Chętni do nowego MMORPG

Chyba że Guild Wars 2 

Gulid Wars 2 , źle mi się kojarzy. Zapomniałem maila do konta gdzie miałem najnowszy dodatek kupiony jeszcze w pre orderze i 150 w plecy :C. A rzeczywiście w GW2 grało mi się cudnie na dodatek z bardzo dobrą gildią i mistrzem warriora który był top 15 na serwerze w AP :D PVP również świetne.

Proszę o zapoznanie się z tymi tytułami i podzielenie się swoimi uwagami 

Rift
The Secret World (B2P) WARTO
Path of Exile
DC Universe
Wildstar
Neverwinter
Dragon Nest 
Age of Wushu

Rift - nigdy nie grałem ale mógłbym spróbować

the Secret World - w moim wypadku odpada

PoE - kiedyś trochę grałem, mógłbym wrócić

DC Universe - Jakoś nie podoba mi się MMO o super bohaterach

Wildstar - tutaj nic nie napisze :P

Neverwinter - Gra fajna maiłem coś koło 40 lvl'a, ale to już dawno, nie wiem jaka jest teraz sytuacja z P2W itp.

Dragon Nest i Age of Wushu - w obie gry nie grałem moge spróbować :)

Rift jest spoko ale bez opłacenia czegokolwiek za realną kaskę zapomnijcie o równej rozgrywce. Tam nawet trzeba kupować nowe klasy, jeżeli wychodzą. Grałem jeszcze jak był abonament, wtedy to miało sens.

Neverwinter P2W 100%, nawet jeszcze doszło do tego, że zamknęli tłumaczenia dla polskiego języka.

Dragon Nest gra gdzie przez cały czas biegasz od startu do końca dungeonu, który w 90% wygląda tak samo. Co więcej biegasz tam małym chłopakiem lub dziewczynką. Na dłuższą metę nudzi się strasznie. No i gra dla tych, którzy lubią stracić czas czy pieniądze, jak w przypadku ostatniego totalnego resetu.

@Seanees

Co do rifta, bardzo dobra gra i bardzo niedoceniana. Troszkę może denerwować system isa, ale nie jest tak źle jak mówią inni. Przyjemne lvlowanie, rózne sposoby, ciekawe tytułowe Rifty.

PoE jak HnS równiez wciągająca z paroma osobami długie godziny funu.

Neverwinter gra ok lecz przez zawartość paczek z questami za pieniądze stracili 80% graczy i nie ma community, same tryhardy zostały.

Dragon Nest świetna dungeonówka w stylu anime , nie dla każdego. Atrakcyjne i efektowne skille, szalone pvp.

Age of Wushu. Cóz.. każdy chciał być kiedyś ninja :D Wciąga jeśli lubi się taki klimat sandboxa i ma się cierpliwość na naukę gry.

Oh, no i również w między czasie zapraszam wszystkich na tsa, można pograć w LOL'a i się zastanowić wspólnie :D

178.217.184.133 , Kanał 246. Myślimy na grą hasło RS

ja niestety nie moge teraz na tsa, ale jeżeli będzie jakaś decyzja to czy moge prosić o pw w co gramy?

Ja tak samo przez jakiś czas nie będę mógł wbić na ts'a więc jak bedzie jakieś info to mogę prosić na pw lub tu? :)

Dziękuje i pozdrawiam :D

Jak rozmawialiśmy według mnie najlepszym typem jest Guild Wars 2, jednak nie każdy może pozwolić sobie na kupno dodatku za te ~120 zł.

Jeszcze jeszcze taka gra jak Trove, nie wiem czy słyszeliście, bardzo dynamiczna rozgrywka, niedawno wyszedł dodatek wprowadzający pvp , wyższy poziom i jeszcze sporo rzeczy.

@Priam

ja musiałem z domu wylecieć i na tel siedze, bede koło 20-20:30 to jak bedziesz mozna pograc w trova i pomyślec co z tym gw2 . Co ty na to :D

GW 2 bardzo spoko :)

@Priam

ja musiałem z domu wylecieć i na tel siedze, bede koło 20-20:30 to jak bedziesz mozna pograc w trova i pomyślec co z tym gw2 . Co ty na to 

Okej niech będzie tak jak piszesz.

Znalazłem pudełko od GW2 nawet lecz gdzieś wsiąkła druga płyta, jest tylko pierwsza. Poszukać muszę, będzie szybciej w razie co zagrać.

The Elder Scrolls Online - świetny mmorpg tylko niestety trzeba wyłożyć trochę kaski
GW2 - również to samo co w przypadku TESO
PoE - Dobry na oderwanie się na chwilę od rzeczywistości
Wildstar - totalny nie wypał moim zdaniem
TSW - dobre, ale także trzeba ładować hajs

Głównie polecał bym GW2 (zedytuje xD) świetny mmorpg World Bossy, Dynamic Eventy, eksploracja no i naprawdę masa różnych bardzo ciekawych rzeczy, no i założenie jakiejś gildii, przede wszystkim jest to wydatek jednorazowy, a cieszym się grą ile dusza zapragnie :)

Ile Na Gw2 Musial Bym Wybulic Zeby Grac Normalnie ?

Jest Free to Play. Jeżeli chodzi o dodatek to klucz allegro 120 a w empiku widziałem z pudełkiem za 80-90 max, jakieś promo było długo może jest jeszcze.

Cena wacha się od 130 do 150 zł w polskich sklepach, ale na stronie G2A,com cena gry wynosi 110 zł, więc troszkę taniej, kupujemy sam dodatek i mamy pełen dostęp do całego contentu :) Polecam naprawdę wydałem 130 zł i nie żałuję :)

a na tym free da rade grac czy lipa po maxie ? jak tak to chetnie dojde i pomysle nad zakupem

Możesz sobie pograć na darmowej wersji, tak jak zamierzam to zrobić ja, jeżeli zdecydujemy się oczywiście na grę w Guild Wars 2. Jak wciągnie i osiągnie się wszystko co można na darmowym koncie, to pomyślę wtedy o dodatku.

a no to chetnie pisze sie ;) czyli juz sciagac ??:D

Proszę bardzo tutaj masz ograniczenia dla konta f2p :)

http://guildwars2.pl/guild_wars_2_free_to_play,n2230

Da rade grać, ale po pewnym czasie i tak będziesz musiał kupić dodatek :0