Brakuje Ci klimatu? Brakuje Ci wspólnych siege? Może czas się połączyć?

Przecież nie ważne jaki masz nick tylko co nim będziesz reprezentował. :)

A więc zaczynam zbierać strzały. :D Na pewno każda ilość się przyda. Już dopisuję Ciebie drogi elevenku do listy.

Te skrzydla droply ci z JD czy masz je za misje?

kupil je ...

Za real kase czy kasa z gry ? Jak z gry to ile kosztowaly?

mial GOLD do IS od jakiegoś kolesia i kupil dwie pary , dla siebie i dla kolegi ^^

jak za miesiąc będziecie grać to może się skusze na dzień dzisiejszy zaczynam grę w Dragon ball 3d mmo

wersja tajwańska bo angielskiej nie ma i są krzaczki ale gra godna uwagi

jak za miesiąc będziecie grać to może się skusze na dzień dzisiejszy zaczynam grę w Dragon ball 3d mmowersja tajwańska bo angielskiej nie ma i są krzaczki ale gra godna uwagi
a czemu nie na wersji honk kong ? :P
Za real kase czy kasa z gry ? Jak z gry to ile kosztowaly?
Zamieniłem wingi+42k golda z JD na 2x wingi w PWI. Jak widać opłaca się grać w tytuły od PWE :) Co nie oznacza, że nie można ich kupić za walutę w grze, cena pewnie coś ok 11kk.

Jako, że ciągłe bieganie w party jest lekko irytujące, postanowiliśmy stworzyć gildię - a jednak. Oczywiście żadnych masówek, pełen kontrolowany klimat. :) Osoby, które miały ze mną kontakt w grze proszone są o napisaniu mi swoich propozycji co do nazwy dla gildii, swoje pomysły proszę wysyłać na PM. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu. (Klik i wybieramy dubstep) :D

Bede szczery, gralem w PWI naprawde dlugo, nawet gdzies chyba jeszcze zyje moje konto z Archerem 100+ i musze niestety powiedziec ze panowie wyzej maja racje. :) Do 100lv mozna grac bez IS, pozniej oczywiscie rowniez ale bedzie to strasznie meczace i drazniace. :) Dlatego tez juz zakonczylem przygode z ta gra. :) Bardzo fajna opcja jest to ze mozesz wiekszosc bajerow z IS kupic za gold w grze ale niestety druga sprawa jest bardzo dlugi czas jaki musisz poswiecic na zebranie tego golda. :) Gre ogolnie wspominam bardzo dobrze ale tak jak mowilem, zgodze sie ze przy 100+ lvl IS odgrywa w grze bardzo duza role. :)

@Edit. dla potwierdzenia... zobaczycie na wojnach miedzy gildiami i siege'ach jak bardzo dostajecie baty od innych bo caly ich eq to 100% IS. ;)

Ale oczywiscie zycze milej gry i sam moze powroce do gry jako ze siedze w Anglii - wiec tutaj troche £ mozna przeznaczyc na gre, nie to co w Polsce. ;)

rozumiemy Cie ale i tak bedziemy sie starac :) trzeba sie potrudzic zeby cos osiagnac :D

Ile tak zl kosztuja te skrzydla zeby kupic? z fajnymi skrzydelkami zawsze lepiej síe gra :P

Ile tak zl kosztuja te skrzydla zeby kupic? z fajnymi skrzydelkami zawsze lepiej síe gra
To są akurat najszybsze dla Tidebornów, więc 15$. Dla innych ras ceny też są różne, we względu na długość czasu przez który owe rasy są w grze. Najtaniej jest dla Tidebornów i Earthguardów. :) No nie wiem czy lepiej gra się z bajerami, na pewno lepiej gra się z ogarniętą i wyluzowaną ekipą. :D

Chciałbym poinformować, że do "grupy" dołączyła kolejna osoba. Może nie jest Nas super dużo, ale za to zabawnie. Zapraszamy kolejne osoby. Na dniach powstanie gildia, aby grało i komunikowało się Nam lepiej. Pozdrawiam.

QQi był bym za zrobieniem gildi dzisiaj :D propozycja moja to nazwa EndOfSilence

Na PW wyślij propozycję, nie będzie trzeba biegać po całym temacie i szukać kto co wymyślił, a tak wszystko ładnie w jednym miejscu będę miał. :)

BTW Za chwilę chyba będę w grze, w końcu kiedyś trzeba wbić ten 40lv, tylko zjem śniadanko. :P

tez zaraz wbije tylko troszke pracy w domu mam ^^

Ja niestety nie wejdę do południa, niestety wypadła mi praca i będę dopiero ok 19. Lvlujcie, lvlujcie to wypadniemy na jakiegoś fb'a. :) Ja mam 39lv i 30%. No i pomyśleć Nad nazwą dla klanu, dzisiaj z 20-21 zebralibyśmy się uzgodnili nazwę i odpalili skromne progi. :D

Ja sie nakrecam by pograc znow w pwi,lecz boli mnie to ze zrobili 2 servery dla Eu, i obydwa sa Pve.

ja bym chcial pograc z wami ale nie wiem czy wasz dogonie z lvl bo gram po 2-4h dziennie a samemu niechce mi sie grac :/

Mnie nie będzie :-] wieczorem, ani jutro (wesele i poprawiny) :D

kogo polecacie do grania Barbarian , Blademaster czy Seeker te 3 postacie wygladaja fajnie i zdecydowac sie nie moge poradzcie cos ;p