Ja zapewne jak zawsze wiz ^^ bez aoe ani rusz...
Ciśniemy w Perfect Worlda
sry kolego, pierwszeństwo wyboru mają osoby odwiedzające/udzielające się na TSieno i ogólne założenie jest takie że głównym komunikatorem w grze, będzie TS - tym bardziej na raidy/dungi/tw
na ts będę jutro wchodził bo dzisiaj jestem przy kompie z doskoku więc nie ma sensu
a wiadomo że ts to podstawa nie wyobrażam se insty bez TS
...wiz? dobra tak czy siak 1 pt juz jest z tego co widze z 4-5 osob wiecej bedzie to 2 pt zrobimy zalozy sie gildie w tyle osob latwiej o rekrutacje i oczywiscie o oplaty na upgade
ale wszystko jak juz mowilem jutro na ts
a co do aoe to kazda klasa je ma a wiz hmmm mniej niz seeker czy cleric
ale wiz ma tb, które zostało przekopiowane do jd (+pare innych skilli jadka) ;d
A nie lepiej grac 'ze zachodnimi kolegami z Ukrainy'?!
ja bym poprosił jeszcze o wstępne info na temat kto kim gra, tutaj w temacieponieważ jeśli mam grać z Wami muszę się przygotować na ewentualność dostosowania się do teamu
Jutro na zbiórce każdy wybierze sobie postać i klase żeby team był mocny ;]
na którym servie ?!
Wracam z długiej przerwy do perfect worlda więc będe mieć 1 lvl ;/
Jest jakaś możliwość podexpienia Mnie do 20lvla ?
Chętnie bym był w Waszej gildi choć nie mam mikro myślę że jakoś się dogadamy :>
Oczywiście grałbym clerem.
na którym servie ?!Wracam z długiej przerwy do perfect worlda więc będe mieć 1 lvl ;/Jest jakaś możliwość podexpienia Mnie do 20lvla ?Chętnie bym był w Waszej gildi choć nie mam mikro myślę że jakoś się dogadamy :>Oczywiście grałbym clerem.TS obowiązkowy, przynajmniej na podsłuchu
co do wspólnego grania myślę że nie ma problemu, my dzisiaj od 18 jesteśmy umówieni na TSa do omówienia wszystkich kwestii,
więc każdy będzie zaczynał od 1lv [serv: de-pve momaganon]
a teraz info do mojego teamu ;p
oj będzie beczka będzie,
dzisiaj zrobiłem sobie test chary (dokładnie: mystic, seeker, bladmasta, wiz, bow, cler, psych i sin)
ogólnie prawie wszystko mi nie pasuje ^^ jedyne fajne wg mnie klasy to: mystic, psych i sin, resztą tak jakoś jestem znudzony
za chwile idę oglądać gameplaye tych dwóch klas i się zadecyduje
Za 10 min spotkanie !!!! wszyscy chętni mają ostatnią szansę !!!!
po adres mumbla prosze o kontakt GG tak tak tak siedzimy na mumbl;u i nie zaczelismy jeszcze
OSTATNIA SZANSA OSTATNIE MINUTY !
Gramy w Perfect World'a Entertainment czy Internbational, bo PW ma dużo gier
International -,-' czytaj kolego.
PRZENOSIMY SIĘ NA MUMBLE PANOWIE!.
IP - 92.43.119.233
PORT - 50061
Hasło - g27
Zapraszam
Po co ten ss ? : D nie ma się czym chwalić
po to po co istnieje świat ;p
a którą dzisiaj ustawka ?
Powiem ci że nie wiem ale pewnie 18;00 bo Magu pracuje do 17 ;p
ja moge grac ale nie mam mikro mam sluchawki ale mikro niestety urwalo sie od sluchawek ;p ale chyba sie jakos dogadamy uz sie patchuje mi dojde do gildi itp
Podajcie swoje nicki xd doradzicie mi cos moze ;p piszcie najlepiej na gg jak ktos sie zna na gierce GG:38976061
;d
Tak się już WORLD PWI zmienił ?? To JA oczywiście ściągam

tak dobra gra;pp