Chętni do nowego MMORPG

DyingLight jesteś na kanale ts3 ?

W 4 osoby siedzimy na tym Discard, można tam na stronie to odpalić podobno bez pobierania programu.

Zmienilem zdanie o discordzie :) Wbijac. Fajna aplikacja i przyjemna w uzyciu.

Pojawię się po 9 jeżeli nie zamule ale jutro wolne to pogram więcej.

Ja niestety jednak z Wami nie pogram, skasowanie 80 poziomu postaci nie ma sensu by zmienić serwer.

a po co Ci zmieniac serwer przeciez mozesz grac normalnie, serwer ma znaczenie tylko i wylacznie w trybie WvW. sa megaserwery

Będzie ktoś chętny zagrać w Soul Of The Ultimate Nation ?

Czemu nie moge polaczyc sie z discordem ? pisze ze zaproszenie nie jest aktualne ? juz koniec naszej przygody z gw2 ?

Niestety ekipa z mmoprg zawsze rozpada się po dniu dwóch, a ta nawet razem nie zagrała z tego co wiem. Siedziałem dwa dni i nic.

Priam masz ochotę zagrać w Soul Of The Ultimate Nation ?

Z tego co patrzyłem w internecie to gra wiekowa więc dziękuję ale jeżeli sięgałbym po jakiś stary tytuł, to po jakiś popularniejszy.

Mi gw2 sie konczy patchowac. Proponuje ts3 gamingu strefymmo. Kanał sie zrobi w trymiga.

Na naszym Discordzie siedzi już wieczorami 6+ osób więc odrzucamy propozycje.

Niestety ekipa z mmoprg zawsze rozpada się po dniu dwóch, a ta nawet razem nie zagrała z tego co wiem. Siedziałem dwa dni i nic.

Pan który wpada napisać wiadomość o 10 rano i sobie idzie, żadnej interakcji nie zawiązał z nikim i w dodatku zniechęca innych, dziękujemy tak czy siak za takich ludzi jak ty.

Ekipka się rozrasta, sam już z kilkoma osobami grałem i bardzo dobrze się przy tym bawiliśmy.

https://discord.gg/0qZ0mv0ceRZ6UfUH

Odświeżam linka do serwera. Polecam ściągnąć Discord na pc, ze strony się nie ładuje. Wieczorkiem jest nas najwięcej.

A może paladins?

A może paladins?

A czy to czasem nie jest podróbka Overwatcha z Founderpackami ?

nie wiem nie gralem w overwatcha ale wiem ze gra jest przednia :)

pewnie tylko dlatego w nia gram z reszta to moje pierwsze tego typu mmo

Żadnej interakcji nie nawiązałem? Co Ty pieprzysz, od czasu jak podałeś ten śmieszny komunikator przez dwa dni nie widziałem Ciebie ani razu, a siedziałem większość dnia. Dziś wszedłem tylko na chwilę i zrezygnowałem bo to nie ma sensu. To, że ktoś wyraził swoje zdanie nie znaczy, że musisz zachowywać się tak, trochę luzu to tylko wirtualny świat.

@up

Potwierdzam, tez tam siedze od 2 dni praktycznie cale dnie bo czas mi pozwala to ani razu nie widzialem zalozyciela tematu, ani wiekszosci co sie zadeklarowala. I wcale nie ma 6 osob to po pierwsze tylko stale 4 ktore... nie odzywaja sie na komunikatorze. Bylem z kumplem na pogaduchach to Priam glownie rozmawial ( w porzo facet ) i ktos tam jeszcze, a reszta cisza. Fakt przyjemny komunikator, ale wspominalem ze jest niszowy i to wiekszosc odrzuca bo nie wie co to jest. Gdybys zareklamowal ts3 (np ten ode mnie co zaproponowałem ) to od wczoraj bysmy juz grali w ekipie, a tak ja z kumplem wbilem po 12lv i cisza. Nie pisze tego aby kogos obrazic i hejtowac, pisze to co widze.

PS. Powtorze ze Priam byl najaktywniejszy :)

Żadnej interakcji nie nawiązałem? Co Ty pieprzysz, od czasu jak podałeś ten śmieszny komunikator przez dwa dni nie widziałem Ciebie ani razu, a siedziałem większość dnia. Dziś wszedłem tylko na chwilę i zrezygnowałem bo to nie ma sensu. To, że ktoś wyraził swoje zdanie nie znaczy, że musisz zachowywać się tak, trochę luzu to tylko wirtualny świat.

@up
Potwierdzam, tez tam siedze od 2 dni praktycznie cale dnie bo czas mi pozwala to ani razu nie widzialem zalozyciela tematu, ani wiekszosci co sie zadeklarowala. I wcale nie ma 6 osob to po pierwsze tylko stale 4 ktore... nie odzywaja sie na komunikatorze. Bylem z kumplem na pogaduchach to Priam glownie rozmawial ( w porzo facet ) i ktos tam jeszcze, a reszta cisza. Fakt przyjemny komunikator, ale wspominalem ze jest niszowy i to wiekszosc odrzuca bo nie wie co to jest. Gdybys zareklamowal ts3 (np ten ode mnie co zaproponowałem ) to od wczoraj bysmy juz grali w ekipie, a tak ja z kumplem wbilem po 12lv i cisza. Nie pisze tego aby kogos obrazic i hejtowac, pisze to co widze.
PS. Powtorze ze Priam byl najaktywniejszy 

Założyciel siedział większość wolnego czasu tylko mam inny nick na Discordzie. Nie podoba się to do widzenia, a nie siejecie ferment. Szukałem ludzi do nowego mmorpg, wbili, znalazłem stałą 3 metodą selekcji naturalnej, wy odpadliście bo macie bóle o to że nie macie z kim pogadać, chociaż jest to temat gamingowy a nie pogaduszkowy, szukamy ludzi do gry a nie romansów.

Temat do zamknięcia.

Szkoda ze ostatnio siedziałem to jedynie był ostre zamulanie . Wbilem, przywitałem się i przez najbliższe 3h siedzenia z 4/5 osobami nikt się nie odezwał. W między czasie widziałem jak toś grał w inną grę. Trudno że brak organizacji i podania konkretnych godzin. Bo przeważnie jak wbijam to afk jest ktoś albo po prostu 0 odezwu. Czyli rozumiem że nie mam czego szukać? Solo od założenia tematu gram i już prawie 30 lvl z 4 lokacjami na 100% odkrytymi. Więc trochę pogralem.

Również spamilem dużo aby dodać mnie w grze do znajomych 1 osoba miała czas na to...