jakies info?
Cabal II
Jedyne co napisali to to, ze czeka ich sporo pracy nad stabilizacją gry.
Dla prawdziwego fana gatunku, tydzień naprawiania non stop
A pracownik, coś tam podziabie 8h i do domu... ;p
Bad feeling bout this
A ty siedzialbys 24h nonstop przed komputerem?. To tez są ludzie i potrzebują czasu.
Dla prawdziwego fana gatunku, tydzień naprawiania non stop
A ty siedzialbys 24h nonstop przed komputerem?. To tez są ludzie i potrzebują czasu.
Czytamy ze zrozumieniem Jakbym był zajarany grą, to bym jak najszybciej naprawił wszystko skrupulatnie, by hype nie opadł. Moje osobiste, luźne przemyślenia.
Pozdrawiam
Szkoda, że przespałem kupno founder'a :< Ktoś będzie zaczynał wcześniej ?
i jak? pościągane?
Ktoś ma może problem ze ściąganiem klienta?
Odpalam ściąganie i na 2% mi się zatrzymuje (niby ściąga, czas się zmienia, ale postęp nie idzie, miejsca na dysku też nie ubywa)?
Bez końca jest "Downloading begin_us_full_1.0.33.4025"
Ktoś ma może problem ze ściąganiem klienta?Odpalam ściąganie i na 2% mi się zatrzymuje (niby ściąga, czas się zmienia, ale postęp nie idzie, miejsca na dysku też nie ubywa)?Bez końca jest "Downloading begin_us_full_1.0.33.4025"
Dziwna sprawa :/ a z jaką prędkością Ci to leci ? może coś antywirus kombinuje?
Gra ktoś na head starcie? Jak patrze na filmik, to srednio to wygląda. No chyba ze koles obniżył detale gry do streama.
Moze sie ktos wypowiedziec?
Póki co nie ma stream'ów online, które pokazują pełną jakość. Ludzie za mało wyświetleń kanałów mają i nie mogą dać z sour'ce chyba.
Jak pierwsze wrażenia?
Ten Cabal II wygląda gorzej niż Cabal I , masakra jakaś to ma być next game? >.>
@up
Mam porównanie z obu wersji i raczej kwestia gustu. C1 jest dużo bardziej sztywny, ale np. animacje skilli podobały mi się bardziej niż w 2. Ogólny gameplay jest ładniejszy w C2 moim zdaniem.
Mam kilka pytań do grających:
1. Jak z optymalizacją? Grał ktoś może na laptopie: Intel i3 - 2350M i GeForce 610M z 4Gb ramu?
2. Tak jak w jedynce było do 100lvl questy a później grind?
3. Jaki jest rozwój postaci? Da się poszaleć z buildami?
Damianix, co do twojego drugiego pytania, raczej jeszcze nikt ci nie odpowie. Co do buildów, to szaleństwa nie ma. Wymagania sprawdź sobie na stronie gry
@UP Damianix max lvl to narazie 50 wiec spokojnie:D troche questow troche grindu
jak z pingami bo servery stoja w USA moze ktos powiedziec czy sa odczuwalne lagi ? bo jak na questach juz beda lagi to co dopiero w pvp ;/
No właśnie, podzielcie się wrażeniami