Tego nie wiem, jeszcze nie ustalone, nie mój temat więc się nie rządzę . Zawsze możesz sobie zacząć pobierać, jeżeli nie masz nic lepszego do roboty. Nawet jeżeli nie będziemy w to grać, to sobie przetestujesz. Z tego co wiem gra ma system jak World of Warcraft, chodzi o pobieranie, nie trzeba ściągnąć całego klienta, by móc grać, część plików niezbędnych się pobierze i już możesz wbijać do świata.
Chętni do nowego MMORPG
Poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie
Na GW2 to i ja mógłbym się zapisać
A Co Sadzicie O Stemowej Wersji Cabal-a ??
Wchodzę właśnie na ts3. GW2 popieram w 100%
Gram w smite z kumplem aktualnie więc niezbyt mogę wbić.
Ok wstępnie zapraszam wszystkich na wspólne granie w gw2
Ok dziś zainstaluję grę wieczorkiem i może coś tam wbiję. Jaki serwer, ten polski pewnie? Jak się nazywał
Dobra jest zajebiaszczo, przypomniałem sobie stare konto z dodatkiem więc, wszystkim nowym służę radą i pomocą
Ok dziś zainstaluję grę wieczorkiem i może coś tam wbiję. Jaki serwer, ten polski pewnie? Jak się nazywał
Ściągne wejde i ci dam znać
Blacktide jeżeli się nie mylę to był chyba serwer gdzie gra najwięcej Polaków.
O gw 2 fajnie kiedyś troche grałem ale samemu nudno było więc skończyłem zaraz pobieram i moze pogram
Jeżeli bd grać w gw2 chętnie wbije obecnie gram sam więc z ekipą raźniej będzie. Jestem na serwie desolation ale to i tak bez znaczenia bo są mega serwery. Wbije dziś wieczorem.
Ja również się dołączam, jakiś serwer ts byłby w stanie ktoś ogarnąć?
Może Archlord 1 na Priv serwerach...?
Path of Exile DC Universe
Te dwa tytuły mnie interesują, mógłbym dołączyć jeżeli byście zamierzali grać oczywiście od zera ponieważ nie mam doświadczenia ani w jednym ani w drugim tytule jeżeli są chętni to prosiłbym o kontakt na steamie Reydive. Ewentualnie GW2 ale to tak z deczka gra bez end game jak dla mnie samo PVP mnie nie interesuje w grach typu mmorpg.
PoE fajna gierka tylko tak jak już mówiłem na chwilę, DC? Cóż ładowanie kasy w 11 czy 12 dodatków mi się nie widzi
Dziś pogram już chwilę w Guild Wars 2, jeszcze zastanawiam się nad klasą.
Ok. Podsumuje
Gramy w GW2. Serwer do ustalenia ale zaczynamy od nowa więc to nie ma znaczenia na ten moment. Serwer ts3 swój postaram sie do 21 załatwić. Ale osobiście polecam lepszy program,
DISCORD, darmowy polski program, o niebo lepszy niż ts3. Jeśli ktoś ma wątpliwości niech pisze pw do przekonam go w 10 zdaniach nawet
Posiadam ts'a. Ja polecam gre na serwerze Desolation jest wieksza aktywnosc pod wzgledem WvW i gra tam duzo ludzi z Polski. Serwery sa jako megaserwer wiec mozemy wspolnie grac kontent pvp/pvpe wspolnie niezaleznie od serwera.
TS3: superts.eu Kanal prywatny #8 sub-kanal GW2. Haslo: ekipa
Osobiscie bede po 22 na chwile bo do roboty jutro