Brakuje Ci klimatu? Brakuje Ci wspólnych siege? Może czas się połączyć?

Gildia 1410

1410r.png

Brakuje Ci klimatu? - Tak!

Brakuje Ci wspólnych siege? - Tak!

Może czas się połączyć? - Tak!

Jeśli na wszystkie te pytania odpowiedziałeś/odpowiedziałaś "tak", prawdopodobnie szukasz tego co my, jednak nie świadczy to o tym że już do Nas pasujesz. Nasze wieloletnie doświadczenie (w mmo), coś koło 10 lat, nauczyło Nas, że nie liczy się wspaniała grafika i dopalacze w tyłku. Pragniemy grać dla przyjemności i dzięki przyjaźni oraz wspólnej bezinteresownej pomocy "zawojować na świecie". Nie ważne czy wolisz PvP czy PvE, najważniejsze że potrafisz czerpać radość z najmniejszych rzeczy oraz zarażać tym innych.

Zapraszamy wszystkich aktywnych graczy pwi, pokażmy innym narodowościom że Polacy potrafią nie tylko słowem, ale i czynem.

pwtransp.png

serwer: eu - de - momaganon

kontakt: QQi/Code, Seishiru, CharlieScene oraz elevenek

temat rekrutacyjny:

klik

Witam wszystkich.

Ten kolega, o którym wspomniał QQi to właśnie ja. Razem w mmorpg gramy od ładnych kilku lat, więc można się łatwo domyślić, że tych tytułów nie było malo. Mamy już swoje lata dlatego może właśnie to jest przyczyną iż nie możemy się nigdzie osiedlić w świecie mmo. Ja tylko dodam do tego co napisał QQi aby ItemShop niebył zbytnio przesadzony tzn. nie dawał większej przewagi nad graczami FREE.

@offtop coś ostatnio się rozmnożyło tematów z długą nazwą

a tak do tematu to może Knight Online albo Archlord?

gdyby to mial byc nowy rpg-club to owszem chetnie nawet z 1 osoba jeszcze...ale nie off , ktory umarl juz i jest zowniony przez 1 clan , ktorego nikt nie mzoe pojechac + beznadziejna kronika.

Wut 'bout Airrivals?

Aczkolwiek proponowałbym serwer eng, więcej fragów ^^

Open PvP + walki o mothershipy i punkty strategiczne. Świetna rzecz.

Wbił bym do was na Lineage :D

Z checia dolacze sie do tego zestawienia . Jestem starym graczem preferuje L2 ale nie szukam ekipy ktora wykruszy sie po kilku dniach zabawy . Gram w L2 od kroniki c2 do Graci final dalsze kroniki nie sa mi znane . Na chwile obecna proboje zaczac na http://www.dragon-community.net/ lecz jestem otwarty na inne propozycje .

Jak pisałem wyżej, wszelkie privy odpadają.

PS Grałem na DragonNetworku i nie polecam tego serwera, z L2 ma tyle wspólnego co Diablo3 z LittlePony. :)

@edit

Na chwilę obecną z wymienionych tytułów głównie nastawiamy się (ja i Arazziel) na PWI.

Mogę grać w cokolwiek prócz PWI ; )

Na chwilę obecną zaczęliśmy grać w PWI na serwerze DE-Momaganon, jednak nie ukrywamy, że jesteśmy w stanie zmienić grę gdy tylko otrzymamy ciekawszą propozycję. Pozdrawiam.

@down

Mój nick QQi/Code

Witam. Ja także gram w PWI na tym serwerze. Mój nick Enaryss ,albo odezwij się tutaj na PW.

Ściągam. Czy w grę wchodzi jakiś komunikator głosowy? Zawsze to lepsze niż zbędne stukanie w klawiaturę.

Pozdrawiam,

b5c.

Niet, nie mamy żadnego komunikatora na chwilę obecną. W sumie to na razie gram tylko z Arazzielem, nikt inny jeszcze z nami w pt nie biegał. :D

Ja obecnie mam 30lv (wbity przed momentem)

20120918144607.png

Dowód na to że gra ma się dobrze i nie trzeba wydawać $ aby mieć itemy z IS. :)

Witam. Czy to dalej aktualne bo chętnie bym dołączył. Próbowałem kontaktować się w grze ale niestety cały czas pisze ze Cię nie ma ;c Jesli dalo by rade to odpisz tutaj :)

Jeśli przed chwilą pisałeś do mnie w grze to niemożliwe żeby mnie tam nie było, aktualnie czekam w pwi na finalizację transakcji jdpwi. Niestety są jakieś zabezpieczenia i mój kontrahent musi wbić 10lv. :D

Na jakiś moment idę afk więc mogę nie odpowiadać, powiedzmy że na jakieś 30min muszę wyjść z domu. :)

W porządku ale zostajesz w PWI tak ? I Czy jest tutaj jakaś gildia :) Bo pierwszy raz w to gram i nie wiem czy ogarnę to :P a i na jakiej postaci grasz?

Tak, zostajemy przy PWI. Jak na razie nie myślimy o gildii, ponieważ jest nas zbyt mało. Gdy dorobimy się 20ppl+ można będzie o czymś pomyśleć. Jak na razie każdy kiedy ma ochotę, żadnych ustalonych godzin. Jeśli chce ktoś biegać z nami w pt to proszę o wbicie jak najszybciej 29-33lv. :)

no tak ale ja pierwszy raz w tą gre gram a za duzo do ogarniania jak w JD xd

http://pwi-wiki.perfectworld.com/index.php/Main_Page :)

W sumie PWI było całkiem fajne, chociaż długo nie grałem. Może nawet wrócę, jeśli to aktualne i nadal będziecie w to pykać. Tylko mam kilka pytań, na które chciałbym, żeby ktoś się rozpisał:

1. Jak to w końcu jest z IS? Bo niby nie jest przesadzony, a nawet jakby był to pewnie mi by to aż tak nie przeszkadzało, ale czy jest opcja zdobycia skrzydełek na stałe/dłuzszy okres bez mega wielkiego wysiłku, bez realnej gotówki?

2. Jak z populacją i rodakami?

3. Czy nadal na low lvlach są ludzie?

4. Ciężko wbija się lvl?

5. Co ta gra w sumie oferuje?

6. 3 razy podchodziłem i nie dolazłem dalej niż okolice 20 lvlu, czy nie znudzę się znów zaczynajac od początku?

7. Pomożecie nowemu :D?

Pytam się, ale nie obiecuję, że będę grał. Aczkolwiek może w efekcie braku zajęcia...