Brakuje Ci klimatu? Brakuje Ci wspólnych siege? Może czas się połączyć?

gildie zrobiliscie ?

A wysłaliście propozycje na pm? :) Ja czekam i czekam. Na chwilę obecną aż 1 doszła.

jakie propozycje ?

Z nazwa gildii ^_^

Ah, widzę że dokładnie czytasz temat. Miałem otrzymać na pm propozycje z nazwą gildii, jednak chyba nic z tego nie wyjdzie. No cóż, przy pierwszej lepszej okazji wejdę do pwi i założę coś co sam wymyślę. :)

QQi, jakoś nie możemy się złapać w grze, więc zapytam tu, co robisz / robiłeś z itemami takimi jak "antenna" jest niby napisane że potrzebne do Dragon Quest Chu Niu (20) tylko że tego nigdzie nie mogę znaleźć (q), a tylko sloty zajmują <_<

NPC chętnie skupuje takie "cuda". :D Za chwilę prawdopodobnie będę w grze to można do mnie dryndnąć - QQi/Code.

QQi wyslalem ci kilka nazw gildi na pw sprawdz i powiedz czy jakis moze byc jak nie to moge pomyslec nad innymi jak chcesz :P

QQi który masz lvl teraz? :P

QQi który masz lvl teraz?
Za chwilę 41. :)

QQi nie mam pomysłu na nazwę gildii :) Zresztą ważne aby nie było obciachowej nazwy z capslock lub PL.

Gra się ściąga mam nadzieje że dam rade jesczę was dogonić, nick w grze najprawdopodobniej Kenichi.

Dzisiaj może zrobię jakieś podejście do NPCa i sprawdzę czy można cyfry dać w nazwie guild, "1410" byłoby nadzwyczajnie krótkie i wymowne, tym bardziej że to serwer DE. :D Co do lv nie wbiłem, ładnie z lamiłem z tym, miałem już 9x% i zacząłem bawić się genią, zapewne wiecie w którą opcję kliknąłem. :P Mam 4x%. :) Co do grania, trzeba jakoś się ogarnąć, bo nawet nie wiem ile osób jeszcze gra, z tego co wiem to nikt nie dogonił mnie z lv, a samemu to wiecie jak się gra.

Nie kminię jednej rzeczy. Jeśli już zbiera się ekipę to pewnie lepiej byłoby grać od zera; aby mieć równo start. Bo nie widzę sensu; kiedy ktoś sobie bije do 50 lvla; a towarzysz który został przez was zrekrutowany bije sobie sam od 0. W czym mu pomoże 5 osobowa gildia? To że na czacie będzie się coś działo? jednak nadal jest to solo grind; a "taxować" kogoś całe dnie też nie ma sensu...

Przyłączam się do was do gry; ale tylko jeżeli ktoś wystartuje równo ze mną od zera. -.,-

Co do cyfr w nazwie, w nicku już się nie dało, a o nazwie gildii wątpię, ale spróbować nie zaszkodzi -_- A co do lvl'a nie chce mi się Ciebie gonić jak nawet nie ma z kim pogadać ani nic =D Ale trzeba się ogarnąć. Wszyscy zaczynali od 0 ;-d, tylko jedni więcej poświecili czasu drudzy zaś mniej.

Co do cyfr w nazwie, w nicku już się nie dało, a o nazwie gildii wątpię, ale spróbować nie zaszkodzi A co do lvl'a nie chce mi się Ciebie gonić jak nawet nie ma z kim pogadać ani nic =D Ale trzeba się ogarnąć. Wszyscy zaczynali od 0 ;-d, tylko jedni więcej poświecili czasu drudzy zaś mniej.

Tak jak mówi elevenek, każdy zaczynał od zera, jednak jeden miał 6h dziennie na granie a inny tylko 2. PowMax mylisz pojęcia "ekipa" z "const pt", w tym drugim nie ma już takiej super zabawy, jednak gracze za bardzo nie odstają od siebie poziomami - wiąże się też to z bardziej sztywnymi zasadami i graniu o "umówionych porach dnia". Tego raczej nie chcemy, ponieważ ma być to granie dla przyjemności - przynajmniej do tego 90lv (później wiemy, że z czegoś innego gra daje frajdę). :)

ja mam 17lvl i jak gram to nikogo w grze niema i sie nudze bo niema z kim pogadac raz tylko elevenka spotkalem w grze

Myślę że z gry w PWI, wyszło nici :( Było wszystko fajnie, a później się odechciało? Może przez brak ekipy czy co ;p Ale jak coś to się piszę na kolejna "platformę" :D

Ja nadal gram, tylko jestem teraz na wyjeździe, dlatego kontakt ze mną jest tylko mobilny. Płaczecie, że z pomysłu nici a kto coś zrobił aby pomysł wypalił? Szkoda mi takich ludzi, którzy tylko płaczą, a sami nie wpadną na nic. Jeśli rezygnuje ktoś z pwi proszę o taką wiadomość na pm tutaj na forum.

Step into a Perfect World... :lol: Kto pamieta ?

[media=]

warn_ico.png
Offtop. - Cree