Jak servery są w USA to będzie ~ 120+ Pingu
Cabal II
Witam. Coś zacząłem pobierać gierke i na razie cały czas stoi na 2% i pliku begin_us_full_(cyferki) czy to po prostu ruszy dalej z procentem jak ściągnie ten plik czy o co chodzi?? bo caly czas coś się ściąga ale ciągle 2%
Ja ściągnąłem od razu jak było dostępne i pamiętam że w cholerę długo to trwało. Jeśli w task manadżere nie ma ikonki braku odpowiedzi, tylko że działa, to najlepiej zostaw to i niech się ściąga na spokojnie.
Pytanie za sto punktów, czy healer w C2, jest w stanie coś ugrać solo, czy only party?
3 lipca o 2 w nocy.
Klienta pobrałem w 10-15 minut chwile po przeczytaniu newsa na głównej, poszło bez problemu.
Wie ktoś o której jutro jest start Cabala?
Jakby ktoś coś
Neony jeszcze do tego mam wstawić czy co? Przynajmniej wiadomo, że nawet nie próbowałeś szukać informacji...
Gajin, nie wszyscy widzą obrazki np. ja, jak siedzę na tablecie, czy telefonie mam wyłączone wyświetlanie grafik, bo wtedy wszystko działa szybciej...
A co do mojej wcześniejszej wypowiedzi, to ktoś odpowie?
Nie przypominam sobie gry w której healer nie byłby w stanie samotnie grindować a jak będzie to się niedługo okaże.
W takim Jajonie hiler jest najlepsza klasą do pvp - sam się zbuffa, wyleczy i jeszcze ma czym przywalić. Mam zamiar zaczac grac pristem.
Pograłęm parę godzin. Ustawienia gry na LOW i mam 18-26 FPS mimo, że prawie spełniam zalecane wymagania, a minimalne na pewno. Jakoś się pomęczyłęm, nie mogłęm odpuścić jako fan jedynki. Dziwi mnie tylko to, że na LOW gra wygląda naprawdę prawie jak jedynka..., a spadki FPS są straszne, do tego dochodzą takie dziwne freezy, może to przez lagi ale wątpie, nie czułęm bym z opóźneiniem atakował lub po czasię pojawiał się zadany dmg.
Gra mi się podoba, naprawdę, czuje, że można by poświęcić trochę czasu na nią... ale z powodu tej optymalizacji nie wiem czy będe wstanie grać, chyba poczekam na jakieś zmiany albo nowy sprzęt... szkoda.
mam taki problem wyskakuja mi same cienie jakby nie bylo wgranych postaci tak samo z mapa na dole mam chmurki i nawet nie widze gdzie chodze jedynie po mini mapce moge sie zorietowac . ma ktos moze podobny problem ?
Przykre ale Twich ukazje jak male zainteresowanie jest cabalem 2 w Eu i NA - wiekszosc stremow to polacy coz duzo mowic :/ gra ma starszna optymalizacje nie wnosi kompletnie nic nowego:/ lepiej bylo gdyby to byl poprostu dodatek do 1 upgrade grafiki itp. Gra raczej nie ma jakichkolwiek szans na sukces 1 bo zainteresowanie jest prawie 0 :/do tego start na poczatku wakacji. Widac ludzie maja juz dosc targetow z slaba dynamika a jedynie gra hypujaca na swoim pierwowzorze:/
Pięknie zoptymalizowana gra.
Niestabilne 25fps na ustawieniach Very Lov na Lenovo Y580 z GTX660m (GTX 650), i procesorze i5 3230M.
Ok.
Na początku pomyślałem że gra odpala się na integrze ale po chwili zaczaiłem że ona nie wykorzystuje nawet połowy mocy tego laptopa.
Mi tam śmiga na 50fps Ultra, i gra się przyjemnie
Mi na i7 4790k i GTX 980 spada nawet do 20 klatek. Ta gra jest zrobiona na kolanie na odwal się.
Lol, mam i5 3.4 Ghz i Radeona HD 7850 2gb i nigdy mi na Very High nie spada poniżej 40 klatek.
i5 4690k 4,2ghz r9 270x Toxic i na maxie mam 60 klatek - tyle że mam grę na SSD
Bez znaczenia czy mam grę na Very low czy max, fps waha mi się w przedziale 20-32 :/