po premierze prywaty będą w pełni grywalne.

dużo ludzi na servie>?

dużo ludzi na servie>?

Wystarczająco.

a ja gralem w tego priva pare miechow temu

spadasz na 1szej lokacji wisisz w powietrzu czy to normalne? robisz questa a dungeon sie nie wlacza (jest pusty) a najwazniejsze brak translacji gry

a ja gralem w tego priva pare miechow temu spadasz na 1szej lokacji wisisz w powietrzu czy to normalne? robisz questa a dungeon sie nie wlacza (jest pusty) a najwazniejsze brak translacji gry

Wtedy grałeś na 1 kliencie gry. To wiszenie w powietrzu to po prostu bug wystarczy stworzyć nową postać i tyle.

nie da sie pobrac klienta bo proxy block na forum lol

nie da sie pobrac klienta bo proxy block na forum lol

Ta. Też to mam, nie mam pojęcia dlaczego.

Ja pobrałem z thepiratebay klienta z full prędkoscią - http://thepiratebay.se/torrent/6794197/Blade__amp_amp__Soul_CBT2

BS rządzi!!!

Ja pobrałem z thepiratebay klienta z full prędkoscią - http://thepiratebay...._amp__Soul_CBT2BS rządzi!!!

Ta.... Też tak myślałem.

Też tak myślałem jak Guru. Dopóki się nie obudziłem, że to grind. Ale grind przyjemny. Nie wiem czego się spodziewałem, a już w szczególności od gry ze stajni NCsoftu, ale na pewno nie aż takiego grindu. Ale źle nie jest. Grind nie jest nudny. Umila ją grafika, system walki, animacje i wszystko inne :D

2 godziny z BS > 2 godziny z TERA:) Muzyka miażdży.