Cabal NA

Ja także właśnie instaluje, do kogo się zgłaszać o inv do gildii?

Ja również gram 40lvl FB .

Podłączam się do pytania do kogo się zgłaszać o inv do gildi ?

A powiedzcie mi jak tam z eventami. Bo kiedyś grałem PWI na NA, żeby coś zyskac musiałem grac w nocy a to odpada teraz. I czy są boty ? - bo kiedyś jak grałem na eu było pełno spamu w sklepach.

A powiedzcie mi jak tam z eventami. Bo kiedyś grałem PWI na NA, żeby coś zyskac musiałem grac w nocy a to odpada teraz. I czy są boty ? - bo kiedyś jak grałem na eu było pełno spamu w sklepach.

Teraz chyba nie ma żadnego eventu,ale jest konto premium dla każdego kto się zarejestruje w związku z siódmą rocznicą Cabala. Co do botów to żadnych nie spotkałem, cziterów starają się tępić sami GMówie, którzy nadzorują wojny nacji, ba!Czasami nawet przeprowadzają streamy z tychże Nation Warów.

To złóżcie gildie i ja sobie dojdę. A będę grac jako heler Fa.

Teraz właśnie pobieram z NA, ale coś wolno idzie;/ Wybrałem tą pierwsza USA WEST.

Zapraszamy wszystkich chętnych na Cabal NA. Posiadamy polską gildię.

ja mam probblem z cabalem NA. Pobrałem z pierwszego linku, gra się instaluje jednak po 0 reakcji. Próbowałem tryb zgodności, uruchom jako administrator, dodadawanie do zapory i nic ani rusz. Tak samo miałem z EU, może ktoś zna rozwiązanie. Mam jedynie zainstalowanego antywirusa avg oraz malwarebytes i tyle.

\

Pytanie mam sciagnac global czy Usa West? :D

Pytanie mam sciagnac global czy Usa West? :D

Pobierajcie z tego 2 linku!

Dodajcie do gildii jak możecie, nick LowkickEU

Wam też strona nie działa ? http://cabal.estgames.com/Main -

The page cannot be found

Da ktoś DL do clienta ? [NA i mean]

Kupie cabal alz na serverze US titan, jesli ktos ma na sprzedaz pisac gg 861655 / email maniektol@gmail.com handel mozemy zrobic przez allegro :) place z internetowego konta bankowego.

Potrzebuje ok. 1b, ale kupie paczki po 50-100kk + rowniez

właśnie zacząłem grać na NA i powiem że serwery są FULL wszystkie jak wbijam przeważnie :D nawer War :D jestem nowy szukam osób albo Polskiej Gildi jak coś nick DanioFordonPL gram nową profesją Gladiator :) jak coś daje też gg:25479648 i Email: daniofordon@gmail.com

Jak macie jakies Teesiwo to moge wbic wieczorem. ;)

Nigdy wcześniej nie grałem w Cabal'a ... moja gra mnie troszke nudzi, mało ludzi, brak updatów więc czytając że Cabal wciąż żyje i gra sporo polaków namówiliście mnie.

Jaki serwer wybrać itp. ? jak do Was trafić ?

http://cabal.estgames.com/en ( jeżeli chcesz NA)

Ja powrócę do Cabal Online jak na serwerach EU wprowadzą udpate na klasę Gladiator :P. Tak poza tym oglądam sobie teraz Gameplay z NA wersji jak kolo pocina sobie Gladiatorem to gra strasznie się zrobiła łatwa!, moby zaznaczone które mam bić do questa, statystyki automat może rozdawać do postaci dużo mnie ominęło od tech 4 lat nie grania w Cabala :P