C9 reaktywacja < zbieramy ekipke >

Siemka,

Wiem, że C9 to gra którą się lubi lub nienawidzi. Wiem, że ludzie nie lubią dungeonówek... ale są też zwolennicy tego typu gier. Piszę właśnie do Was! Zagrajcie z nami!

Aktualnie z kumplem dołączyliśmy do gildii BestOfChoice. Lajtowa gildia, bez cisnienia na cokolwiek. Na start od razu ładnie Nas przywitali i od reki oferowali swoja pomoc w każdym aspekcie gry. Pierwsze wrażenie świetne, oby było tak dalej. Aktualnie, powoli lecimy z lvlami ( 11 lvl ), póki co przyjemnie sie gra zwlaszcza ze jeszcze sie mecze ze slaba grafika ( jutro przyjdzie z redcoona nowa ), więc świadczy to o dobrej optymalizacji. W koncu C9 na ultra fullhd prezentuje sie ładnie. No ok jeśli ktoś jest zainteresowany śmiało pisać do Stilo16V lub Nukleos, ew. kogos z gildii BestOfChoice. Odświeżmy razem sobie tego klasyka i powalczmy 4fun na arenkach o miano najlepszego ^^

3m72p2ykgsjz_t.jpg

3m72p2ykgsjz.png

Zapraszamy !

Dużo ludzi jeszcze tam gra? Jak tak to chetnie sprobuje :D

Witam ponownie, mialem male problemy techniczne z internetem, dlatego temat bez odzewu z mojej strony. Aktualnie nadal szukam dobrego dostawcy, ale tymczasowo posiadam łacze radiowe ( nie polecam :)). Do rzeczy! Planuje wrocic do C9 i odswiezyc sobie stare dobre czasy z wersji KOR, CH i poczatkow EU. Do tego jednak jest potrzebna zgrana, lojalna ekipka ktora uwielbia rywalizacje PVP, bo tak naprawdę w C9 PVE to tylko dodatek. ( Czasem nawet fajne epizody sie trafiaja :))

Moj nik w grze Stilion (Łowca) - 5lv póki co. Serdecznie zapraszam!

Ps. widzialem kilka osob na forum zainteresowanych powrotem, wiec do dzieła :)

jakby się zebrały 1-3 osoby to chętnie zacznę jakąś nową postacią, ale niestety lvl musi być podobny do wspólnej gry, więc najlepiej po zebraniu chętnych ustalić jakąś konkretną datę kiedy zacznie się grać od zera ;p

jakby się zebrały 1-3 osoby to chętnie zacznę jakąś nową postacią, ale niestety lvl musi być podobny do wspólnej gry, więc najlepiej po zebraniu chętnych ustalić jakąś konkretną datę kiedy zacznie się grać od zera ;p

Lvl az tak bardzo nie jest istotny bo zawsze mozna sie wrocic pomoc w trudniejszych sytuacjach, ale fakt w grupie ciekawiej czyszczac dungeony. Jak zglosza sie jeszcze ludzie to dam namiar na Discorda do komunikacji wtedy wybierzemy date. aktualnie mam 3 tyg urlopu wiec czasu moge wiecej wyskrobac :)

@DyingLight Ja chętnie spróbuje tej twórczości :D Nie miałem z tą grą żadnej styczności a w życiu trzeba próbować czegoś nowego :D Więc masz kolejną osobę ^^

Skoro mam wasz miecz, wiec i ja doloze swoj w postaci wiad. pw z namiarem na komunikator glosowy :)

Postawiłem gildie z autorska nazwa ^^

http://www.tinypic.pl/wgsk2hip9s3d

wgsk2hip9s3d_t.jpg

Jak by co masz mój topór też dołączę :D

PW poleciało. Mysle ze w godzinach popoludniowych mozemy cos pograc bo aktualnie jade nad wode :)

Wbijajcie na discorda z PW i rozgoscie sie :)

@REF

Poki co ze mna sa 4 osoby. Zapraszamy reszte zainteresowanych! Dzis wbijamy 2lv gildii.

Witam, właśnie szukałem jakiegoś MMO i trafiłem na twój temat, chętnie z wami pogram proszę o wszelkie informacje na PW.

Witam. Nigdy w to nie grałem, ale chętnie spróbuję. :) Proszę o info na PW.

Tez się przyłączę proszę o namiar na discorda choć za nim nie przepadam ;s ;) I to szybko ! :D

Może trochę nie w temacie, ale byliście w dobrej gildi BestofChoice, nie twórzcie nowej bo w C9 duże znaczenie mają buffy gildyjne, a tam macie je bardzo dobre. Niektóre kosztowały po kilkaset milionów, a na dodatek są tam ludzie, którzy wam z chęcią pomogą,( a taka się na pewno przyda) a liderka gildi( tak liderka), to bardzo fajna osoba :) Więc serio wracajcie jak w dym. A jeżeli nie będzie nikogo do zaproszenia, to napiszcie do mnie chociażby tutaj, to wbije i dodam mimo, że sam nie grałem już sporo czasu, ale jak widać po rapr w sygnaturce spędziłem w C9 mega dużo czasu :)

Może trochę nie w temacie, ale byliście w dobrej gildi BestofChoice, nie twórzcie nowej bo w C9 duże znaczenie mają buffy gildyjne, a tam macie je bardzo dobre. Niektóre kosztowały po kilkaset milionów, a na dodatek są tam ludzie, którzy wam z chęcią pomogą,( a taka się na pewno przyda) a liderka gildi( tak liderka), to bardzo fajna osoba  Więc serio wracajcie jak w dym. A jeżeli nie będzie nikogo do zaproszenia, to napiszcie do mnie chociażby tutaj, to wbije i dodam mimo, że sam nie grałem już sporo czasu, ale jak widać po rapr w sygnaturce spędziłem w C9 mega dużo czasu 

Żadna frajda grac z high lvlami. Fakt milo u nich, ale chcemy cos sami osiagnac, moze nie top, ale cos co nas usatysfakcjonuje. Grac z gotowcami to zadna gra tak na prawde. Nabuffujemy sie i co dalej? Gra bedzie zbyt prosta i odbierze to fun z gry. Wolimy sami zapracowac na siedzibe i bonusy :) Mimo to dzieki za rade. BTW. W C9 gralem tez sporo czasu :) ( Kor, Ch, EU ) sumujac z 2,5r grania.

Witam, właśnie szukałem jakiegoś MMO i trafiłem na twój temat, chętnie z wami pogram proszę o wszelkie informacje na PW.

Witam. Nigdy w to nie grałem, ale chętnie spróbuję.  Proszę o info na PW. 

Tez się przyłączę proszę o namiar na discorda choć za nim nie przepadam ;s   I to szybko ! 

Panowie UP za sekunde wysle wam namiar na PW. Z taka ekipa bedziemy konie krasc ^^

edit.

Niecałe 9k pkt i mamy 3lv i co za tym idzie mozliwosc budowy naszej siedziby :) Kazdy 'stolarz' mile widziany :)

Przypominam ze na 5lv dodamy 'cresta' gildii ( logo 'Strasznych Dyń ) ^^

Bardziej mi chodziło o porady itp. :D Nie nazwałbym to granie z highlvami, bo przecież na dungeonie z nimi nie będziesz, a w gildi ciągle pojawiają się nowi gracze, wlogowałem się jakiś czas temu to już wiele nowych twarzy, a także starsi grający na nowych postaciach. Gra najbardziej nudzi na low lvach, a z buffkami to się mega fajnie gra, a i tak większość z nich można brać od wyższych lvli.

No ale chyba, że wybierze ktoś Rangera, to z Aimshota i tak wszystkie bossy do 40lvl na szota lecieć bedą :D

No i btw. wybór klasy też będzie miał znaczenie, bo niektórymi granie solo, jest mega ciężkie, ofc po 60lvlu na M, a zapewne mało komu się zechce expić nową klasę po 60. I mimo, że macie ekipie to wiele razy zdaży się wam pójscie na dungeon solo, prędzej czy później.

Wbijac do ekipy :) Mamy juz 8 grających osób na ladny poczatek :) Dzis lub jutro stawiamy 'siedzibe gildii' :)

Mamy siedzibe gildii, szukamy ogarnietego stolarza :) Przy okazji zapraszamy w nasze szeregi :)

Siemka, jeśli nadal szukacie ludzi, to ja chętny jestem sprawdzić coś w co jeszcze nie grałem :P