Cabal NA

Ja wgl w sumie lagów nie mam ,także lajt :D

Niemam zadnych lagow na NA pingi sa jak najbardziej wpozadku Ludzie rownież sa małe róznice bo itemy of deblow nazywaja sie of Anihilations i Mitrile /Forcium a ogolnie jest calkiem git juz 40 lvl za pasem

Jak cos mam jeszcze 190 wizza w full secie na EU wiec dam sobie rade tu i tu Zapraszam do gry

Ale combo na wi,fa,fb słyszałem, że trudno idzie robić.

Poczekaj na EU. Na dniach powinna juz byc.

Tylko jak z liczebnością na EU? Też sporo jak na NA czy raczej pustki na EU?

Jakieś miesiąc temu jak zaglądałem to porównując , NA a EU to NA jest zwycięzca. Na EU jest już < bynajmniej było miesiąc temu > bardzo mało ludzi , tzw niedobitki. W NA praktycznie każdy kanał jest używany powyżej 70%. I nie wiem czy sytuacja się zmieni po włączeniu serwerów EU , ale moim zdaniem Cabal nie ma zbytnio co szukać w Europie , a wielka szkoda. No cóż zostało nam grać na NA , przynajmniej są ludzie. Osobiście nie mam lagów. P.S W grze pisać jak coś na postać : Arysus. :D

Pozdrawiam !

Facebook Cabal - EU zamieścił nowe info odnośnie serverów :

We're currently in the process of final testing before the impending opening. We understand that the wait has been long enough, but please bear with us for a little longer.

Meanwhile we have a great news to announce:
We have decided to credit all players for any remaining “CABAL Cash” balance purchased previously on Games-Masters.com's service! When you successfully go through the account transfer process, any remaining CABAL Cash balance data will be transferred as well. You won't be able to check the cash balance right away however, since the itemshop will not be available initially.

As previously announced, we'll surely have CABAL Online for Europe re-opened within this week. We'll tell you the exact time when we feel safe to do so.

We'll be back with another good news very soon!

Zatem Cabal EU wraca najpóźniej do końca tego tygodnia, fajnie że ogarnęli sytuacje z CC bo ludzie zaczęli już poważnie się burzyć :D.

Nic tylko czekać na rozwój sytuacji i mieć nadzieje że po włączeniu serverów nie dadzą block IP na wersję NA...

Moze skoro nas jest tak duzo stworzymy wlasna gildie czy cos ?:)

można ,można :D

Jeśli dobrze rozumiem gildie na NA ? :D Jestem za !!

Gildia na NA juz jest jak cos zapraszam do "TheBlackCompanyEU" nazwa jest chwilowo robocza

Narazie jest 43 aktywnych polakow zbieranina graczy głównie z marsa i jupitera ogolnie klimacik 1 klasa:D a ludzie to same koxy z eu co musieli zaczac grac gdzie idziej

Oj pamiętam stare TheBlackCompany TBC z Jupitera, koksy, potwierdzone info. Mówicie wiec, że lepiej startować na NA niż EU? Właśnie chciałem wrócić do Cabala i muszę wybrać.
@up jest ktoś ze "starego" TBC na NA?

Do kogo mam się zwrócić żeby o przyjęcie do gildii ?

Wczoraj odpaliłem gierkę i widzę, że zdobywanie lvli jest łatwiejsze niż to było wcześniej, no chyba że tak jest tylko na początku np do 50lvla, bo w jeden dzień 25lvl to sporo porównując czasy 2010.

Expi się znacznie szybciej. 100lv to kwestia kilku dni przy normalnym expieniu. Sam się dziwiłem. (grałem parę miechów temu)

Witam, pobrałem te pierwsze 1,8gb i mam problem a więc jak wchodze w tą instalkę pisze mi Installer intergrity check has failed . Common causes includde incomple dowload and damaged media . Contact the installer's author to obtain a new copy, to jest ta pierwsza instalka teraz instaluje tą drugą i zobaczymy.

Siema jak chce pobrać Cabala to mam do wyboru From USA WEST i From Other . Który mam wybrać?

Już jest wszystko ok działa..

SeniorPL mój nick

Gracie jeszcze na NA, bo chciałbym sprawdzic gierę jak co to będę chętny. Ja tam tylo FA mogę grac ;) Moja ulubiona klasa.