Brakuje Ci klimatu? Brakuje Ci wspólnych siege? Może czas się połączyć?

Aby grało się Nam wygodniej to trzeba grać. Dla wszystkich tych, którzy grają i szukają osób dojrzałych a zarazem zaciętych do walki zapraszam do gildii 1410. Pokażmy wszystkim szwabom, że Polacy potrafią się ogarnąć i są mocni nie tylko w gębie. Mój nick QQi/Code, jeśli nie będzie mnie w grze proszę o pm'a na forum, wtedy wejdę i przyjmę. Przypominam, że w gildii każdy jest równy i ma takie same prawa do głosu. :)

PS Odświeżyłem pierwszy post.

Jest może ts ?

Nie ma TSa, ponieważ nie opłaca się załatwiać czegokolwiek na taką garstkę osób.

Chętnych dołączeniem do Nas zapraszam na PM, ja na chwilę obecną mam psychica 45lv.

Grałem w PWI na Raging Tide do 75 psychem, a później 50+ mistyciem. Gra fajna jak się ma z kim grać i chodzi na daily questy. Później robi się coraz nudniejsza tym bardziej jak brakuje ci kasy, którą i tak trudno zdobyć. Ale zastanowię się może wrócę.

Ja uwielbiam perfecta jeszcze jeśli istnieje ta gildia to z chęcią bym dołączył za 2-3 dni po formacie kompa, czyli po tym weekendzie co będzie. Oczywiście grałbym clerickiem lub mysticiciem lub tankerem :) Nick w grze: LeQen lub LaQan ;_)

Nie ma sprawy, może nie gramy po nie wiadomo ile h dziennie, ale gramy. :) Po prostu jesteśmy takim klanem 4fun i do pomocy i do pogadania.

1. IS dopiero zaczyna się po 100 lvlu po pvp, skrzydełek ? jeśli chodzi o latanie to od 30 lvl.

2. Gra się trzyma :) ludzi jest sporo ale rodaków już tak nie są porozrzucani po serwerach.

3. to chyba zależy od servera ... bo na niemieckim na pewno się znajdą bo to nowy server eu :) jest jeszcze francuski ale tam nie gram bo nie rozumiem komunikatów fracuskich :(.

4. No exp idzie jak krew z nosa ale na niemieckim serverze są eventy dostosowane do naszego czasu czyli nie razj jest podwójny exp.

5. Quest gird idź zabij 15 stworków i wróć, po 50 lvl zaczyna się party :D, dungeony trudne, na niemieckim serverze jest TK dostosowane do naszego europejskiego czasu, gra bardziej nastawiona na party, są różnego rodzaju rangi. Najbardziej wypaśony kretor postaci :), Walki w powietrzu, pod wodą i na lądzie. Po jakimś tam wysokim levelu wybiera się dobrą lub złą stronę konfliktu i można nawzajem się naparzać.

6. Questy tak są do 50 lvl są nudne bo robisz to samo idź zabij przynieś i temu podobne. Za to soundtrack w tej grze jest za***isty. Gra samemu może być nużąca ale kocham tą grę bo jest nastawiona na party.

7. Ja sam zaczynam dopiero w poniedziałek to może zaczniesz ze mną >> ??? xd.

Ktoś z was gra jeszcze ? pisałem raz do QQi ale był afk , poza nim reszta nickow nieaktywna, a chciałem się dowiedziec paru rzeczy ; p

Zapraszam na pm [forum]. :) Śpiesz się spiesz bo w poniedziałek wychodzi WarZ i różnie później może być z tym PWI. :P

Proszę któregoś z Moderatorów o zamknięcie tematu. Chyba nie ma sensu męczyć się w 2 osoby w tym wielkim świecie. :)

Dziękujemy wszystkim tym którzy choć raz biegali z Nami w pt, reszta zadeklarowanych na przyszłość nie będzie brana pod uwagę w razie jakichkolwiek deklaracji.

Zamykam.

Gildia 1410

1410r.png

Brakuje Ci klimatu? - Tak!

Brakuje Ci wspólnych siege? - Tak!

Może czas się połączyć? - Tak!

Jeśli na wszystkie te pytania odpowiedziałeś/odpowiedziałaś "tak", prawdopodobnie szukasz tego co my, jednak nie świadczy to o tym że już do Nas pasujesz. Nasze wieloletnie doświadczenie (w mmo), coś koło 10 lat, nauczyło Nas, że nie liczy się wspaniała grafika i dopalacze w tyłku. Pragniemy grać dla przyjemności i dzięki przyjaźni oraz wspólnej bezinteresownej pomocy "zawojować na świecie". Nie ważne czy wolisz PvP czy PvE, najważniejsze że potrafisz czerpać radość z najmniejszych rzeczy oraz zarażać tym innych.

Zapraszamy wszystkich aktywnych graczy pwi, pokażmy innym narodowościom że Polacy potrafią nie tylko słowem, ale i czynem.

pwtransp.png

serwer: eu - de - momaganon

kontakt: QQi/Code, Seishiru, CharlieScene oraz elevenek

temat rekrutacyjny:

klik