C9 reaktywacja < zbieramy ekipke >

Może trochę nie w temacie, ale byliście w dobrej gildi BestofChoice, nie twórzcie nowej bo w C9 duże znaczenie mają buffy gildyjne, a tam macie je bardzo dobre. Niektóre kosztowały po kilkaset milionów, a na dodatek są tam ludzie, którzy wam z chęcią pomogą,( a taka się na pewno przyda) a liderka gildi( tak liderka), to bardzo fajna osoba  Więc serio wracajcie jak w dym. A jeżeli nie będzie nikogo do zaproszenia, to napiszcie do mnie chociażby tutaj, to wbije i dodam mimo, że sam nie grałem już sporo czasu, ale jak widać po rapr w sygnaturce spędziłem w C9 mega dużo czasu 

Jest listopad,3 miesiące i gildii Scary_Pumpkins już na serwerze nie widać.Jak kolega pisał, obecnie nie ma sensu tworzyć nowych gildii,jeśli ktoś chce grac zalecam dojść do jednej z większych i jedną z takich jest Polska gildia BestOfChoice. Jak by nie patrzeć liczy się w gildii doświadczona ekipa chętna do pomocy.

Jest listopad,3 miesiące i gildii Scary_Pumpkins już na serwerze nie widać.Jak kolega pisał, obecnie nie ma sensu tworzyć nowych gildii,jeśli ktoś chce grac zalecam dojść do jednej z większych i jedną z takich jest  Polska gildia BestOfChoice. Jak by nie patrzeć liczy się w gildii doświadczona ekipa chętna do pomocy.

Niestety gra jest na tyle nudna ze ekipa z czasem sie wykruszyla i zostalem sam. Nie wiem po co odkopales temat... Zeby zareklamowac swoja gildie w temacie innej gildii? Przykre. Pozdrawiam.

Trafiłem przypadkiem na ten temat,tak więc wypowiedziałem swoje zdanie.Kwestie Bestów poruszyłeś sam w pierwszym poście,a użytkownik Aguire po prostu miał racje tyle w temacie :) dziękuje pozdrawiam.

Siemka,

Wiem, że C9 to gra którą się lubi lub nienawidzi. Wiem, że ludzie nie lubią dungeonówek... ale są też zwolennicy tego typu gier. Piszę właśnie do Was! Zagrajcie z nami!

Aktualnie z kumplem dołączyliśmy do gildii BestOfChoice. Lajtowa gildia, bez cisnienia na cokolwiek. Na start od razu ładnie Nas przywitali i od reki oferowali swoja pomoc w każdym aspekcie gry. Pierwsze wrażenie świetne, oby było tak dalej. Aktualnie, powoli lecimy z lvlami ( 11 lvl ), póki co przyjemnie sie gra zwlaszcza ze jeszcze sie mecze ze slaba grafika ( jutro przyjdzie z redcoona nowa ), więc świadczy to o dobrej optymalizacji. W koncu C9 na ultra fullhd prezentuje sie ładnie. No ok jeśli ktoś jest zainteresowany śmiało pisać do Stilo16V lub Nukleos, ew. kogos z gildii BestOfChoice. Odświeżmy razem sobie tego klasyka i powalczmy 4fun na arenkach o miano najlepszego ^^

3m72p2ykgsjz_t.jpg

3m72p2ykgsjz.png

Zapraszamy !