Jak to ktoś kiedyś powiedział Click to CDA dla ubogich , lepiej powiedzcie szczerze ze wam 15pln na gazete szkoda a nie takie pseufo argumenty
Cda
CDA to nie gazeta, to czasopismo xD (czytelnicy CDA skumają o co chodzi) :]
Od czasu do czasu kupuje albo CDA albo Click. Rzadko, bo nie mam na to czasu. Wydaje mi się, że recenzje tych dwóch czasopism są na równym poziomie. Mówcie sobie co chcecie o ich poziomie. Są najlepsze w Polsce to musicie przyznać.
Jednak jak każdy wole CDA. Z dwóch przyczyn: szaty graficznej (bardzo wygodnie się czyta) jak i ilością artykułów ,a gry też są niczego sobie. Clicka kupuje dosyć rzadko jak pamiętam z grą Two Worlds.
Two Worlds to chyba raczej w CDA dawali
Two Worlds bylo i tu i tu.
Dzz wytlumacze to inaczej. Lubie serial Dr. House... dla tego tez ze mam podobny charakter do tego goscia... Grzeczne recenzje grzecznych chlopcow mnie nie jaraja. Nie musisz rozumiec... to jest sprawa czysto gustowna. A to ze obrazam twoje ulubione pismo... musisz z tym zyc Jak bys obrazal magazyn Hip-Hop tez bym z tym zyl
to ze obrazam twoje ulubione pismo... musisz z tym zyc
Nie jest to moje ulubione pismo.
to jest sprawa czysto gustowna
Jezeli rzucanie okresleniami "dzieci wojny" itp. nazywasz sprawa gustu...Wiesz, rzucales miesem bez argumentow. Nadal nie uzasadniles poprzednich tekstow. Rozumiem, ze nie lubisz tego pisma itp. Swoja droga:
Grzeczne recenzje grzecznych chlopcow mnie nie jaraja
W takim razie jak ma wygladac recenzja? "Ta gra rozpie*** mi mozg w trzy d*py. Jest wyje*** w kosmos. Kur*** polecam!
??
Teraz jest niegrzeczna :F
1. CDA to czasopismo a nie gazeta ;p
2. Click! jest dla tych których nie stać na CDA
3. No bez przesady... jedna recenzja megarecenzja w CDA ma rozmiar bodajże całego Clicka?
4. Ludzie/Parapety bez argumentów będących w stanie "pokonać" CDA, czytają clicka! :]
5. No nic... uważajcie na siebie fani clicka/antyfani CDA/ludzie bez argumentów I tak Wania was znajdzie
1. CDA to czasopismo a nie gazeta ;p2. Click! jest dla tych których nie stać na CDA3. No bez przesady... jedna recenzja megarecenzja w CDA ma rozmiar bodajże całego Clicka?4. Ludzie/Parapety bez argumentów będących w stanie "pokonać" CDA, czytają clicka! :]5. No nic... uważajcie na siebie fani clicka/antyfani CDA/ludzie bez argumentów I tak Wania was znajdzie
1. Nie ma się co sprzeczać, można tylko dodać przedrostek "Syfna".
2. Click jest dla tych co wolą recenzje od pełniaków i wiedzą gdzie inwestować z korzyścią.
3. W tej megarecenzji jest mniej tekstu niż w całym cliku. Pamiętam jak była kiedyś recenzja S. Cella w CDA - pierwsza strona dupny obrazek, druga to samo i trochę tekstu w prawym dolnym rogu. Trzecia i czwarta strona 40% screenów a reszta to tekst... który jak wspomniałem jest syfny.
4. Parapetem może być wyłącznie ten kto porównywał oba czasopisma i wybrał CDA...
5. Co ciekawe "Antyfan" jest czymś zmyślonym przez redakcję CDA. Wysłałem im raz INTELIGENTNEGO e-maila, bez żadnych przekleństw, ot taką historyjkę z drugim dnem (pt. jesteście syfni ofc). Nawet nie odpisali. Choć może zamieścili to w czasopiśmie, nie wiem bo nie tracę 15zł tylko po to żeby sprawdzić czy drukneli...
Dzz pojeciem grzeczni chlopcy nie chodzilo mi o jezyk.. Kiedys CDA pisalo recki niczym Show Wojewodzkiego... Metafory byly naprawde "nasty". A teraz wlasnie zamienili to w proste przeklenstwa.
Wysłałem im raz INTELIGENTNEGO e-maila,
Jezeli byl tak inteligentny, jak twoje posty w tym temacie, to sie nie dziwie, ze nie odpisali.
Co ciekawe "Antyfan" jest czymś zmyślonym przez redakcję CDA.
???
A teraz wlasnie zamienili to w proste przeklenstwa.
????
No wlasnie nie zrozumiesz tego.... wiec po co trzymac ten temat?
Szczerze? Click to w porównaniu do CDA amatorszczyzna- co najmniej 3X więcej błędów, a i formą widać, że jest adresowane dla ludzi <15. CDA też nie jest zbyt poważne, ale to teraz wymóg- poważne czasopisma po prostu byłyby mało atrakcyjne.
TYlko że tak możemy sobie gadać i gadać a w tym temacie na 99% nikt nie zmieni poglądów:D
No wlasnie nie zrozumiesz tego.... wiec po co trzymac ten temat?
No bo jak moge zrozumiec, gdy ty nie umiesz wyjasnic. Dobra, mniejsza o to.
Ehh... Ci którzy myślą że Click jest lepszy się mylą ci którzy myślą że CDA jest lepsze też się mylą czemu BO Click Współpracuje z CD-Action i obie te czasopisma są sobie równe
Jezeli byl tak inteligentny, jak twoje posty w tym temacie, to sie nie dziwie, ze nie odpisali.
Racja, moze byłem zbyt inteligentny jak dla nich. Uwzględnię to w następnym e-mailu (Szczególnie że czyta je Smuggler).
Z innych urodzinowych niespodzianek – dla czytelników CDA grających w Age of Conan mamy kod na wierzchowca (śnieżnego mamuta).
wiem, ze na forum sa osoby grajace w AoC. jakos 17-18 bede mial ten kod, wied niech sie wtedy ktos do mnie zglosi, a mu wysle.
No bo jak moge zrozumiec, gdy ty nie umiesz wyjasnic. Dobra, mniejsza o to.
Dobra Dzz postaram sie... Skoro texty "ja pier**le" czy "zj***na" uwazasz za dojrzale wbity to ok... Takie wbity sa proste. Dobra wbita to wbita metaforyczna... kiedy koles musi rozkminiac o co wlasciwie mu chodzilo... i wcale nie musi sie tam znajdywac lacina. Kiedys pamietam jeszcze z 2 do 3 lat temu CDA mi sie podobalo bo dawali fajne metafory... ciekawe aleuzje do producentow gier. A teraz... masz poprostu prosta wbite...
Kiedys pamietam czytalem se wstep do CDA.. od redakcji. Koles wyskoczyl z textem "witajcie chodzy ludzie i ich bliscy" gdzie slowo chorzy znaczylo kolesi hardcorowych ktorzy zaczytywali sie w CDA. A teraz jest poprostu "witamy panstwa".
Z drugiej strony(jak teraz o tym mysle) to nie koniecznie jest ich wina. Tylko samych gier. Ostatnio rynek gier jest to robienie sequelow pierwszych tytulow. I faktycznie ostatnio rynek gier skupia sie na klonach i to coraz to gorszych. Co za tym idzie pisanie ciagle tych samych recek moze nudzic.
Jezeli tak dobrze pomyslec... Widzieliscie ostatnio jakas ciekawa nowosc w grach komputerowych. Aaa nie sorka wyszla taka fajna mini gra... Speed of Goo?? Czy jakos tak sie wabi.. niby prosta graficznie ale jaka radoche daje no poprostu masakra .
wiem, ze na forum sa osoby grajace w AoC. jakos 17-18 bede mial ten kod, wied niech sie wtedy ktos do mnie zglosi, a mu wysle.
Co gdzie jak? W Czasopismie daja Koda? Czy jak?
Jak co to ja sie pisze