Żałosny jesteś w tym momencie. A dlaczego nie powiesz jak naprawdę ta rozmowa wyglądała, tylko wycinasz poszczególne zdania aby utwierdzić się w swojej racji. Bo tak naprawdę to wasz - ekhem - redaktor walnął głupiego, bezsensownego i ewidentnie prowokacyjnego posta, na którego Smuggler odpowiedział normalnie. Potem znowu zaczął (Kozak) wypisywać jakieś brednie za co dostał moderację postów. Wtedy wasz ukochany kolega zrobił nowe konto z którego ponownie wypisywał brednie i w końcu dostał bana. Dla przykładu zacytuję pierwszego posta Kozaka (zarejestrowanego jako Singami)Jeśli uważacie że ten post jest tylko subiektywną i mądrą krytyką to gratulację
Haha, wiedziałem że ktoś siedzi na forum CDA i mnie wyczai
Tak, pierwszy post posiadał wiele podchwytliwych pytań. Żebyś się nie męczył zacytuję resztę:
Ech, dużo tego, nie chce mi się. Niemniej podstaw do bana nie było, bo tylko ten pierwszy post był satyryczno-prowokujący. Potem była normalna wymiana argumentów. Tu jest link:
http://forum.cdaction.pl/index.php?showtop...&start=4160
BTW Smuggler odpowiedział normalnie:D Buhahaha, no ja nie mogę, zbierajcie mnie XD