Ja także właśnie instaluje, do kogo się zgłaszać o inv do gildii?
Cabal NA
Ja również gram 40lvl FB .
Podłączam się do pytania do kogo się zgłaszać o inv do gildi ?
A powiedzcie mi jak tam z eventami. Bo kiedyś grałem PWI na NA, żeby coś zyskac musiałem grac w nocy a to odpada teraz. I czy są boty ? - bo kiedyś jak grałem na eu było pełno spamu w sklepach.
A powiedzcie mi jak tam z eventami. Bo kiedyś grałem PWI na NA, żeby coś zyskac musiałem grac w nocy a to odpada teraz. I czy są boty ? - bo kiedyś jak grałem na eu było pełno spamu w sklepach.
Teraz chyba nie ma żadnego eventu,ale jest konto premium dla każdego kto się zarejestruje w związku z siódmą rocznicą Cabala. Co do botów to żadnych nie spotkałem, cziterów starają się tępić sami GMówie, którzy nadzorują wojny nacji, ba!Czasami nawet przeprowadzają streamy z tychże Nation Warów.
To złóżcie gildie i ja sobie dojdę. A będę grac jako heler Fa.
Teraz właśnie pobieram z NA, ale coś wolno idzie;/ Wybrałem tą pierwsza USA WEST.
Zapraszamy wszystkich chętnych na Cabal NA. Posiadamy polską gildię.
ja mam probblem z cabalem NA. Pobrałem z pierwszego linku, gra się instaluje jednak po 0 reakcji. Próbowałem tryb zgodności, uruchom jako administrator, dodadawanie do zapory i nic ani rusz. Tak samo miałem z EU, może ktoś zna rozwiązanie. Mam jedynie zainstalowanego antywirusa avg oraz malwarebytes i tyle.
\
Pytanie mam sciagnac global czy Usa West?
Pytanie mam sciagnac global czy Usa West?
Pobierajcie z tego 2 linku!
Dodajcie do gildii jak możecie, nick LowkickEU
Wam też strona nie działa ? http://cabal.estgames.com/Main -
The page cannot be found
Da ktoś DL do clienta ? [NA i mean]
Kupie cabal alz na serverze US titan, jesli ktos ma na sprzedaz pisac gg 861655 / email maniektol@gmail.com handel mozemy zrobic przez allegro place z internetowego konta bankowego.
Potrzebuje ok. 1b, ale kupie paczki po 50-100kk + rowniez
właśnie zacząłem grać na NA i powiem że serwery są FULL wszystkie jak wbijam przeważnie nawer War
jestem nowy szukam osób albo Polskiej Gildi jak coś nick DanioFordonPL gram nową profesją Gladiator
jak coś daje też gg:25479648 i Email: daniofordon@gmail.com
Jak macie jakies Teesiwo to moge wbic wieczorem.
Nigdy wcześniej nie grałem w Cabal'a ... moja gra mnie troszke nudzi, mało ludzi, brak updatów więc czytając że Cabal wciąż żyje i gra sporo polaków namówiliście mnie.
Jaki serwer wybrać itp. ? jak do Was trafić ?
Ja powrócę do Cabal Online jak na serwerach EU wprowadzą udpate na klasę Gladiator . Tak poza tym oglądam sobie teraz Gameplay z NA wersji jak kolo pocina sobie Gladiatorem to gra strasznie się zrobiła łatwa!, moby zaznaczone które mam bić do questa, statystyki automat może rozdawać do postaci dużo mnie ominęło od tech 4 lat nie grania w Cabala