Co sądzicie o najnowszej odsłonie CoD-a.Osobiście jeszcze nie kupiłem bo w planach mam dopiero Uncharted 2 potem dopiero mw 2 na ps 3
Call of Duty: Modern Warfare 2
Po tym wszystkim co zrobili nie kupie tego narazie poczekam aż będzie tańsze nie wiem czy wogóle kupie tera brakuje mi troche jeszcze do dragon age a potem chyba czekam na bad company 2. Mw 2 raczej se podziękuje... Brak dedyków, okrojony multi na pc, maxymalnie 18 osób w roomie normalnie parodia.
Edit: A dla samego singla to sie nieopłaca kupować bo podobno da sie go przejść w 6h !!!!!
Edit2: A no i jeszcze płatne DLC
Ja również się wstrzymam, chociaż powyżej 20 osób i tak dla mnie się niezbyt dobrze gra więc ta zmiana mi raczej nie przeszkadza, to brak serwerów dedykowanych to kompletna klapa, plus jeszcze następne dopalacze za ciąg zabójstw, ba nawet za ciąg deadów, żeby "wyrównać" szanse... Na razie zostaje przy pierwszej części, może jak cena spadnie to się skuszę, bo dla samego singla to za dużo pln'ów.
Za ciąg zabójstw można walnąć atomówke ...
Nigdy w zycu tego nie kupie.
Single na 6h, a pewnie dobry gracz przejdzie go jeszcze szybciej.
Multi bez dedykowanych i z wiekszymi bajerami, takimi jak naloty, ktore moim zdaniem psuja gre i sprawiaja, ze jest mniej skillowa:P.
Wyzsza cena.
Ja poczekam na Bad Company 2, bo MW2 nie jest gra dla mnie:).
No to fakt Bad company 2 kozacko sie zapowiada. Niedługo będzie w marcu 2010r
Jestem złodziejem i łajdakiem, ale za brak dedyków i 6h singla pieniędzy im nie dam! Dlatego właśnie zasysam z torrentów, niby zły przykład daje, ale taka prawda.
Nie zapomnij o multi. Ja dla tego głównie kupuje FPSy ,aczkolwiek ponoć w MW2 multi ma być świetny. Szkoda ,że nigdy w to nie zagram na moim kompie.
Świetny? LOOOOOL pod jakim względem? Jak tak patrze na róznych forach to ja narazie większość pisze że kicha.
Nie zapomnij o multi. Ja dla tego głównie kupuje FPSy ,aczkolwiek ponoć w MW2 multi ma być świetny. Szkoda ,że nigdy w to nie zagram na moim kompie.
z tego co wyczytałem to w pudełku nawet cd-keya nie ma ale to nie potwierdzona informacja ^^
więc jeśli tak jest to na pirackich pograsz tak samo jak na nowym.
Po komentarzach tutaj wywnioskowałem, że nie ma co kupować i ściągam. Narazie jest 8 GB. Jutro se pogram, bo dziś mi się nie chcę, a jak pogram to dam parę screenów i powiem co nieco o grze
Świetny? LOOOOOL pod jakim względem? Jak tak patrze na róznych forach to ja narazie większość pisze że kicha.
LOL? Czytasz posty 10 latków ,a sam nie grałeś. Przejrzałem kilka recenzji i chwalą multi. Zobacz filmik, COD i tak wielkiej konkurencji nie ma. Jest liderem w FPS Multi, głównie COD 2 i MW
Czy ja coś pisałem o pudełku, o cd keyu? Pewnie wydali miliony na grę by dało radę grać na pirackich serwerach?
Znów się bawicie w specjalistów od komentowania gier, pod obiektywnym ekhm..
To się jeszcze zobaczy czy gra będzie dobra, czy nie. Ale to trochę jest za krótko 6h gry na single.
Właśnie instaluje, niedługo zdam relację
No a na co mi recenzje? Mam oczy i widze, ze ten Multi to syf. 1: brak dedykow. 2: wiecej nalotow i innych bajerow za fragi. Toc to psuje skillowosc gry.
Jak ktos lubi prosta, niezobowiazujaca rozgrywke, to mu MW2 mozna polecic. To takie troche dla casuali sie robi. Nie mowie, ze to zle, bron Boze! Ale juz nie dla mnie. Gdzie do singla mam mniejsze wymagania, jezeli chodzi o skillowosc, o tyle w multi przykladam do tego uwage. Nie lubie, gdy jakis gorszy gracz niz ja, rozwali mnie, tylko dlatego, ze dostal np. Bonusa na nalot. To jest smieszne:P. Najedzie na mape i kliknie, a gra za niego zabija. Nie dzieki.
SP jak SP kozacki trzymajacy w napieciu... non toper akcja... konczy sie po 5 godzinach HA
MP... Wbijam na server patrze hmmm ping w miare(140ms) gram 10 min zaczyna mi lagowac... po 30 min gry wywala sarva... ostro . Gram na innym servie... mapy wieksze niz w MW1.. pozytyw se mysle... ale okazuje sie ze to raj dla kamperow... No poprostu rozgrywanie klanowek na takich mapach mija sie z celem. Dobilo mnie posiadanie 2 karabinow P90(po 1 na kazda reke)... I w tym momencie stwierdzam yeaaa noobland dla noobow
. I patrze jak dzieci wesolo skacza z 2 P90 w reku... epicko to wyglada
.. No ale zaczelem mieszac w CooPy i mi sie spodobalo i mowie do zioma... ty to ja tez se kupie giere i bedziemy mieszac se coopy. A on nie no spoko ale ile mozna meczyc te same coopy. Po dlugiej wymianie zdan dowiaduje sie ze gra ma byc typem znoszacym zlote jaja.. Brak dedykow wymusza na graczu stawianie wlasnych serverow.. Co za tym idzie nie trzeba wydawac kasy na dedyki... A kompletnie rozjebala mnie informacia ze gra ma miec platne DLC z Steama..
BF:BC2 to bedzie moim zdaniem cos masakralnego ;D i na to czekam
Jak ja to mówię... Miał być Hit jet pół Kit... Multi schrzanione nie dopracowane i jeszcze ten STEAM.... Co to jest? xD jedyne co lubię we wzystkich "CoD'ach" To imponujący SP! W 5 mnie zafascynował mój kumpel kupuje dziś cod'a "6" i zda relacje z niego
no to masakra a co do bf:bc mam nadzieje ,że dostane sie do bety na ps3;D
Pamietam, ze jeden P90 byl OP, a teraz 2? Smiech...Ping +100 jest w miare? Przyzwyczailem sie do gry na 30-60
Single ciekawy, trzymający w napięciu i ta dynamika Po prostu cód-miód