DyingLight jesteś na kanale ts3 ?
Chętni do nowego MMORPG
W 4 osoby siedzimy na tym Discard, można tam na stronie to odpalić podobno bez pobierania programu.
Zmienilem zdanie o discordzie Wbijac. Fajna aplikacja i przyjemna w uzyciu.
Pojawię się po 9 jeżeli nie zamule ale jutro wolne to pogram więcej.
Ja niestety jednak z Wami nie pogram, skasowanie 80 poziomu postaci nie ma sensu by zmienić serwer.
a po co Ci zmieniac serwer przeciez mozesz grac normalnie, serwer ma znaczenie tylko i wylacznie w trybie WvW. sa megaserwery
Będzie ktoś chętny zagrać w Soul Of The Ultimate Nation ?
Czemu nie moge polaczyc sie z discordem ? pisze ze zaproszenie nie jest aktualne ? juz koniec naszej przygody z gw2 ?
Niestety ekipa z mmoprg zawsze rozpada się po dniu dwóch, a ta nawet razem nie zagrała z tego co wiem. Siedziałem dwa dni i nic.
Priam masz ochotę zagrać w Soul Of The Ultimate Nation ?
Z tego co patrzyłem w internecie to gra wiekowa więc dziękuję ale jeżeli sięgałbym po jakiś stary tytuł, to po jakiś popularniejszy.
Mi gw2 sie konczy patchowac. Proponuje ts3 gamingu strefymmo. Kanał sie zrobi w trymiga.
Na naszym Discordzie siedzi już wieczorami 6+ osób więc odrzucamy propozycje.
Niestety ekipa z mmoprg zawsze rozpada się po dniu dwóch, a ta nawet razem nie zagrała z tego co wiem. Siedziałem dwa dni i nic.
Pan który wpada napisać wiadomość o 10 rano i sobie idzie, żadnej interakcji nie zawiązał z nikim i w dodatku zniechęca innych, dziękujemy tak czy siak za takich ludzi jak ty.
Ekipka się rozrasta, sam już z kilkoma osobami grałem i bardzo dobrze się przy tym bawiliśmy.
https://discord.gg/0qZ0mv0ceRZ6UfUH
Odświeżam linka do serwera. Polecam ściągnąć Discord na pc, ze strony się nie ładuje. Wieczorkiem jest nas najwięcej.
A może paladins?
A może paladins?
A czy to czasem nie jest podróbka Overwatcha z Founderpackami ?
nie wiem nie gralem w overwatcha ale wiem ze gra jest przednia
pewnie tylko dlatego w nia gram z reszta to moje pierwsze tego typu mmo
Żadnej interakcji nie nawiązałem? Co Ty pieprzysz, od czasu jak podałeś ten śmieszny komunikator przez dwa dni nie widziałem Ciebie ani razu, a siedziałem większość dnia. Dziś wszedłem tylko na chwilę i zrezygnowałem bo to nie ma sensu. To, że ktoś wyraził swoje zdanie nie znaczy, że musisz zachowywać się tak, trochę luzu to tylko wirtualny świat.
@up
Potwierdzam, tez tam siedze od 2 dni praktycznie cale dnie bo czas mi pozwala to ani razu nie widzialem zalozyciela tematu, ani wiekszosci co sie zadeklarowala. I wcale nie ma 6 osob to po pierwsze tylko stale 4 ktore... nie odzywaja sie na komunikatorze. Bylem z kumplem na pogaduchach to Priam glownie rozmawial ( w porzo facet ) i ktos tam jeszcze, a reszta cisza. Fakt przyjemny komunikator, ale wspominalem ze jest niszowy i to wiekszosc odrzuca bo nie wie co to jest. Gdybys zareklamowal ts3 (np ten ode mnie co zaproponowałem ) to od wczoraj bysmy juz grali w ekipie, a tak ja z kumplem wbilem po 12lv i cisza. Nie pisze tego aby kogos obrazic i hejtowac, pisze to co widze.
PS. Powtorze ze Priam byl najaktywniejszy
Żadnej interakcji nie nawiązałem? Co Ty pieprzysz, od czasu jak podałeś ten śmieszny komunikator przez dwa dni nie widziałem Ciebie ani razu, a siedziałem większość dnia. Dziś wszedłem tylko na chwilę i zrezygnowałem bo to nie ma sensu. To, że ktoś wyraził swoje zdanie nie znaczy, że musisz zachowywać się tak, trochę luzu to tylko wirtualny świat.
@up Potwierdzam, tez tam siedze od 2 dni praktycznie cale dnie bo czas mi pozwala to ani razu nie widzialem zalozyciela tematu, ani wiekszosci co sie zadeklarowala. I wcale nie ma 6 osob to po pierwsze tylko stale 4 ktore... nie odzywaja sie na komunikatorze. Bylem z kumplem na pogaduchach to Priam glownie rozmawial ( w porzo facet ) i ktos tam jeszcze, a reszta cisza. Fakt przyjemny komunikator, ale wspominalem ze jest niszowy i to wiekszosc odrzuca bo nie wie co to jest. Gdybys zareklamowal ts3 (np ten ode mnie co zaproponowałem ) to od wczoraj bysmy juz grali w ekipie, a tak ja z kumplem wbilem po 12lv i cisza. Nie pisze tego aby kogos obrazic i hejtowac, pisze to co widze. PS. Powtorze ze Priam byl najaktywniejszy
Założyciel siedział większość wolnego czasu tylko mam inny nick na Discordzie. Nie podoba się to do widzenia, a nie siejecie ferment. Szukałem ludzi do nowego mmorpg, wbili, znalazłem stałą 3 metodą selekcji naturalnej, wy odpadliście bo macie bóle o to że nie macie z kim pogadać, chociaż jest to temat gamingowy a nie pogaduszkowy, szukamy ludzi do gry a nie romansów.
Temat do zamknięcia.
Szkoda ze ostatnio siedziałem to jedynie był ostre zamulanie . Wbilem, przywitałem się i przez najbliższe 3h siedzenia z 4/5 osobami nikt się nie odezwał. W między czasie widziałem jak toś grał w inną grę. Trudno że brak organizacji i podania konkretnych godzin. Bo przeważnie jak wbijam to afk jest ktoś albo po prostu 0 odezwu. Czyli rozumiem że nie mam czego szukać? Solo od założenia tematu gram i już prawie 30 lvl z 4 lokacjami na 100% odkrytymi. Więc trochę pogralem.
Również spamilem dużo aby dodać mnie w grze do znajomych 1 osoba miała czas na to...