Cda

Co myślicie o tym czasopiśmie?

Najlepsze w Polsce. Swietne teksty, dobre pelniaki (z wyjatkami...;p), ladna oprawa itp. Tak powinno wygladac czasopismo dla graczy.

Chwali sie, ze oprocz tekstow traktujacych o grach, pojawiaja sie takie, ktore mowia o ksiazkach, filmach itp.

Mi się podoba ładna oprawa,ciekawe recenzje,niezłe teksty i raczej najlepsze w Polsce.

Hmm... Zbieram je od dobrych 3 lat i... jest to moje ulubione czasopismo dla graczy luzackie recenzje,fajne gry na płytach(choć czasami drętwe) w ogóle genialne PS.Wszyscy Antyfani CD-Action SUX

Patrz ile byś kupił piw za tyle czasopism :D.Mi to zawsze kolega oddaje.

Spoko czasopismo, i redakcja ;)

Hmm, co mogę powiedzieć o tym syfie...

Może to że ma denne recenzje. W recenzji powinno być coś wciągającego, coś co każe nam ją przeczytać do końca - tutaj tego nie ma. Po dwóch zdaniach wertujemy czasopismo dalej.

Tutoriale to jakaś makabreska... chyba więcej Spoilerów dać się nie dało. Porównajmy więc z Clickiem. Kiedy w Clicku pisze: "Podejdź do drzwi, otwórz je i zobacz scenkę" to w CDA mamy "Podejdź do drzwi, otwórz je i zobacz jak X wyrywa Y płuca ponieważ...". Cała przyjemność gry idzie się...

Pełniaki ratują to pismo, ale za cenę 15 zł (!!!) to jednak za dużo.

Tutoriale w cd action? Moze raz na 2 lata i to nie w samym czasopismie, ale raczej w jakiejs dodatkowej ksiazeczce. Swoja droga, nie przypominam sobie kiedy ostani raz w cd action znalazla sie jakas solucja. I dobrze. Szkoda miejsca na takie rzeczy:).

Może to że ma denne recenzje. W recenzji powinno być coś wciągającego, coś co każe nam ją przeczytać do końca - tutaj tego nie ma. Po dwóch zdaniach wertujemy czasopismo dalej
.

Moze to sprawa gustu? Jeden woli styl clicka (ktory mnie odrzuca.), a drugi CDA. Wlasnie w ich reckach znajduje cos, co mnie wciaga i kaze czytac dalej.

Kolesie ktory robia recenzje gier dla CDA urwali sie chyba z wsi Wykopki. Nie kupuje tego czasopisma zbytnio... Ale ostatnio musialem spedzic 9h w pociagu... wiec sie skusilem... jak zobaczylem te porowania... ich texty... stwierdzilem "k**wa dzieci wojny tam pracuja czy co?" Jak im cos sie podoba... a tak naprawde jest na maxa zjebane jak Saint Raw II czy Down Of War II oni staraja sie to ratowac... Komercyjny shit nic poza tym.

Dla mnie czas dobrych czasopism skonczyl sie w raz z rozwiazaniem GAMBLERA.

Dobra, to teraz ja

CDA zbieram od 1 numeru, mam wszystkie numery bez wyjątku i muszę przyznać, że od początków to pismo naprawdę się rozwijało bardzo dynamicznie- a od czasu, kiedy dali Spellforce 2 to już praktycznie rozwijają się z miesiąca na miesiąc.

Spawn, jakies argumenty?

A z resztą- Saints row jest bardzo dobre, osobiście oceniłbym na 9- w skali CDA (mój kolega z pracy kupił sobie tą grę). A co do DoW 2 nie mam zdania, ponieważ nie grałem, ale muszę przyznać- pierwszą część otrzymałem z kartą graficzną i uważam, że jest bardzo dobra.

PS: A dla mnie najlepszy czas czasopism komputerowych rozpoczął się wtedy, kiedy CDA dało "takiego gorszego Obliviona, lepszego Gothica"- Two worlds

Spawn, jakies argumenty?

Całoksztalt recenzji... Blagam was... Lepiej mi sie oglada recenzje na Hyperze prowadzone w programie Review Terreteory niz czytanie pieknych wypocin tych kolesi. jedyne co mi sie podobalo(w miare) to recka na temat FEAR 2.

Mac70 SR2 moze byc dobry... ale jest jeszcze gozej zoptymalizowany niz GTAIV a ma gorsza grafe od niego. Nie daje nic nowego.

Co do DoW II.... skoro grales w 1 czesc... wiec ze DoW II jest to gra DIablo podobna. Masz swojego bohatera i grindujesz na 3 planetach a na kazdej po 5 map :). I koniec. Zero strategii. ;) lepiej se radzi na MP... ale SP to poraszka :)

Dla mnie CDA i CLICK, są dobre, jak mam czas to ochotę kupie jedno albo drugie. Bez sentymentu.

Kwestia gustu Panowie i tyle ;)

Co do DoW II.... skoro grales w 1 czesc... wiec ze DoW II jest to gra DIablo podobna. Masz swojego bohatera i grindujesz na 3 planetach a na kazdej po 5 map . I koniec. Zero strategii. lepiej se radzi na MP... ale SP to poraszka

I wszystko to masz w recenzji.

Całoksztalt recenzji... Blagam was... Lepiej mi sie oglada recenzje na Hyperze prowadzone w programie Review Terreteory niz czytanie pieknych wypocin tych kolesi. jedyne co mi sie podobalo(w miare) to recka na temat FEAR 2.

To tez nie jest argument, ale ok, niech ci bedzie.

swoja droga: recke SR2 pisal ten sam koles, co recenzje FEAR2, wiec nie wiem jak jedna moze ci sie podobac, a 2 juz nie.

Stary whatever... dla mnie jest to shit. Wole poczytac recki na gram.pl albo na innym servisie. Niz czytac texty kolesi z podstawowki.. Sory ale to jest moje zdanie.. jak cie boli luuuz przezyje.

Niz czytac texty kolesi z podstawowki..

? Dlaczego z podstawowki? Uwazasz ze sa na niskim poziomie jezykowym? Jakies bledy skladniowe? Nie rozumiem. argument.

czytanie pieknych wypocin tych kolesi

? j/w

jak zobaczylem te porowania... ich texty... stwierdzilem "k**wa dzieci wojny tam pracuja czy co?"

? Jakie porownania? Co bylo w nich nie tak? I o co chodiz z tymi dziecmi wojny?

jak cie boli luuuz przezyje.

Chodzi mi o argumentacje wypowiedzi. Rzucasz miechem, a nie podajesz uzasadnienia. Nie boli mnie twoja opinia, ale to, ze nie potrafisz jej uzasadnic. Teksty typu " Kolesie z podstawowki" nie sa argumentem. Dodatkowo sa obrazliwe nie tylko wzgledem recenzetow, ale i nas, czytelnikow.

Na naszym rynku i tak nic lepszego od CDA nie ma......

Na naszym rynku i tak nic lepszego od CDA nie ma......

Zawsze możesz clicka kupić, lepsze od cda 100x

Kozak, nie mozesz powiedziec, ze jest lepsze. Oba czasopisma prezentuja podobny poziom. Sa troche inne. Jeden woli to, a drugi tamto. Ja clicka nie kupuje, bo gust recenzento nie zgadza sie z moim. Wychwalaja rzeczy, ktore dla mnie sa wadami itp. Ostatni numer, ktory zakupilem, to byl ten, gdzie pelniakiem byla gra: Call of Juarez. Nie bede ukrywal, ze kupilem ten numer tylko i wylacznie dla pelnej wersji. Czasopismo przeczytalem, ale potwierdzilo sie, ze nie jest dla mnie.