Chętni do nowego MMORPG

Tak jak w temacie, czy są chętni na zaczęcie gry w jakieś mmorpg? Zainteresowanych przygodą poproszę o udzielanie się w tym temacie i podawanie ew .propozycji ! :)

WoW ? :D ewentualnie Runes of Magic? Aion ? :) Niby nie są to nowe gry ale póki co chyba najlepsze z Mmo. Obecne nowe mi się nie podobają

Jeśli będę miał czas i gra pójdzie na moim kompie mogę zagrać ;)

Stare mmorpg również wchodzą w grę. WoW troszkę pieniężny, RoM i Aion bardzo ok gierki. Jeśli ludzie by grali wróciłbym do Cabal Online na steamie na nowy serwer. RuneScape? Wildstar? Path of Exile . Co myślicie o tych tytułach ?

Od jakiegoś czasu myślałem o Runescape lecz na nowej wersji a nie Oldschool.

Runescape moze być ciekawym doświadczeniem! :)

Hmm... runescape :D jak dla mnie wporządku :)

Jeżeli mi ktoś wytłumaczy jak sie gra to moge zagrać zawsze chciałem zagrać ale samemu mi sie nie chciało :P

Załatwić jakiś ts3. Byli by na ten moment jacyś chętni żeby wpaść i popróbować już powoli zabierac sie za RS?
:D

Ja mogę spróbować, nie obiecuję że zostanę na dłużej, zależy czy gra mnie wciągnie.

178.217.184.133 , Kanał 246. Runescape hasło RS

Międzyczasem ja już zdążyłem sciągnąć, zainstalować i się zarejstrować i odinstalować :P . Kurde no gierka chyba nie dla mnie :D za stary jestem na tibiopodobne gry

Międzyczasem ja już zdążyłem sciągnąć, zainstalować i się zarejstrować i odinstalować  . Kurde no gierka chyba nie dla mnie  za stary jestem na tibiopodobne gry

z Runes Of Magic byłoby podobnie :)

W Runesa grałem, ale go Gameforge zepsuł. Teraz jest pewnie nie inaczej ale mam sentyment do tej gry i z ekipa nawet mógłbym wrócić

Proszę o zapoznanie się z tymi tytułami i podzielenie się swoimi uwagami :D

• Rift
  • The Secret World (B2P) WARTO
  • Path of Exile
  • DC Universe
  • Wildstar
  • Neverwinter
  • Dragon Nest
  • Age of Wushu

W Runesa grałem, ale go Gameforge zepsuł. Teraz jest pewnie nie inaczej ale mam sentyment do tej gry i z ekipa nawet mógłbym wrócić

Również byłbym chętny z ekipą pograć :D, tylko ile osób uznajesz za ekipe ;) Zawsze mozna znaleźć jakąś Polską gildie i sie dołączyć :>

Ja byłbym chętny, do tego zauważyłem że przez temat przewinął się cabal za którym również jestem

Ja byłbym chętny, do tego zauważyłem że przez temat przewinął się cabal za którym również jestem

Oj tak, zaś ja do Cabala mam ogromny sentyment :D

ja właśnie z tego samego powodu chciałbym do niego powrócić :D

Chyba że Guild Wars 2 :P