Call of Duty: Modern Warfare 2

Nigdy w zyciu. ArmA2 zostaje priorytetem moim na MP. ArmA2 odpocznie jak wyjdzie Bad Company 2 :)

EDIT: Zapomnialem dodac info o coopie... Ktory nie jest jakos specialnie taktyczny... ale jest na maxa klimatowy. Nie ktore zawsze chcialem zagrac w coopie misje w czarnobylu z kumplem... teraz mam te mozliwosc... sweet poprostu ;)

hahah zainstalowałem włączam i mam zamiast napisów wszędzie kolorowe "krzaczki" nie chińskie, tylko jakieś znaki, kij wie co to. Mam wersje od SKIDROWA, cracka też od niego i nie wiem co jest. Screena później wczepie, jak to wygląda, bo teraz ide na miacho

cya later !

Jak dla mnie psioczy się na MW2 tylko dla sztuki, lub żeby mieć pretekst do ściągnięcia go za free... bo gra IMO jest po prostu idealnym Sequelem - wszystko zostawione tak jak było, tylko dodano ulepszenia.

tak wyglada cała moja gra ;]

1234f.png w320.png

Ulepszenia rzeczy, ktore byly syfne w pierwszej czesci. Dobry Sequel sredniej gry= wychodzi nadal srednia gra.

Brono: I dobrze Ci tak. Sciaganie, jak widac, nie poplaca.

Brono: I dobrze Ci tak. Sciaganie, jak widac, nie poplaca.

ja pytałem o pomoc a nie pouczanie -.-

Pomoc? Ok, moja rada jest taka:

Idziesz do sklepu i kupujesz gre. Nie bedzie chinskich znaczkow! Moge Cie o tym zapewnic.

Niestety Brono. Możesz męczyć się, ściągając inne wersje, dopasowując cracki, no-dvd i inne tego typu bajery lub po prostu udać się do Empiku czy innego sklepu, oferującego sprzedaż gier albo zamówić przez Internet. Jedyne wyjście.

@R3m4ke

Tak, można to ciągnąć ile się da, a i tak każdy powie coś, o czym nie ma zielonego pojęcia.

Oj wy i te wasze wywody o legalnym oprogramowaniu... :F Nawet się tego człowiekowi ciągnąć nie chce.

@Brono, przeinstaluj grę. Proste i skuteczne.

Ehhh kiedys bylem takim zlym czlowiekiem... a teraz jak patrze na szafke widze z 20 orginalow z sklepu :P... No normalnie az jestem z siebie dumny :D

nie stety nie należe do bogatej rodziny. na Steama zbierałem 2 miechy :D

Ja tez nie mam kasy na gry -.=. I co z tego? Czekasz pare miesiecy, az gra bedzie tansza i wtedy kupujesz. Czy padniesz zaglodzony, gdy bedziesz musial czekac te pare miesiecy? Cholera, troche powagi.

To ty czekasz, nie ja. Gra musi być naprawdę dobra żebym ją kupił...

Ale patrząc to większości nowych gier idą na grafikę, a nie na fabułę. :) Więc nie jest tak dużo bardzo dobrych gier z tego roku, oczywiście pod względem fabuły itp.

Hmmm.... czyli wnioskując z waszej wypowiedzi.... hmmm

A ja jestem bogaty a wy nie tre le morele.... :P

zal :D

To ty czekasz, nie ja. Gra musi być naprawdę dobra żebym ją kupił...

Aha, czyli musisz miec gre teraz, bo inaczej padniesz martwy? Czy te 3-4 miesiace to duzo? Nie...

A co do dla ciebie dobra gra? Ten caly MW2 zbiera swietne recenzje, wiec co, musi miec w kazdy serwisie po 10/10 zebys kupil?:P

A ze gra slaba, to mozna piracic? A jak slaba, to po co wlasciwie grasz?

Dobra, dla mnie temat skonczony i nie odpowiadam na nastepne posty o piractwie, bo wam i tak nie przemowie.

Moj kolega skonczyl MW2 w 4h xD.

Ja robię to w taki sposób. Nie kupuje jakiś drogich produkcji i nie zaraz po premierze. Kupuje grę z dobrym multi i długim singlem. np. do dziś gram w Rome Total War ,która nigdy się nie nudzi (60zł) , Day of Defeat Source (25 zł) gram w DODa od ponad roku i mi się nie nudzi. Teraz zbieram na Orange Box. Nie całe 25 zł ,a w zestawie jest Team Fortess 2, Half Life 2 i wszystkie dodatki i Portal. Jakoś potrafię się pogodzić z tym ,że nie pogram w nowego CODa ,aczkolwiek potrafię tanio zapłacić za grę ,która przez długi czas mi się nie znudzi.

Muszę się przyznać ,że np. nie grałem w takie gry jak GTA IV, Mirror Edge, Assasin Creed, COD 5 i wiele innych nowych, popularnych gier. I jakoś za specjalnie nie cierpię.

Aha, czyli musisz miec gre teraz, bo inaczej padniesz martwy?

"This is only a game"

Po tym coś się ostatnio dzieje współczuje osobom które wydały przeszło 120zł na MM2, nie dość, że powstają serwery dedykowana (tylko pirackie), to przez stema mogą łączyć się osoby z takimi wersjami i grać normalnie z uczciwymi graczami, cyrk.

Czyli jednak czasami warto poczekać ... nie zawsze trzeba kupować od razu :D.

Chociaż jak już teraz powstają serwery gdzie można na piracie jechać to przesada.