Witam serdecznie!
Czemu służyć ma owy temat? nic prostszego! oferuję bardzo szeroki zasób wiedzy z każdej dziedziny, czy to sprzętowy, czy internetowy, naukowy, tematy wiedzy ogólnej itp. Jeśli czegoś nie wiem, staram się ze wszystkich sił zaczerpnąć wiedzy internetowej, aby zaspokoić Wasze 'głody'. Oferowałem pomoc wielu osobom na wielu forach internetowych, nigdy mi jeszcze nie powiedziano złego słowa o tym co robię, wręcz przeciwnie doceniano. Tym właśnie zmobilizowałem się, aby nieść pomoc społeczeństwu na innych forach i poszerzać swoją ofertę o wszelkie kategorie zasobów wiedzy. Czego oczekuję w zamian? niczego! robię to tylko i wyłącznie z własnej dobrej woli i zamiłowania. Jeśli masz jakieś pytanie, bądź problem napisz o tym niżej wg podanego wzoru, czy własnych upodobań.
Problem (dokładny opis):Data/godzina napotkanego problemu:Screeny:
Pytanie:Czego oczekujesz? (pomocy wideo/screenów/opisu/inne):
Mogę się również kontaktować z osobami, które mają problemy miłosne, bowiem sam wiele w życiu przeżyłem. Nie jest to forum oczywiście od takich spraw, lecz z pewnością znajdzie się parę osób, które potrzebują się wygadać komuś, a przecież wiadomo, że lepiej jest się komuś wyżalić kogo się nie zna, nieprawdaż? Oczywiście zachowuję pełną poufność z takimi osobami, żadna wiadomość nie wyjdzie w obieg.
Oprócz tego nie musicie się krępować nawet o zadania domowe, chętnie pomogę niektórym z Was (nie zawsze mam czas) i pomogę je odrobić. Zdaję sobie sprawę, iż niektórzy mogą czegoś nie potrafić, są też i tacy którzy będą robić to tylko po to, aby nic nie robić w domu, a wyjść pograć z kolegami w nogę, pójść na piwo, bądź najzwyczajniej pograć na kompie. Bez obawy! nie patrzę na to i nie obchodzi mnie Wasza sytuacja. Jeśli macie jakąś sprawę, piszcie.
Apeluję jedynie, iż wszelkie próby prowokacji w moją stronę będą przeze mnie ignorowane, nie odpisuję na żadne tego typu rzeczy.
Apeluję również, aby nie wykorzystywać mojej pomocnej dłoni do przesady, są tego pewne granice, a ja jestem tylko człowiekiem.