Ok załatwię kanał dzisiaj go będę miał tylko poczekam na pewnego Człowieka ;p
IP: greenleaf.servegame.com:9990
Kanał: 12.Perfect World
Hasło do pod kanału "Hades" jest "hades"
Zapraszam na kanał ;]
Ok załatwię kanał dzisiaj go będę miał tylko poczekam na pewnego Człowieka ;p
IP: greenleaf.servegame.com:9990
Kanał: 12.Perfect World
Hasło do pod kanału "Hades" jest "hades"
Zapraszam na kanał ;]
Ok mamy TS. Więc teraz tylko instalki odpalamy, instalujemy i gramy. Oczywiście rekrutacja wciąż otwarta.
Nooo ja dojde własnie mi się patchuje net 20mb wiec zaraz zleci... zagram kamiennymi nie wiem jakie tam klasy są
Edit: Zagram Seeker'em czy jakoś tak
Zmiana planów. Gramy na serwerze Momaganon. Tak się ułożyło wszystko.
Serwer EU czyli będzie lepiej z Eventami itd. nowy serwer więc gramy na nim.
szybko teraz jakimi klasami gracie?
Rasa: Tideborn
Klasa: Assasin
Nick: wilus
No to ja wiadomo: rasa Earthguard, klasa: seeker
Nick nie wiem bo Xaorus już chyba zaklepany mam na innym charze.
Jutro o 18:00 na TS3 wbijacie omawiamy kim kto gra żeby klasy sie nie powtarzały mamy człowieka które ma Hight lvl wiec nam ogarnie wszystko i zaczniemy dopiero grać. Gramy razem o ustalonych godzinach.
ja bym poprosił jeszcze o wstępne info na temat kto kim gra, tutaj w temacie
ponieważ jeśli mam grać z Wami muszę się przygotować na ewentualność dostosowania się do teamu
ja wybiore ostatni pod was a dogadamy sie na zbiorce
edit
mam nadzieje ze grono ludzi grajacych mysli i sa dosyc dojrzali
btw dla fanow chrono triggera
ja też chętnie zagram
klasa łucznik
nick : FusionM a jak to będzie zajęte to Gork/gorkpl
ja też chętnie zagramklasa łucznik nick : FusionM a jak to będzie zajęte to Gork/gorkplsry kolego, pierwszeństwo wyboru mają osoby odwiedzające/udzielające się na TSie
no i ogólne założenie jest takie że głównym komunikatorem w grze, będzie TS - tym bardziej na raidy/dungi/tw
@miriadel - któraś z tych klas jest wolna ? (bow, sin, blademaster, cler, psych, wiz)
bierz BMa potrzebny do teamu
ejst juz seeker ja barb cler i archer brakuje hmm mistica:D bylo by najlepiej 3 dps tank healer support
Ja już na Tsie jak mówiłem seekerem gram. 5lvl poki co i czekam z graniem do jutra na was koledzy earthguardzi
To ja już nie wiem kim gra. Archer jest, seeker jest. Nie mam głowy.
przecież jeżeli powiedzmy zagra 10 osób to klas nie starczy dla każdego. Graj kim ci się podoba jak załozy się party ludzi którzy będą grali to zrobi sie guild czy coś i dobierze reszte klas.
party = 6 sosob pozostale dajmy nato 4 niech martwwia sie o komplet ja nie bede gral bez normalnego teamu bo pozniej nie bedzie sie dalo grac
jestem na tsie jak cos kazdy kto chce grac niech sie pojawi
przecież jeżeli powiedzmy zagra 10 osób to klas nie starczy dla każdego. Graj kim ci się podoba jak załozy się party ludzi którzy będą grali to zrobi sie guild czy coś i dobierze reszte klas.jesteś pewny ? ;p
no i kwesta tego czy zakładamy klan, jeśli tak to pl czy inter ?
ja raczej wolałbym coś z dmg i to raczej na crity, tak żebym mógł być pod pvp i pod dungi/bossy
co? nie da rady crit tylko pvp przeszkadza dla tanka na bossie... eh... za duzo tlumaczenia na spotkaniu na ts powiem co z czym i jak