Carran`

Witajcie.

Nazywam się Dawid, lat 20. Pochodzę z Wrocławia, ukończyłem 4-letnie Technikum Budowlane (jedyne takie w mieście). Po szkole, wyleciałem do Anglii, aby zamieszkać z moją kobietą wraz z jej rodziną. Pracowałem na budowie przez jakiś czas, wówczas kiedy postanowiliśmy razem z Natalią wrócić do Polski i zamieszkać u mnie - tak też się stało. Aktualnie uczęszczam na treningi w Gwardii Wrocław w celu przeszkolenia się i zaliczenia testu sprawnościowego, aby dostać się do KWP (czyt. Komenda Wojewódzka Policji) we Wrocławiu. Następnie czekają mnie testy psychologiczne. Jeśli wszystko to zdam, wyjadę w maju do Katowic na pół roku w celu przeszkolenia siebie samego oraz zdania egzaminów końcowych. Po powrocie do miasta przydzielą mnie do jakiejś jednostki. Ja akurat składałem aplikację o przydzielenie mnie do Wydziału Ruchu Drogowego, a gdzie mnie przydzielą to już ich sprawa.

Co mogę więcej o sobie powiedzieć? no cóż... jestem osobą ceniącą sobie poprawną polszczyznę i darzę inne osoby szacunkiem, nawet jeśli ktoś gardzi moją osobą. Czasami zdarza się, iż wypowiem się na czyiś temat, ale diametralnie zaprzestaję z taką osobą konwersację. Uważam, że są one zbędne i nie prowadzą do niczego dobrego. Na forach wszelkiej maści staram się być najbardziej poważny jak tylko potrafię. Niektórym to nie pasuje, choćby dlatego, iż lubię posługiwać się mądrymi słowami i czepiam się błędów, które popełniają użytkownicy. Niestety dzisiejsze czasy sprowadziły nam dużą ilość młodocianych nastolatków niepotrafiących się dobrze wysłowić, natomiast mocnych w bluźnieniu innych. Nie mówię oczywiście, że nie znajdą się ludzie normalni. Rzecz jasna istnieją tacy nawet w wieku 10-16 lat. Nie ukrywam również - w rzeczywistości jestem normalnym, uśmiechniętym, lubiącym sobie przekląć mężczyzną. Prowadzę naturalny tryb życia wraz z moją kobietą.

Got a question? ask me.

Cześć,

czyżby w końcu jakaś normalna osoba?

Cześć,czyżby w końcu jakaś normalna osoba?

Nie wiem co się dzieje na tym forum, ponieważ przeglądałem jedynie portal od wielu lat, lecz na Twoje pytanie niestety nie potrafię odpowiedzieć.:)

Skoro przeglądasz portal to raczej wiesz co dzieje się w tamtejszych komentarzach.

Skoro przeglądasz portal to raczej wiesz co dzieje się w tamtejszych komentarzach.

Owszem.

Witamy :)

Howdy!

Witoj!

Siemka!

Hej

Cześć. Jestem ciekawy jak wyglądają te testy psychologiczne w policji, czy mają wykazać kto jest posłuszny podwładnym i kto się nie będzie buntował?

Cześć. Jestem ciekawy jak wyglądają te testy psychologiczne w policji, czy mają wykazać kto jest posłuszny podwładnym i kto się nie będzie buntował?

Wszystko masz opisane na policja.pl, ale jeśli Cię to korci jest to 315 pytań, z czego wybierają Ci 40. W jednym pytaniu mogą Cię zapytać 'czy jesteś abstynentem' - odpowiadasz tak. W następnym zapytają 'po ilu kieliszkach wódki osiągasz stan taki i taki' - odpowiadasz po dziesięciu. No i to Cię wtedy skreśla, bo wcześniej powiedziałeś, że jesteś niepijącym.

Siemka.

Witaj, kulturalne osoby z bogatymi zainteresowaniami zawsze mile widziane :)

Prosze Cie o to, abys pisal normalna, domyslna czcionka. Czesc.

Prosze Cie o to, abys pisal normalna, domyslna czcionka. Czesc.

Po to one są, aby z nich korzystać. Nikt nie narzuca form piśmiennictwa żadnemu użytkownikowi. Pozostanę mimo wszystko przy tej której używam.

Witaj . Długo to ty w tej Anglii nie byłeś skoro masz 20 lat . Dziewczyna Angielka czy jak bo nie wyjaśliłeś i w dodatku w sygn masz "Natalie"

Po to one są, aby z nich korzystać. Nikt nie narzuca form piśmiennictwa żadnemu użytkownikowi. Pozostanę mimo wszystko przy tej której używam.

Słuchaj to że taka czcionka jest to nie znaczy że możesz jej używać . To jest dość specyficzne forum . Przykład w sygn może być do 250 linii . Zrób sobie sygnaturkę na 250 linii to dostaniesz bana w 1 dzień :)

Witaj . Długo to ty w tej Anglii nie byłeś skoro masz 20 lat . Dziewczyna Angielka czy jak bo nie wyjaśliłeś i w dodatku w sygn masz "Natalie"Słuchaj to że taka czcionka jest to nie znaczy że możesz jej używać . To jest dość specyficzne forum . Przykład w sygn może być do 250 linii . Zrób sobie sygnaturkę na 250 linii to dostaniesz bana w 1 dzień

Nie byłem długo, fakt. Dziewczyna jest polką, a w sygnaturze mam tak, bo preferuję angielskie nazwy, imiona etc. Moim ulubionym jest Nataly/lie oraz Nicole. Co do czcionki używam jej tylko w temacie głównym, nigdy więcej. Po co się czepiać? nie mam pojęcia.

Nie byłem długo, fakt. Dziewczyna jest polką, a w sygnaturze mam tak, bo preferuję angielskie nazwy, imiona etc. Moim ulubionym jest Nataly/lie oraz Nicole. Co do czcionki używam jej tylko w temacie głównym, nigdy więcej. Po co się czepiać? nie mam pojęcia.

Też preferuje język angielski . Uważam że dużo ładniej brzmi niż nasz nasz język i żałuje , że nie mogę się nim posługiwać na co dzień . Po skończonym liceum za 1,5 roku mam zamiar wyjechać do Anglii na stałe .

Po co się czepiać ? A co nie mogą ? Mogą w końcu są moderatorami ;) . Pozdrowienia Modzi :)

Też preferuje język angielski . Uważam że dużo ładniej brzmi niż nasz nasz język i żałuje , że nie mogę się nim posługiwać na co dzień . Po skończonym liceum za 1,5 roku mam zamiar wyjechać do Anglii na stałe .Po co się czepiać ? A co nie mogą ? Mogą w końcu są moderatorami . Pozdrowienia Modzi

Ja wrócę do Anglii jeżeli z policją nie wyjdzie. :)