C9 reaktywacja < zbieramy ekipke >

@pierzatek Zapro na Discorda polecialo na PW do Cb :)

Powoli brniemy do przodu z progresem. W gildii pojawily sie 60 i 50lve wiec fame rosnie. Aktualnie kolejnym priorytetem jest wbicie 5lv gildii aby moc zuploadowac nasze LOGO gildii w grze. Zapraszamy serdecznie :)

Kiedyś trochę grałem ale brakowało mi zgranej ekipy. Proszę o wszystkie namiary na PW. Zacznę grać wieczorem :)

Właśnie szukam jakiejś gry więc mogę spróbować swoich sił(będę grał pierwszy raz) a i jeszcze małe pytanko czy brak mikro będzie wam bardzo przeszkadzał? :P

Kiedyś trochę grałem ale brakowało mi zgranej ekipy. Proszę o wszystkie namiary na PW. Zacznę grać wieczorem 

Właśnie szukam jakiejś gry więc mogę spróbować swoich sił(będę grał pierwszy raz) a i jeszcze małe pytanko czy brak mikro będzie wam bardzo przeszkadzał? 

Zapro wyslane :) Zapraszamy serdecznie!

Brak mikro to nie problem, wystraczy byc na nasluchu :)

Siema. Co prawda w C9 nigdy jeszcze nie grałem, ale widzę że już sporo osób się zebrało, które tak jak ja chcą tę gierkę wypróbować więc i ja się dołączę ;)

PS. A i jakiego komunikatora używacie TS, Skype, Discord?

Dostałem link do Discorda więc raczej jego używają :P

Nigdy nie grałem lecz chętnie spróbuje.

Proszę o informacje na PW.

5 lvl Gildii zdobyty !!!

uga9tst7p5uh.png

Mój alt :)

Creest (logo) gildii wgrane :)

A ja nadal się męczę z internetem i próbuje pobrać grę xD

Warto sie pomeczyc :) Jak bedzie nas wiecej zorganizuje turniej PVP gdzie nagroda bedzie 'Lord of the Fallen'. Niby 4fun, a nagroda zacna :)

A jak tam gildia w Revelation ? :)

A jak tam gildia w Revelation ? 

Gra w wersji EU jeszcze nie ruszyła, wiec nie istnieje :) Zainteresowanie jest owszem ale bez hajpu proszę :) Poki co testujemy wersje CH. Pisz dalej na PW prosze :)

Warto sie pomeczyc  Jak bedzie nas wiecej zorganizuje turniej PVP gdzie nagroda bedzie 'Lord of the Fallen'. Niby 4fun, a nagroda zacna 

Wiem, że warto ale jak co chwile muszę resetować instaler to trochę wkurza :v

Wiem, że warto ale jak co chwile muszę resetować instaler to trochę wkurza 

Sciagnij poprzez steama lub ew. ze strony oficjalnej. Nie wiem co wybrales, ale wiedz ze alternatywa jest :)

Sciagnij poprzez steama lub ew. ze strony oficjalnej. Nie wiem co wybrales, ale wiedz ze alternatywa jest 

spróbuje ze steam ściągnąć jak to nic nie da to pomęczę się trochę :D

EDIT:Ze steam nawet lepiej mogłem od razu sprawdzić czy nie ma tej gry na nim :D

Pobrałem discorda na tel więc może ogarnę tak, że będę mówił przez tel a słychał przez kompa :v

Witam co do C9 to dołączyłem do dyń i jestem starym graczem więc w razie problemów mogę pomóc. Miałem 2 lata przerwy ale wszystko to co było do 65 lvla pamiętam. Kiedy grałem lvl cap wynosił 65 i w grze było pełno botów farmiących golda oraz surowce i niszczących gospodarkę w th. Obecnie jest lepiej pod tym względem ponieważ botów już nie ma. Jeśli ktoś się martwi o płatności w cash shopie to nie ma z tym problemu oczywiście płatności dają przewagę ale nie jest to zdecydowanie pay2win. Wszystko co można kupić w cash shopie można kupić w trade house. Wbiłem 65 lvl bez wydawania kasy i zmarnowałem/rozdałem jakieś 20 mln więc da się grać bez płacenia. Żeby zarobić warto sprawdzać co jest w cenie i to dropić/craftować. Obecnie zajmuje się meblami z buffami do gildii oraz staram się pomóc jak tylko mogę. :) Zapraszam do wspólnej gry ;)

witam ;) jeśli można prosiłbym o PW, z chęcią dołączę do takiej nowej gildii :D

witam  jeśli można prosiłbym o PW, z chęcią dołączę do takiej nowej gildii  

Zapro poleciało :)

Odświeżam.

Jest nas coraz więcej !