gildie zrobiliscie ?
Brakuje Ci klimatu? Brakuje Ci wspólnych siege? Może czas się połączyć?
A wysłaliście propozycje na pm? Ja czekam i czekam. Na chwilę obecną aż 1 doszła.
jakie propozycje ?
Z nazwa gildii
Ah, widzę że dokładnie czytasz temat. Miałem otrzymać na pm propozycje z nazwą gildii, jednak chyba nic z tego nie wyjdzie. No cóż, przy pierwszej lepszej okazji wejdę do pwi i założę coś co sam wymyślę.
QQi, jakoś nie możemy się złapać w grze, więc zapytam tu, co robisz / robiłeś z itemami takimi jak "antenna" jest niby napisane że potrzebne do Dragon Quest Chu Niu (20) tylko że tego nigdzie nie mogę znaleźć (q), a tylko sloty zajmują
NPC chętnie skupuje takie "cuda". Za chwilę prawdopodobnie będę w grze to można do mnie dryndnąć - QQi/Code.
QQi wyslalem ci kilka nazw gildi na pw sprawdz i powiedz czy jakis moze byc jak nie to moge pomyslec nad innymi jak chcesz
QQi który masz lvl teraz?
QQi który masz lvl teraz?Za chwilę 41.
QQi nie mam pomysłu na nazwę gildii Zresztą ważne aby nie było obciachowej nazwy z capslock lub PL.
Gra się ściąga mam nadzieje że dam rade jesczę was dogonić, nick w grze najprawdopodobniej Kenichi.
Dzisiaj może zrobię jakieś podejście do NPCa i sprawdzę czy można cyfry dać w nazwie guild, "1410" byłoby nadzwyczajnie krótkie i wymowne, tym bardziej że to serwer DE. Co do lv nie wbiłem, ładnie z lamiłem z tym, miałem już 9x% i zacząłem bawić się genią, zapewne wiecie w którą opcję kliknąłem.
Mam 4x%.
Co do grania, trzeba jakoś się ogarnąć, bo nawet nie wiem ile osób jeszcze gra, z tego co wiem to nikt nie dogonił mnie z lv, a samemu to wiecie jak się gra.
Nie kminię jednej rzeczy. Jeśli już zbiera się ekipę to pewnie lepiej byłoby grać od zera; aby mieć równo start. Bo nie widzę sensu; kiedy ktoś sobie bije do 50 lvla; a towarzysz który został przez was zrekrutowany bije sobie sam od 0. W czym mu pomoże 5 osobowa gildia? To że na czacie będzie się coś działo? jednak nadal jest to solo grind; a "taxować" kogoś całe dnie też nie ma sensu...
Przyłączam się do was do gry; ale tylko jeżeli ktoś wystartuje równo ze mną od zera. -.,-
Co do cyfr w nazwie, w nicku już się nie dało, a o nazwie gildii wątpię, ale spróbować nie zaszkodzi A co do lvl'a nie chce mi się Ciebie gonić jak nawet nie ma z kim pogadać ani nic =D Ale trzeba się ogarnąć. Wszyscy zaczynali od 0 ;-d, tylko jedni więcej poświecili czasu drudzy zaś mniej.
Co do cyfr w nazwie, w nicku już się nie dało, a o nazwie gildii wątpię, ale spróbować nie zaszkodzi A co do lvl'a nie chce mi się Ciebie gonić jak nawet nie ma z kim pogadać ani nic =D Ale trzeba się ogarnąć. Wszyscy zaczynali od 0 ;-d, tylko jedni więcej poświecili czasu drudzy zaś mniej.
Tak jak mówi elevenek, każdy zaczynał od zera, jednak jeden miał 6h dziennie na granie a inny tylko 2. PowMax mylisz pojęcia "ekipa" z "const pt", w tym drugim nie ma już takiej super zabawy, jednak gracze za bardzo nie odstają od siebie poziomami - wiąże się też to z bardziej sztywnymi zasadami i graniu o "umówionych porach dnia". Tego raczej nie chcemy, ponieważ ma być to granie dla przyjemności - przynajmniej do tego 90lv (później wiemy, że z czegoś innego gra daje frajdę).
ja mam 17lvl i jak gram to nikogo w grze niema i sie nudze bo niema z kim pogadac raz tylko elevenka spotkalem w grze
Myślę że z gry w PWI, wyszło nici Było wszystko fajnie, a później się odechciało? Może przez brak ekipy czy co ;p Ale jak coś to się piszę na kolejna "platformę"
Ja nadal gram, tylko jestem teraz na wyjeździe, dlatego kontakt ze mną jest tylko mobilny. Płaczecie, że z pomysłu nici a kto coś zrobił aby pomysł wypalił? Szkoda mi takich ludzi, którzy tylko płaczą, a sami nie wpadną na nic. Jeśli rezygnuje ktoś z pwi proszę o taką wiadomość na pm tutaj na forum.
Step into a Perfect World... Kto pamieta ?
[media=]