Ciśniemy w Perfect Worlda

Nasza ekipa gra na serwerze: Momaganon wraz z naszymi ulubionymi sąsiadami z wschodu czyli Niemcami

Mamy TS'a (podziękowania dla Miriadela za skołowanie owego)

IP: greenleaf.servegame.com:9990

Kanał: 12.Perfect World

Hasło do pod kanału Hades to: hades

Mamy już kilka osób, ale ekipa nigdy nie jest za mała i zawsze trzeba więcej ludzi do wspólnej gry, wiec czekamy na chętnych chcących pograć z taką legendą jak ja czy Miriadel

Jutro (Czwartek 3 listopada 2011) o godzinie 18.00 spotkanie wszystkich chętnych do gry na TS 3 widniejącym wyżej. To spotkanie zakończy rekrutację do ekipy, więc to ostatni dzwonek żeby wspólnie pograć!

Ja mógłbym zagrać, ale musisz mi opisać te grę, np. waga clienta, rasy, klasy, świat, tematyka itp. ;]

Poczekaj 1-2 dni bo nagram z tego jak najszybciej i wbiję na yt.

Najpierw zbieracie ekipę na Dragone a teraz na pw.Moge zagrać jak będzie więcej osób.

Jaki serwer?

Nie chcę zastudzać Twojego entuzjazmu, ale ostatnio grałem w Perfect World'a. Byłem w dobrej polskiej gildii, pełnej high-lvlowych postaci. Kiedy siedziałem na mumblu, sluchalem o czym gadają i mówili, że straszna inflacja się zrobiła i gold stracił już swoją wartość. Ludzie, którzy zaczynali od nowa nie mieli szans zebrać wystarczajaco duzo kasy na dobry item, gdyż ludzie żądali za nie niewiadomo jakie sumy. Większość osób z tej gildii przeniosła sie na inne tytuły, wiec sytuacja jest chyba dosyć poważna. Więc jeśli macie zamiar zostać na dłużej, to chyba nie jest trafny wybór. Możliwe, że coś się zmieniło odkąd ja jeszcze grałem, ale szczerze w to wątpię.

Gadałem dzisiaj z gościem, który grał w tą grę masę czasu. I nie wytykał żadnych błędów. Odrobina samozaparcia i każdy da radę. Gdyby ludzie sugerowali się jedną opinią to każda gra byłaby pusta przez taką informację hańbiącą dany tytuł.

UP. Ja do Dragony nie zbierałem bo mi się nie podoba tamta gra.

A może zamiast PW to PD(Phoenix dynasty) lub RS (Red Stone)?

waga nie pamietam

jest sporo kals ras nie ma gender locka zbroje i skille wygladaja za***iscie

instance zaczynaja sie niestety od 60 Twinlight temple

wizualnie za***ista ale samemu jak w kazde mmo nudno garz sam przestalem jak kumpel skonczyl grac a troche mam

Ja sie pisze gdzies tak pewnie o 22 bede mial clienta :P

ja grę jutro o 15 będę miał Bo jutro zassam. Poczekajcie, wszyscy wspólnie zaczniemy grę i będzie lepiej z pomocą.

jakas kase i po itemku rzuce;p ale musze haslo do kont odzyskac;p

ja mogę z wami pograć, ale chwilowo nie mam słuchawek ;/

spokojnie, o słuchawki się nie martw, bo nie zawsze będziemy grali ze słuchawkami. Czasami tak, czasami nie, zależy ile osób będzie i czy opyli się.

więc zassysać czy na razie nie?

SSIJ :D

hmmm mam hasla szukajcie 5 osobowego skladu musi byc 1 barb 1 cleric 1 mistic i 2 dps ja mam sina i bede pomagal tylko w naglych wypadkach nie mam za duzo czasu

Zasysać, ale start zrobimy oficjalny jutro albo pojutrze w godzinach popołudniowych, lub takich aby każdemu pasowało mniej więcej.

ustalcie to sobie jakos sami ale mowie 5 osob a i najwazniejsze kazda rasa zaczyna gdzie indziej a spotyka sie na 20 lvl w glownym miescie

z innej bajki stare rasy (human untamed winged elf) maja troche nudne otoczenie bo sa stare ;p erthguard maja zajeiste i w sumie team seeker mistic jak gracie tylko we 2 moze byc

Jak coś to gram z wami ;] Tylko tak mumble czy TS3?

Xaorus założyłeś temat to pisz co i jak ;] jaki serwer i gdzie będziemy sobie rozmawiać.

Czekam na odp.

PS.Xaorus przestań pisać takie pierdoły ; D

Dobra to już mówię. Ts3 jakby ktoś miał to żeby udostępnić, a jak nie to prosto skype. Serwer harshlands. Co do ras i klas. Skoro spotkamy się na 20 lvl, to wybieramy swobodnie bez przeszkód. Bo 20 w dzień, dwa wbijemy i będziemy biegali razem.Ja pewnie tym erthguardem zagram.

w dzień 20lvl chcesz wbić? życzę tobie powodzenia ;] jak TS3 to daj namiary na kanał

i dlaczego serwer US East? ;/