Cabal NA

Witam.

Postanowiłem wrócić do Cabala , lecz na serwery NA , ponieważ jak dużo czytałem i słyszałem , że jest tam na prawdę sporo ludzi , więcej od EU. Moje pytanie to , jak zagrać na tych serwerach :P

Pozdrawiam !

Tu masz rejestrację:

https://www.estgames.com/en/Account/CreateAccount

Tu download

http://cabal.estgames.com/en/Download

Żeby zagrać wystarczy się zarejestrować a następnie ściągnąć clienta gry. Blokadę IP zdjęli w tamtym tygodniu więc jakiś dziwnych programów żeby to ominąć nie potrzeba.

A samemu szczerze polecam grę na serwerze NA, opóźnienia się minimalne i combo można bez problemu zrobić na Perfect. Fajną sprawą jest fakt że channele są praktycznie pełne i nie ma problemu ze znalezieniem party a nation wary wkońcu nie są 10 vs 10 lecz czasem nawet 100vs100 :)

Pozdrawiam

Bardzo tęsknie za starym Cabalem , gdzie serwery są pełne , i tysiące ludzi ahhh ten klimat !! Dzięki Wielkie !! I do zobaczenia w grze ! :D

Ja też właśnie zaczynam grać na NA od zera :D dużo ludu ciągle online więc jest gitara.

Ech i mam już pierwszy problem.. Win 8 , uruchamiam Cabala , i żadnej reakcji. Jakieś porady ?

Uruchom jako administrator

Niestety to nie wystarczyło. Lecz znalazłem na to lek. Po pierwsze cabal.exe uruchomić z zgodnością Win Xp. Przeinstalować Direct X , a jeśli to nie pomorze , zastosować http://forum.elitekingdoms.com/showthread.php?t=158772 . Bynajmniej w moim przypadku to wszystko pomogło. :)

Pozdrawiam !

Można jakiegoś screena z serwerami poprosić?:P bo z ciekawosci chcialbym zobaczyc ile ludzi gra :) i jak tam cenowo wszystko wyglada? ogromne roznice miedzy EU np. seha?

Mi się co chwile gameguard wywala

@up screen : http://imgur.com/RNJ3Yhd

O żesz w morde, w porównaniu z EU to z 1/50 tego tylko gra! Czekam na powrót EU, jeśli będzie z ludźmi tak słabo jak do tej pory to skocze na NA bo tym screenem mnie przekonałeś!!

Jeśli ktoś chce poprostu sobie pograć,a nie zarabiać sprzedażą alz na allegro to EU nie ma porównania najmniejszego :D a ceny są bardzo podobne .. CC też mniej więcej po 125kk.

A ja nigdy nie grałem w Cabala na poważnie (chyba tylko uruchomiłem, ale nie miałem czasu grać i usunąłem) i chciałbym zacząć. Ale jak wiadomo to MMO i samemu kiepsko, w związku z czym chciałem zapytać:

1. Na jakim serwerze? Czekać na EU czy NA? Różnią się dodatkami? I z tego co rozumiem na EU można wyciągnąć PLN ze sprzedaży na allegro

2. Jeśli zaczynać to, która klasa byłaby odpowiednia i czy ktoś chciałby się zgadać i grać razem(skype, cos w tym stylu)

Z góry dzięki za odpowiedzi:)

Ja moge pograc. Jak co to dodajcie mnie na skype : fenkhs.

A ja nigdy nie grałem w Cabala na poważnie (chyba tylko uruchomiłem, ale nie miałem czasu grać i usunąłem) i chciałbym zacząć. Ale jak wiadomo to MMO i samemu kiepsko, w związku z czym chciałem zapytać:1. Na jakim serwerze? Czekać na EU czy NA? Różnią się dodatkami? I z tego co rozumiem na EU można wyciągnąć PLN ze sprzedaży na allegro2. Jeśli zaczynać to, która klasa byłaby odpowiednia i czy ktoś chciałby się zgadać i grać razem(skype, cos w tym stylu)Z góry dzięki za odpowiedzi:)

Co do klasy to najlepszy na pierwszą postać będzie blader albo warrior. Nie wiem jak na NA, ale na EU większość ludu grała właśnie bladerami.

IMO blader jest najłatwiejszą i najlepszą postacią w cabalu, ale dla jednym to może być argument przeciwko z tego powodu, że nie lubią grać OP postaciami :P

Zobacze co z moim wizzikiem na EU ale jak zobaczylem status serverów NA to juz zaczołem ściągać clijenta

najlepiej by zrobili jak by przetransferowali ludzi z eu na na razem z postaciami bo znow zarobic z 15b i wbic 190 od nowa nie bd latwo a ja juz nie mam czasu klepac nocami jak za małolata ^^

Mój nick w grze to Shadaloo, jakby ktoś miał jakieś pytania to się nie krępujcie.

Nie wiem czy już słyszeliście, ale w następnym miesiącu prawdopodobnie wprowadzają nową klasę postaci - Gladiatora, zatem nic tylko zabierać się do gry żeby w miesiąc trochę zarobić i być przygotowanym na kolejny duuży update :).

Własnie zaczołem gre z kumplem na NA Nick w grze "ZajdelEU" Piszcie smiało jako stary wymiatacz chetnie pomoce nowym"{

Ja nick LowkickEU jak co :D

Liczba graczy online na servach spadnie prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu, kiedy będzie EU. Combo nie idzie robić (przynajmniej na fa,wi,fb ) Bo LAGI. Ja osobiście nie miałbym nic przeciwko zaczęciu gry od nowa z większa populacją, jednak:

- pingi

- "każdy" musiałby zaczynać od nowa, a nie latają amerykanie w mith 3 slot full amp i TG na max lvl pewnie wyglądałoby śmiesznie dla nas -_-

- szkoda mi trochę tego czasu, jaki poświęciłem na EU

Ja też znowu zacznę grać w cabal ale mam takie pytanie w jakich okolicach są pingi na NA i czy czekać na EU czy zaczynać na NA?