Ciśniemy w Perfect Worlda

lol Ty jesteś Mizzu ? ;d

byłem kiedyś u Was w guild, też grałem sinem ale nie dojechałem do 30lv nawet i uninstall ;d

hahaha ;p ktora to byla? bylem w paru

ZBIORKA KUR!@!!!!! RAZ JEST COS CO party1 MUSI WIEDZIEC o 14 zbiorka

warn_ico.png
DP. - Cree
ZBIORKA KUR!@!!!!! RAZ JEST COS CO party1 MUSI WIEDZIEC o 14 zbiorka
ey no sry, wczoraj aż ja byłem z pt1 do godziny (nie pamiętam), wbiułem 21lv i poszedłem oglądać film

proponuję zrobić jakąś listę kto kim gra i jaki ma lv, bo już teraz widzę że połowa nie brała tego na poważnie, pisząc się na wspólną grę

ta a wiesz o zmianie serva? nikt z was nie zaowazyl ze zalozone mamy konta na PvE servie... a nie PvP czyli tracimy 60% gry kolejna rzecz niby skad kto kolwiek ma cos wiedziec jak na mumblu nikogo nie ma

ta a wiesz o zmianie serva? nikt z was nie zaowazyl ze zalozone mamy konta na PvE servie... a nie PvP czyli tracimy 60% gry kolejna rzecz niby skad kto kolwiek ma cos wiedziec jak na mumblu nikogo nie ma
hahah to beze mnie sry, mieliśmy grać wspólnie, nikt na tym serwerze nie miał chara, było równo

fajnie dowiadywać się o takim czymś jak już wziąłem nagrody za staż konta, SUPER ORGANIZACJA !

zatem osoby które jeszcze chcą grać na DE - pve, zapraszamy na TSa

mała grupka osób została, prawdopodobnie całe pt2 i ja z pt1 :-)

gramy OD NOWA ja zakladam TANKA znowu o co ci chodzi? tyle ze na servie PVP nie PVE co ty myslisz ze mainem bede z wami latal? to mnie by nuda zabila i was tym bardziej tylko tyle ze kase na sprzet kazdy by mial jak by bylo trzeba a chaty zalozone od nowa a co do organizacji nie moja wina wczoraj mnie nie bylo mowielem bede pozniej i byl tylko miradel spojrzalem w logi to na mumblu byles 19 min tylko a czesci wogole nie bylo

Więc granie w PWI padło ;]

czemu? mam ekipe na 1 party

po za tym... padlo hmm latwo mowic ja ustawilem zbiorke na 14 a w pracy mnie przetrzymali i o 14 30 bylem nikogo nie bylo nic nikomu sie nie opwie bo kontaktu brak... jak tu cos z organizowac...

Megar sry rozjebales mnie ty postem totalnie 60% ? Jedyna roznica pomiedzy serwerem pve a pvp to, ze istnieje pk a na drugim nie i NIC wiecej ! Ani jednego szczegolu wiecej czy mniej ! tylko i wylacznie PK ( chyba ze nie odrózniasz pk od pvp )

warn_ico.png
Wulgaryzm. - Kubox

dokładnie różnica w pvp i pve jest tylko w tym że na jednym można pk, a na drugim nie

ta? cwani jak zawsze to teraz jaki jest sens wbiocia np 60 lvl? hmmm grind? serio zastanowcie sie co wy mowicie OPEN WORLD= PK nie ma PK to co bedziesz robil? hyh taka pierdologia gadanie ludzi ktozy nie grali a mowia... jak bym chcial PvE gral bym w dung based mmo

nikt nie zmuasza mi brakuje z 2 osob do calego party a ze mam zaplecze to bede mogl sypac kasa czy buffami a postac zakladam nowa

Ekhm a tw / areny ? woja pomiedzy sage vs demon? dobra nie wazne nie che sie kloci serwera ja bynajmniej nie zmieniam nie zamierzam grac na USA gdzie rozncia czasy to 5-6 godzin i wstawac na tw o 3 w nocy ... my tu tez mamy ekipe na DE cal party 2 praktycznie gra dalej :)

ta? cwani jak zawsze to teraz jaki jest sens wbiocia np 60 lvl? hmmm grind? serio zastanowcie sie co wy mowicie OPEN WORLD= PK nie ma PK to co bedziesz robil? hyh taka pierdologia gadanie ludzi ktozy nie grali a mowia... jak bym chcial PvE gral bym w dung based mmo nikt nie zmuasza mi brakuje z 2 osob do calego party a ze mam zaplecze to bede mogl sypac kasa czy buffami a postac zakladam nowa
przestań płakać :)

@edit

a tak na marginesie to kto niby to postanowił że się rzekomo przenosimy ? skoro nikogo nie było na ts/mum,

żenada -,-'

pt2 i tak zostaje na PWI.DE , dlatego chętni proszę na TSa

adress: greenleaf.servegame.com

port: 9990

kanał: 12.Perfect World

hasło: hades

mialem grac ale jaki serwer to ja juz nie wiem pogubilem sie a poza tym cos mi sie zjebalo...

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree

gdzie i na jakim.serwie? też bym zagrał.

PWI, serwer DE - [pve] - Momaganon

chętni proszę na TSaadress: greenleaf.servegame.comport: 9990kanał: 12.Perfect Worldhasło: hades

albo u mnie na PvP harshland Mumble 92.43.119.233 port 50061 haslo g27

gracie jeszcze w tego pw czy już się znudziło wszystkim ? ;p

Nasza ekipa gra na serwerze: Momaganon wraz z naszymi ulubionymi sąsiadami z wschodu czyli Niemcami

Mamy TS'a (podziękowania dla Miriadela za skołowanie owego)

IP: greenleaf.servegame.com:9990

Kanał: 12.Perfect World

Hasło do pod kanału Hades to: hades

Mamy już kilka osób, ale ekipa nigdy nie jest za mała i zawsze trzeba więcej ludzi do wspólnej gry, wiec czekamy na chętnych chcących pograć z taką legendą jak ja czy Miriadel

Jutro (Czwartek 3 listopada 2011) o godzinie 18.00 spotkanie wszystkich chętnych do gry na TS 3 widniejącym wyżej. To spotkanie zakończy rekrutację do ekipy, więc to ostatni dzwonek żeby wspólnie pograć!