Brakuje Ci klimatu? Brakuje Ci wspólnych siege? Może czas się połączyć?

dzisiaj sciagne, jutro zaczne grac, nie wiem czy zostane na dluzej, poniewaz nigdy w to nie gralem, ogarnalem pare gameplayow, ale wszystko wyjdzie w praniu, tak wiec do zoba w grze, napisze do ktoregos z was;)

Asterek/[uaktualnie]/[uaktualnie]

Dołączam się do gry:P

RenegatPL / Tibedron (czy jakoś tak) / Assasin

20120919232205.png

Moja nowa zabawka. :) W sumie dostałem dzisiaj 2x (deal ze śmieciami w JD), drugą oczywiście dostanie mój kumpel Arazzm który chyba zapił bo jest off. :D

Tak mam wyłączony AA w sterach grafy, jestem zbyt leniwy aby włączać to sobie za każdym razem gdy wyjdę z Aiona (uroki grafiki radka).

ja tez bede gral jak mi sie pobierze :P

Pozwoliłem zrobić sobie mały dział z listą graczy w moim projekcie.

Szczegóły pierwsza strona (pierwszy wpis).

(+)

W sumie PWI było całkiem fajne, chociaż długo nie grałem. Może nawet wrócę, jeśli to aktualne i nadal będziecie w to pykać. Tylko mam kilka pytań, na które chciałbym, żeby ktoś się rozpisał:1. Jak to w końcu jest z IS? Bo niby nie jest przesadzony, a nawet jakby był to pewnie mi by to aż tak nie przeszkadzało, ale czy jest opcja zdobycia skrzydełek na stałe/dłuzszy okres bez mega wielkiego wysiłku, bez realnej gotówki?2. Jak z populacją i rodakami?3. Czy nadal na low lvlach są ludzie?4. Ciężko wbija się lvl?5. Co ta gra w sumie oferuje?6. 3 razy podchodziłem i nie dolazłem dalej niż okolice 20 lvlu, czy nie znudzę się znów zaczynajac od początku?7. Pomożecie nowemu ?Pytam się, ale nie obiecuję, że będę grał. Aczkolwiek może w efekcie braku zajęcia...
  1. Jeśli chodzi Ci o najsłabsze skrzydełka to na 30lv jest Q na ich wersję perm, czyli takie które masz już na stałe.
  2. Gra nadal jest popularna, nawet na 1lv spotkasz graczy. Z polakami jeszcze nie obeznałem się na tym serwerze.
  3. Patrz punkt wyżej.
  4. Nie, ja w 3 podejścia mam z tego co pamiętam 33lv.
  5. Praktycznie wszystko, myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Są dungi, są questy, jest grind, jest bogaty IS (dla fanów mountów, skrzydełek i innych fashów), jest siege oraz są bossy w terenie.
  6. Tego to już nie wiem, każdy indywidualnie podchodzi do danej produkcji. Nie znam także historii Twojej przygody z mmo, więc nie wiem czy stać Cie więcej niż 20lv.
  7. Pomożemy jeśli sami będziemy wiedzieli jak pomóc, nie jesteśmy wyjadaczami w tej grze i sami także się uczymy. Myślę, że w raz z lvlem ogarnięcie i rozpoznanie wzrośnie.

też zagram, jeszcze jakieś 30minut B)

Drodzy Państwo, na chwilę obecną w grze spotkałem tylko Arazziela oraz j3tearsa, co z resztą? Odpuściła?

Drodzy Państwo, na chwilę obecną w grze spotkałem tylko Arazziela oraz j3tearsa, co z resztą? Odpuściła?

najwidoczniej tak ^^ ludzie jak chcecie to pisac mi na GG to dam znac w grze Code'wi ile nas jest :)

Ja se testuje chary i ogarniam te "głupie" ustawienia klawiatury xdd nie mówiąc już o lagach :blink:

to chyba cos z netem masz bo gra chodzi płynnie bez lagów :D

WWi darujcie sobie PWI bez placenia po 50 lvl gra jest za ciezka (mam 70 sina harshland) ta gra jest juz tak stara ze oni nie patrza na wygode a na p2w bo sa medale co daja R9 gear a jak wpada na was barbarian 100 lvl z demon skillami zrobiony pod armagedon w gear +10 to nie wazne ile was jest nie dacie mu rady... trzeba miec powalonego dmg i perma stuna zeby go polozyc

to Twoje zdanie :D QQi jest zywym okazem na to ze nie trzeba placic zeby miec cos z IM , skoro po 50 lvlu gra jest trudna to czemu ludzie maja po 100+ ? :) zrobi sie itemy i bedzie latwiej :)

Gralem kiedys w PWI do 100lvl bez placenia real kasy (majac dobre itemy),ale to jest meczarnia,musicie duzo czasu spedzac w grze na zarabianiu kasy by cos zdzialac.

lepsze to niz caly dzien na bocie smigac :)

WWi darujcie sobie PWI bez placenia po 50 lvl gra jest za ciezka (mam 70 sina harshland) ta gra jest juz tak stara ze oni nie patrza na wygode a na p2w bo sa medale co daja R9 gear a jak wpada na was barbarian 100 lvl z demon skillami zrobiony pod armagedon w gear +10 to nie wazne ile was jest nie dacie mu rady... trzeba miec powalonego dmg i perma stuna zeby go polozyc

Już skończyli wszyscy płakać? Jak Wam trudno to paszoł won do TERY lub innych super świeżych produkcji, w których po miesiącu ma się full gear. :P A tak na poważne, Magar i co z tego że masz 70lv? Robiłeś go w tydzień i płaczesz że nie masz kasy na eq? Z tego co pamiętam to "chwalisz się" tą postacią od roku i zero progresu. Nie znam żadnej dobrej produkcji, w której zrobienie sobie ładnego eq zajmuje krócej niż rok. Ludzie płakali już na wiele tytułów, sprawdziłem je kończąc z ładnym dorobkiem i nudząc się na pvp z braku poziomu.

Szukaliśmy gry dla klimatu? Znaleźliśmy. Teraz szukamy ludzi do wspólnej zabawy. Jeśli nie chciałeś nic wnieść do tematu to po jakiego się udzielasz? Jeśli myślałeś że padnę na kolana bo masz "70 sina harshland" to się grubo pomyliłeś. :) Wiem na co stać mnie i wiem na co stać grę, więc daruj sobie te "super porady babci Hani" bo my już postanowiliśmy grać w PWI.

Wszystkich tych którzy nie boją się poświęcić trochę czasu i nie zamierzają płakać nad tym jak to nie jest trudno bez wydawania $ zapraszamy do wspólnej zabawy. Uwierzcie mi że jest ciekawie i niekiedy zabawnie. Szczególnie jak się ryje o glebę, ponieważ nie zauważyło się mobów zza pleców. :D Trochę dystansu, przecież granie ma być rozluźnieniem a nie spiną bo muszę mieć gear+(max lub nawet i więcej niż max).

to Twoje zdanie QQi jest zywym okazem na to ze nie trzeba placic zeby miec cos z IM , skoro po 50 lvlu gra jest trudna to czemu ludzie maja po 100+ ? zrobi sie itemy i bedzie latwiej

Pewnie koleś zmieniał itemy co 2lv i zabrakło mu kasy. :D Ja praktycznie wszystko mam z dropu, może tylko ja mam takie szczęście (i dont know). Dobre eq załatwia się na 90+, wtedy kiedy mamy szansę zrobić coś w pvp, ale skoro ktoś chce być pro na 70lv (przypominam że max jest 105lv). :D

nie gram w ta gre od bardzo dawno temu 0 progresu tez jak mialem 50 i gralem po 6h dziennie w wakacje cieszylem ryj ze fajna gra potem bez 80 lvl nie wezma cie na TW a robienie gearu jest prawie nie wykonalne bo zeby miec full legendarke trzeba miec w hoj kasy a to nie jest latwe mi na 70 w 1h wchodzilo po 100k odjac koszty farmienia... gra jest fajna ale wkoncu zrozumiesz swoj blad

mozesz sie ze mnie QQi nabijac ale w tej gzre chcialem cos osiagnac gralem w nia z przerwami pol roku bylem w za***iste gildi i wszystko stracilo sens bo dungi na swoj lvl bez high lvla w party sa za***iscie ciezkie a daja malo naprawde malo juz nie mowiac o BH ktore nie daje prawie nic a trwa 30-40min

mam wbita kazda klase na 20 + w tym 3 na 40 + i juz troche o tej grze wiem a ty nic

dobra koleś nie popisuj sie :) o grze moze i nic nie wiemy ale nie placzemy jak ty :D

warn_ico.png
Po co prowokować? - crracked

trollujcie dalej ja wam mowie ze gra na dluzsza mete nie ma sensu bez placenia i radze zmiane tytulu a wy robcie co chcecie

warn_ico.png
Post nie na temat. Jeżeli nie interesuje Ciebie gra to nie wypowiadaj się. Warn za offtop. - crracked

Ok, w miarę ogarnąłem grę xd z charow wybrałem Archera :D Zbyt dużo Psychic'ow xd

nick: elevenek (twórczy nick tak wiem :) )

eleven007 pisz do mnie CharlieScene :D