Call of Duty: Modern Warfare 2

Single ciekawy, trzymający w napięciu i ta dynamika Po prostu cód-miód

Ale by wydawac na SP 130zl? :D... niet :D

http://www.youtube.com/watch?v=vvsP_DL7eD0...feature=channel a na to wywale nawet 150zl :D

Właśnie skończyłem singla, takich zwrotów akcji i fabuły pozazdrościł by nie jeden filmowiec :D Ilekroć myślałem, że to koniec gry, oczywiście się myliłem, po prostu miód!

@Spawn, tylko, że w dużej ilości wypadków do tych 150zł trzeba doliczyć nie małą sumkę na modernizacje PieCyka :>

Ale by wydawac na SP 130zl? ... niet http://www.youtube.com/watch?v=vvsP_DL7eD0...feature=channel a na to wywale nawet 150zl

Toż to do COD 4 masakrycznie podobne jest :/

Ech ale i tak kupie bo rozwalanie to ciakawa alternatywa dla zestrzeliwania kogoś kto się chowa za ścianą :D

no kurde kupiłem ps 3 akurat w takim momencie mw2 u2 i teraz beta bf:BC 2 ja leże i kwiczę dajcie mi MONEY a tak swoją drogą ARAB MONEY !!!

Każdemu kto narzeka na killstreaki przypominam, że skill jest potrzebny by je ZDOBYĆ. Jak często macie okazję zabić trzech przeciwników pod rząd? Albo macie prawdziwego skilla, albo farciarsko znalazłeś się za ich plecami, albo debile wleźli grupą pod granat, więc sami są sobie winni.

A gra? Cóż, zamierzam zakupić. Brak dedyków nie boli tak naprawdę, a dorzucili tyle świetnych rzeczy że masakra.

Aha, a co do Double-P90, to samo P90 nie jest jakimś "uber-weapon", już wolę moje M4 lub... M16 (tak, jestem uber-pro na no-hardcore z M16).

Ta, bronie Double, wcale nie są takie dobre... A wcale nie tak łatwo nimi trafić :<

Kozak, ale wcale nie jest trudno zabic 3-5 z rzedu. Wystarczy spojrzec na ilosc tych bajerow w pierwszym MW. A w MW2 ma byc tego wiecej, wiec jeszcze bardziej dupiasto. Nie ma co sie oszukiwac: To nie wymaga skilla przez co niszczy rozgrywke, koniec kropka. Nie podoba mi sie, ze ktos nawet mnie nie widzac, kliknie sobie na mape i mnie zabija. To est smieszne w grze multiplayer.

Kozak, ale wcale nie jest trudno zabic 3-5 z rzedu. Wystarczy spojrzec na ilosc tych bajerow w pierwszym MW. A w MW2 ma byc tego wiecej, wiec jeszcze bardziej dupiasto. Nie ma co sie oszukiwac: To nie wymaga skilla przez co niszczy rozgrywke, koniec kropka. Nie podoba mi sie, ze ktos nawet mnie nie widzac, kliknie sobie na mape i mnie zabija. To est smieszne w grze multiplayer.

Co to znaczy "ilość tych bajerów"? Nalot widywany nie jest co 10 sekund, ale co minutę-dwie, helikopter zależnie od trybu gry. W MW2 nie jest ich więcej, tylko jest możliwość ustawienia własnych trzech z kilkunastu. To czy chcesz słabsze ale szybsze killstreaki czy mocniejsze ale trudniejsze zależy od ciebie.

Powiem tak gra miała premiere w polsce 2 dni temu. A wczoraj już powstały cheaty http://www.youtube.com/watch?v=5MdSwgKtSYg

jedyne czesci CoD'a które mi się podobały to 1,2 i 5(world at war)

Hahaha nieźle niedość że multi okrojone i cała reszta to już 2 dni po premierze są hacki nic tylko pogratulowć

Dla mnie zbdura juz jest kozystanie z 2 P90....

CoD5... najgorszy shit z CoD w jaki gralem... Poza coopem jest poprostu cienki :)

Swoja droga nigdy nie kumalem jak mozna grac w FPSy na padzie... toz to trzeba miec rece chinczyka :D... a raczej palce :D

W FPSy na padzie ?? Lol to trochę zwinności trzeba mieć :). Ja tam wole na klawiatruce i myszce :D.

Jestem wilkim fanem serii CoD, ale tej częsci nie kupię. Zostanę przy świetnym Pro Modzie w cod 4 i nie rosze d*py na ten badziewny mp z 10000 killstikami w MW2.

Offtop: Battlefield: Bad Company 2 wyjdzie na PC?

Taa wyjdzie na kompa, PS 3 i xboxa

Co to znaczy "ilość tych bajerów"? Nalot widywany nie jest co 10 sekund, ale co minutę-dwie, helikopter zależnie od trybu gry. W MW2 nie jest ich więcej, tylko jest możliwość ustawienia własnych trzech z kilkunastu. To czy chcesz słabsze ale szybsze killstreaki czy mocniejsze ale trudniejsze zależy od ciebie.

I to nadal o 2-3 minuty za duzo. Jest ich wiecej, wiecej rodzajow, beda silniejsze i slabsze i zrobi sie jeszce wiekszy no-skillowy syf. To troche jak darmowy czit. Klikne na mape, a gra sama zabija moich przeciwnikow.

HAHAHA a ja dzis po udanej tranzakcji z tajemniczym nieznajomym kupilem gre za 60zl :D... jestem z siebie taki dumny... bo jako ze 100zl bym za nia nie dal a tym bardziej 120zl to za 60zl sie skusilem :D hyh teraz bede mieszac z kumplem na sieci ;D

Gdzie znalazles takiego idiote ? A moze zamowiles Modern Warfare 1 ? xD

HAHAHA a ja dzis po udanej tranzakcji z tajemniczym nieznajomym kupilem gre za 60zl ... jestem z siebie taki dumny... bo jako ze 100zl bym za nia nie dal a tym bardziej 120zl to za 60zl sie skusilem hyh teraz bede mieszac z kumplem na sieci ;D

Otwierasz ,a tu płyta "Kajko i kokosz 3D" ;) Coś zbyt tanio. Na pewno będzie coś nie tak ,albo wręcz przeciwnie.

Otwierasz ,a tu płyta "Kajko i kokosz 3D" Coś zbyt tanio. Na pewno będzie coś nie tak ,albo wręcz przeciwnie.

Wszystko jest ok juz gram... powiedzmy ze to byla uprzejma pomoc pana z sklepu ;D...

Za 60 zl to moze i ja bym sie skusil, choc to nadal za duzo, jak na 6 h zabawy...