Dobrze, komunikatorem ekipy będzie DISCORD. Tutaj podaje wam link który wrzuci was na mój serwer. 1 ludzie już siedza i się zbierają do grania
Dobrze, komunikatorem ekipy będzie DISCORD. Tutaj podaje wam link który wrzuci was na mój serwer. 1 ludzie już siedza i się zbierają do grania
Panowie ja Wam GW2 bardzo polecam. Jedno z nielicznych mmo, które oferują chociaż kilkanaście fajnie spędzonych z teamem godzin. Załapałem się do fajnej polskiej gildii i szło się wczuć w klimat gry, było dużo roboty i wiele frajdy.
Póki co męczę się z naprawieniem grafiki na pc, ale jak się z tym uporam to z chęcią się do Was przyłącze :]
A jak wygląda sprawa z zakupem gw2? Bo kiedyś coś słyszałem, że dodatki trzeba kupować czy coś takiego?
1 Dodatek dla chętnych.
Panowie ja Wam GW2 bardzo polecam. Jedno z nielicznych mmo, które oferują chociaż kilkanaście fajnie spędzonych z teamem godzin. Załapałem się do fajnej polskiej gildii i szło się wczuć w klimat gry, było dużo roboty i wiele frajdy. Póki co męczę się z naprawieniem grafiki na pc, ale jak się z tym uporam to z chęcią się do Was przyłącze :]
Proszę o rzetelne wiadomości w tym poście, jeśli nie masz pojęcia co mówisz to proszę o nie wypowiadanie się i nie zniechęcanie innych graczy. GW2 oferuje dziesiątki godzin świetnej zabawy, przy odkrywaniu mapy podczas lvlowania, pvp różnego rodzaju, gildyjne cotygodniowe misje dla artefaktów które zajmują nawet pare godzin i są bardzo różne i wciągające. Również 50 poziomów fractali, zajęcie na dłuuugie godziny dla rzadkich przedmiotów.
To jaki w końcu serwer Desolation czy Blacktide?
Tak naprawdę serwer nie ma znaczenia bo są megaserwery
Proszę o rzetelne wiadomości w tym poście, jeśli nie masz pojęcia co mówisz to proszę o nie wypowiadanie się i nie zniechęcanie innych graczy. GW2 oferuje dziesiątki godzin świetnej zabawy, przy odkrywaniu mapy podczas lvlowania, pvp różnego rodzaju, gildyjne cotygodniowe misje dla artefaktów które zajmują nawet pare godzin i są bardzo różne i wciągające. Również 50 poziomów fractali, zajęcie na dłuuugie godziny dla rzadkich przedmiotów.
Nie wiem do kogo byl skierowany ten post ale wyskoczylo ze zaznaczyles mnie. Nie wiem o co Ci chodzi ale wystawilem dobra opinie gw2 bo to swietna produkcja i zamierzam grac z wami...
Jak z tym ts3 ? czy uzywamy discorda ?
Na Discord to tej pory od rana nikogo nie było online oprócz mnie. Nie gram bo czekam na odzyskanie swojego konta. Niestety Game Master coś przekręcił, bo mógłbym już grać, lecz nadal nie mam dostępu do konta pomimo odpowiedzi od nich, że już mam. Odpiszą mi na pewno nie dziś bo już u nich pewnie noc.
Panowie ja Wam GW2 bardzo polecam. Jedno z nielicznych mmo, które oferują chociaż kilkanaście fajnie spędzonych z teamem godzin. Załapałem się do fajnej polskiej gildii i szło się wczuć w klimat gry, było dużo roboty i wiele frajdy. Póki co męczę się z naprawieniem grafiki na pc, ale jak się z tym uporam to z chęcią się do Was przyłącze :]
Kilkanaście # kilkadziesiąt mój błąd, jednak tak czy siak nie było moim zamiarem zniechęcenie graczy do wspólnej zabawy.
a jest jakas postac leczaca lub buffer
a jest jakas postac leczaca lub buffer
Nie ma tutaj typowego healera. Teraz chyba ranger jako druid na elite specu (trzeba miec dodatek i 80 lvl) moze leczyc ale nie jestem pewien w 100% ktos musial by dokladniej poinformowac.
W sumie już pobieram, też chętnie spróbuję, mam jedynkę z dodatkami wszystkimi, niestety tam wszystko zdechło i czekałem długi czas zeby przesiąść się na 2.
W sumie wolałbym żeby GW było jak WoW, jedno, ale cały czas ulepszane.
Miał by ktoś ochotę może pograć zemną w Soul Of The Ultimate Nation na koreańskim serwerze ? Lub na prywatnym ?
Mi gw2 sie konczy patchowac. Proponuje ts3 gamingu strefymmo. Kanał sie zrobi w trymiga.
A co do Suna masz ochotę zagrać :D?
Mi gw2 sie konczy patchowac. Proponuje ts3 gamingu strefymmo. Kanał sie zrobi w trymiga.
posiadamy juz kanal na discord i raczej bedziemy sie tego trzymac.
Nie wiem czy to dobry pomysl uzywac niszowych komunikatorow, ja bym postawil na ten jeden poularny, czyli ts3.
Nie wiem czy to dobry pomysl uzywac niszowych komunikatorow, ja bym postawil na ten jeden poularny, czyli ts3.
To ze popularny nie znaczy ze lepszy, wiadome duzo ludzi jest przyzwyczajonych do tsa ale sa lepsze programy. Discord jest latwy to uzywania i jakosc rozmow jest taka sama jak na ts3 wiec duzej roznicy nie ma. Duzo miejsca na dysku rowniez nie zajmie.
#edit nie trzeba sie bawic w kanaly na haslo itp mozna tworzyc wlasne serwery za darmo wiec to jest wielki + tego komunikatora.
na discordzie trzeba robic konto i sie logowac do komunikatora, a ts3 nie wymaga takiej opcji.
jestem na kanale u was, sa 2 osoby w tym jedna ma problem z mikro bo program go blokuje. nie znam sie xD