Witajcie.
Nazywam się Dawid, lat 20. Pochodzę z Wrocławia, ukończyłem 4-letnie Technikum Budowlane (jedyne takie w mieście). Po szkole, wyleciałem do Anglii, aby zamieszkać z moją kobietą wraz z jej rodziną. Pracowałem na budowie przez jakiś czas, wówczas kiedy postanowiliśmy razem z Natalią wrócić do Polski i zamieszkać u mnie - tak też się stało. Aktualnie uczęszczam na treningi w Gwardii Wrocław w celu przeszkolenia się i zaliczenia testu sprawnościowego, aby dostać się do KWP (czyt. Komenda Wojewódzka Policji) we Wrocławiu. Następnie czekają mnie testy psychologiczne. Jeśli wszystko to zdam, wyjadę w maju do Katowic na pół roku w celu przeszkolenia siebie samego oraz zdania egzaminów końcowych. Po powrocie do miasta przydzielą mnie do jakiejś jednostki. Ja akurat składałem aplikację o przydzielenie mnie do Wydziału Ruchu Drogowego, a gdzie mnie przydzielą to już ich sprawa.
Co mogę więcej o sobie powiedzieć? no cóż... jestem osobą ceniącą sobie poprawną polszczyznę i darzę inne osoby szacunkiem, nawet jeśli ktoś gardzi moją osobą. Czasami zdarza się, iż wypowiem się na czyiś temat, ale diametralnie zaprzestaję z taką osobą konwersację. Uważam, że są one zbędne i nie prowadzą do niczego dobrego. Na forach wszelkiej maści staram się być najbardziej poważny jak tylko potrafię. Niektórym to nie pasuje, choćby dlatego, iż lubię posługiwać się mądrymi słowami i czepiam się błędów, które popełniają użytkownicy. Niestety dzisiejsze czasy sprowadziły nam dużą ilość młodocianych nastolatków niepotrafiących się dobrze wysłowić, natomiast mocnych w bluźnieniu innych. Nie mówię oczywiście, że nie znajdą się ludzie normalni. Rzecz jasna istnieją tacy nawet w wieku 10-16 lat. Nie ukrywam również - w rzeczywistości jestem normalnym, uśmiechniętym, lubiącym sobie przekląć mężczyzną. Prowadzę naturalny tryb życia wraz z moją kobietą.
Got a question? ask me.