nie wiem mówię w dzień, dwa no może trzy . Przecież Ludzie z mmorpg.org.pl to praktycznie same pro mający bota w dłoniach. Damy radę.
Ciśniemy w Perfect Worlda
A nie lepiej wam zagrac na "nowych"serwerach DE lub Fr? wystartowaly z 2 miesiace temu wiec nie bedzie takiej roznicy miedzy graczami i ekonomia powinna byc w miare ok ... dziwne ze wolicie zaczac na starym serwerze gdzie ceny sa 3-5 krotnie wyzsze
20 lvl wbilem w 1 dzien a klasy ? wybierac tak rzeby nie bylo brakow w teamie bo pozniej bedziecie spamowac na chatcie o pomoc
a;e bez kitu moze lepiej ze swiezymi graczami niz z starymi wyjadaczami
srt za dubla
@
A nie lepiej wam zagrac na "nowych"serwerach DE lub Fr? wystartowaly z 2 miesiace temu wiec nie bedzie takiej roznicy miedzy graczami i ekonomia powinna byc w miare ok ... dziwne ze wolicie zaczac na starym serwerze gdzie ceny sa 3-5 krotnie wyzsze
A co za różnica skoro itemki są droższe to kasa też szybciej leci i szybciej ubywa, tak samo jak na nowych serwerach, mniej kasy, mniejsze ceny,ale ubywa w sposób proporcjonalny
Nie mowie tu o itemach z gry ale z cash shopu ktore ciezej bedzie zdobyc no ale ok jak uwazacie pamietajcie tez o roznicy czasu przy ewentach , tw itp to tyle juz nie udzielam sie wiecej hehe
Gramy na tym serwerze co Xaorus podał bo ja już zacząłem.
Gram Rasą: Tideborn. Klasa: Assasin. Nick: ShirokamiPL
U mnie gra będzie za 5 h bo ponieważ, nie było prądu a starsi mi ssania nie włączą, wiec pogram dzisiaj wieczorkiem albo jutro po południu.
LOL to co ty za internet masz? : D aha zapomniałem ^^
Mi się w niecałe 2h pobrało ;p
Jeśli są jeszcze jakieś miejsca, chętnie bym z wami pograł.
Tak są :] śmiało zasysaj grę
Grę już mam kiedyś ściągałem, wystarczy zainstalować ;p
Tak ku woli ścisłości gracie w International? Też chętnie się dołączę.
A i może jakiś TS?
Tak w International i TS3 miał xaorus załatwić ;] ale widzę że raczej mu się nie uda.Jak nie to ja mogę załatwić.
Może nie doczytałem. Więc pytam się PW czy PWI?
Zobacz ostatni post miriadela.
O boże ale ze mnie debil Dzięki
Nie ma sprawy ;DD
No ts raczej nie załatwię bo nie mam wtyku, zazwyczaj grałem na ts inych ludzi. Więc Miriadelku jak masz wtyki to proszę Cię bardzo
A co do internetu to mam 2 mb no nie to daje transfer max 240-260 kb.s wiec wiesz.... Też chciałem już dzisiaj nagrać i wszystko ale chyba nie uda się...
P.S
Ciągle mamy miejsca i każdy ogarnięty gracz może dołączyć.
Ja też się dołączę, będę grać klasą Psychic.
Ok załatwię kanał dzisiaj go będę miał tylko poczekam na pewnego Człowieka ;p
Ok właśnie mi pewien pan zakłada kanał więc za chwile podam wam dane :]
IP: greenleaf.servegame.com:9990
Kanał: 12.Perfect World
Hasło do pod kanału "Hades" jest "hades"
Zapraszam na kanał ;]