Dobra Dzz postaram sie... Skoro texty "ja pier**le" czy "zj***na" uwazasz za dojrzale wbity to ok... Takie wbity sa proste. Dobra wbita to wbita metaforyczna... kiedy koles musi rozkminiac o co wlasciwie mu chodzilo... i wcale nie musi sie tam znajdywac lacina. Kiedys pamietam jeszcze z 2 do 3 lat temu CDA mi sie podobalo bo dawali fajne metafory... ciekawe aleuzje do producentow gier. A teraz... masz poprostu prosta wbite...
Tyle, ze takich "wbit"(o te wulgarne mi chodzi) raczej nie ma. Czasami w samym AR, ale to raz na jakis czas.
Z drugiej strony(jak teraz o tym mysle) to nie koniecznie jest ich wina. Tylko samych gier. Ostatnio rynek gier jest to robienie sequelow pierwszych tytulow. I faktycznie ostatnio rynek gier skupia sie na klonach i to coraz to gorszych. Co za tym idzie pisanie ciagle tych samych recek moze nudzic.
Nowosci sie nie sprzedaja. Popatrz na Mirror's edge i Dead space. Ludzie tych gier nie kupowali (a wszyscy grali...). Konsument woli sprawdzone, stare tytuly. Szkoda...:/
Co gdzie jak? W Czasopismie daja Koda? Czy jak? Jak co to ja sie pisze
Tak. Bedzie 17-18 marca. Napisz do mnie to ci wysle, bo ja i tak w AoC nie gram.
Speed of Goo??
Moze chodzilo ci o World of Goo?. Jak tak, to potwierdzam. Gra genialna.