Call of Duty: Modern Warfare 2

Czyli jednak czasami warto poczekać ... nie zawsze trzeba kupować od razu .Chociaż jak już teraz powstają serwery gdzie można na piracie jechać to przesada.

Wiesz to nawet nie jest najgorsze, najgorsze jest to, że można na piracie na oryginalnych serwerach grać.

Wiesz to nawet nie jest najgorsze, najgorsze jest to, że można na piracie na oryginalnych serwerach grać.

To tak nawet w CSie się chyba nie da grać, jeżeli ma się pirata to się chbya tak nie pogra. To mnie trochę teraz zaskoczyło odnośnie pirackiego MW2 i o serwerach. Coś się nie postarali z ochroną. Ale trudno.

Własnie po chamsku wykorzystuje ten sposób... Ale gra się przyjemnie :D

no dobra ale tera CD-key do cs'a kupisz za 15 zł :P

no dobra ale tera CD-key do cs'a kupisz za 15 zł

Wiem. Ale gdy wychodził Call of Duty MW2, pojawił się w sklepach. To jak czytałem na onecie, to robili wszystko by zapobiec samemu piraceniu gry. Łapali różne osoby, które kopiowały czy używały nielegalnego MW2. Ale co to dało ?

Złapali może z 5 lub 10 osób i nic więcej. Chcieli nie mieć piratów, to teraz mają piartów na serwach na multipalyer. A to, że firma która produkuje tę grę czy zarządca chciał mieć jeszcze wyższe ceny to już ich byłaby strata. Chodź mi się wydaje, że 120zł za 8h gry i MP to dużo jak na to. Ale zobaczy się jaka cena będzie za 3 miesiące.

Hehehe jednak stwierdzam ze gra to amatorszczyzna na maxa. Wczoraj sciagajac od kolesia wezwalem 3 nuki.... Ze tak powiem latwizna na maxa :)

a to jeden z sposobow... http://www.youtube.com/watch?v=BOT4qBaKRJo

Sory, że odkopuję ten temat, ale mam pytanie. Czy w tym Call od Duty MW2 da się robić kilka profili? Wam może się zdawać, że to pytanie zbędne, ale potrzebuję odpowiedź.

Z tego co wiem za profil w grze jest odpowiedzialny STEAM. Wiec raczej chyba nie da rady.. Znaczy sposoby sa... ale to juz proponuje polskie forum CoDa.

średnia, spodziewałem się czegoś lepszego... przeszedlem w 2dni. ale za to multiplayer jest ciekawe

A mi się podobała. Fakt, gra krótka, ale za to ciekawie się gra. :) Mi zwłaszcza się podobała misja na śniegu. To była moim zdaniem najlepsza misja, i oczywiście jeżdżenie na skuterze śnieżnym.

Co sądzicie o najnowszej odsłonie CoD-a.Osobiście jeszcze nie kupiłem bo w planach mam dopiero Uncharted 2 potem dopiero mw 2 na ps 3