Choroba

Nie wiem czy odpowiedni dział wybrałem (mam nadzieję że tak)

Mam pewne pytanie co zrobić by się rozchorować? ;D

Nie rób żadnych dziwnych rzeczy, bo możesz sobie poważnie zaszkodzić. Tak w ogóle to o co chodzi? sprawdzań? kartkówka? wizyta teściowej?

Ewh,ja np. choruję jak czytam coś takiego :).

Czepiacie się hahah po prostu chce odpocząć w domu ;D

To po prostu odpocznij?

Mokra głowa i idź biegaj w krótkich spodenkach.

Mam 17 lat i mama nie pracuje i siedzi w domu to nie mogę tak sobię nie iść ;/

To chodź do szkoły i tyle. Zbliża się zima i w końcu coś ciebie dopadnie.

To chodź do szkoły i tyle. Zbliża się zima i w końcu coś ciebie dopadnie.

Oby jakaś selekcja naturalna. :P

O jejciu was prosić o pomoc :D ;P

Zjedz sobie surowych ziemniakow, z tym, ze po tym raczej nie bedziesz odpoczywal ;p

Bardzo mocny baranek o ścianę i masz wolne przez 2-3 dni. A tak na prawdę to lepiej nie próbuj chorować bo nigdy nie wiadomo w co takie małe osłabienie organizmu może się przerodzić. Powiedz mamie, że chcesz sobie odpocząć od szkoły. Wytłumacz jej, że nie radzisz sobie w szkole ze zmęczenia i może zrozumie. Jeśli chodzi o post Vamadasa to nie radze jeść surowych ziemniaków, solanina która się w nich znajduje może poważnie uszkodzić ale krótkotrwale układ pokarmowy.

Glupi temat, powinien poleciec do kosza, ale skoro to taki dzial, a nie inny, to przymknijmy oko.

Umyj wlosy, najlepiej goraca woda i wystaw leb na zewnatrz i siedz tak przez godzine. Do tego wymuszaj kaszel, tak mozna podraznic kaszel. Glupia sprawa, bo nikt nie powinien specjalnie chorowac, mozna zawsze doprowadzic sie do powaznych konsekwencji. Jesli chodzi o sprawdzian, to zamiast siedziec na forum i myslec, co by tu zrobic, aby do jutra zachorowac, to lepiej bys wzial sie do nauki. Predzej czy pozniej i tak bedziesz musial to zaliczyc, a choroba zrobisz sobie jeszcze wiecej zaleglosci.

Najlepiej skończ 18, wypisz się ze szkoły, a w przyszłości idź do ohapu, skoro tak bardzo jesteś zmęczony od szkoły.

Zjedz sobie surowych ziemniakow, z tym, ze po tym raczej nie bedziesz odpoczywal ;p

Tobie bym proponował coś innego zjeść, a potem pisać....

Umyj wlosy, najlepiej goraca woda i wystaw leb na zewnatrz i siedz tak przez godzine. Do tego wymuszaj kaszel, tak mozna podraznic kaszel.

Widzę niektórzy to mają doświadczenie i opracowane metody;0 Potem taka osoba dostaje stanów podgorączkowych, drgawek i potów. Po kilku dniach grypa, a potem zapalenie płuc. Nieleczone przechodzi w odmę opłucnową i zapalenie opłucnej, a na koniec niewydolność mięśnia sercowego i możliwy zgon. Następnie trafiasz na moje zajęcia z sekcji, a ja dostaję za to kasę i interes się kręci:)

Mialo byc podraznic gardlo, ale glupio to napisalem xD.

A po seksji trafia do mojej dziedziny i interes kreci sie dalej. Uzupelniamy sie, moja propozycja bedzie aktualna jeszcze przez kilka miesiecy.

Przez wychodzenie z mokrą głową na dwór można dostać zapalenia opon mózgowych przez co wylądujesz w szpitalu na długi czas.Lepiej się nauczyć na ten sprawdzian niż potem żałować.

Nie szukaj sobie choroby na siłe bo to może się zemścić i sama cie znajdzie ale potem będzie tylko płacz....

Po co chorować?

Po co zajadać się jakimiś proszkami do pieczenia, czy jakimiś surowymi ziemniakami...

Najlepiej zrobić sobie stare, dobre WAGARY.

Masakra, to ja tu robię wszystko, żeby nic mnie nie wzięło, a tutaj ktoś pyta jak zachorować...