-
Jesteśmy międzynarodowym klanem ,wszyscy gracze są mile widziani.
-
Posiadamy ogarniętych ludzi którzy grają bez spiny.
-
Gramy wyłącznie na kronice Interlude od raty x15 do x150.
-
Przede wszystkim dobrze się bawimy ,ponieważ lineage 2 jest grą zespołową.
-
Więcej informacji na pw lub teamspeak3 (185.25.151.50)
Clan PlayboyStars Rekrutacja
Graliśmy już na L2 Neo i myślę że nie mamy zamiaru tam wracać : D
pograłbym ale miałem za długą przerwę w grze więc raczej się nie nadam..
macie juz jakis serwer wybrany gdzie chcecie zagrac?>
L2 Arien rusza w tą sobote i na niego się wybieramy tylko brakuje nam pare ludzi do CP : D
pograłbym ale miałem za długą przerwę w grze więc raczej się nie nadam..
Ja miałam 2 lata przerwy i nie jest tak źle więc zapraszam na ts pogadamy i zobaczymy czy się nadasz
2 lata a 4 to dość spora równica.. jedyne co pamiętam to questa na nobla.. i jak grać tyrusem..
A ogólnie jakie doświadczenie(czyli ile grałeś w l2)
Wszystko ładnie pięknie, ale jest jeden mankament. Byłem już w fajnym klanie (pozdrawiam Hussars) jednak po jaką cholerę grać na serverze z ratami, gdzie po jednym dniu ma się 80 lvl i większość gratów S (b/a jeśli nie ma gm shopa a na midach zazwyczaj jest)? To się kompletnie mija z celem rozrywki jaką oferuje Lineage 2... Kiedy któryś z was ostatni raz zabił bossa na lvlu 20-40 (nie licząc AQ)?
Do kolegi wyżej
Jeśli miałeś długa przerwę to jedyne co musisz sobie przypomniec na mid rate to:
Kilka questow na recki typu GC albo IT czy Stakato na matsy
Quest na sube (Golkonda te sprawy)
Quest na nobla który pamiętasz (choć i tak więcej niż połowa mid serverów wprowadza takie rozwiązania by nie trzeba było bić Bartka)
Pominąłem questy na itemy typu Blood Fabric bo to wiadomo.. chcesz zabić baiuma to zapi*rdalaj
Wszystko ładnie pięknie, ale jest jeden mankament. Byłem już w fajnym klanie (pozdrawiam Hussars) jednak po jaką cholerę grać na serverze z ratami, gdzie po jednym dniu ma się 80 lvl i większość gratów S (b/a jeśli nie ma gm shopa a na midach zazwyczaj jest)? To się kompletnie mija z celem rozrywki jaką oferuje Lineage 2... Kiedy któryś z was ostatni raz zabił bossa na lvlu 20-40 (nie licząc AQ)?
Jeśli chodzi ci o raty to własnie przymierzamy się na x20 i nie ma tam gm shop ani buffera wszystko robimy sami cały support itd Więc myślę że w jeden dzień nie będziemy mieć wszystkiego : D
3 lata ciągłej gry w czasie tych 4 lat przerwy co jakiś czas grałem miesiąc dwa i znowu przerwa i tak w kółko do teraz zacząłem grać trochę na l2 sublimity i powoli sobie przypominam jak grać.. mówię pamiętam jak tyrałem ludzi moim tyrkiem jak go robiłem jak walczyłem pamiętam questy na niego na nobla że potrzeba spoila do gry no chyba że jest gm shop to tylko farmienie nukerami ogólnie okrojona wiedza.. pamiętam jak dojść do Valdka i Baiuma do Antka nigdy nie umiałem dojść wiem ze na Baiuma był jakiś quest żeby się do niego dostać bodajże z jakimiś szmatkami.. mało pamiętam.. wiem tylko jak grać tyrkiem tak na prawdę..
Seya jak sie kiedyś przymierzycie na x5 - x7 to pm na forum
3 lata ciągłej gry w czasie tych 4 lat przerwy co jakiś czas grałem miesiąc dwa i znowu przerwa i tak w kółko do teraz zacząłem grać trochę na l2 sublimity i powoli sobie przypominam jak grać.. mówię pamiętam jak tyrałem ludzi moim tyrkiem jak go robiłem jak walczyłem pamiętam questy na niego na nobla że potrzeba spoila do gry no chyba że jest gm shop to tylko farmienie nukerami ogólnie okrojona wiedza.. pamiętam jak dojść do Valdka i Baiuma do Antka nigdy nie umiałem dojść wiem ze na Baiuma był jakiś quest żeby się do niego dostać bodajże z jakimiś szmatkami.. mało pamiętam.. wiem tylko jak grać tyrkiem tak na prawdę..
na aq to wchodzisz jakimś wejściem i idziesz cały czas w lewo i cały czas w dół ;p
Teeej BishopBS już nie grasz z Hussars? to Ty Betoniak prawda?
na aq to wchodzisz jakimś wejściem i idziesz cały czas w lewo i cały czas w dół ;pTeeej BishopBS już nie grasz z Hussars? to Ty Betoniak prawda?Warn za double post. - Might
gram z nimi ale jednak serwer dobija mnie tym gm shopem jakoś tak brakuje mi zapału do gry na tym serwie.. po za tym Hussars ma swoją już wydzieloną grupę ludzi którzy się razem trzymają i grają.. a ty to kto?
Seya jak sie kiedyś przymierzycie na x5 - x7 to pm na forum
No pewnie tylko wtedy raczej będe grała sama bo jakoś mój klan nie bardzo chce na takie raty , ale ja owszem lubię czasami pograć tak jak kiedyś.
a kto nie lubi? tylko gdzie taki serwer znaleźć?
Zna może ktoś serwer l2 max? Był on na C4 podobno za niedługo wstaje na Interlude ale ma być taki jak kiedyś ^ ^
to ja się piszę jak będę miał z kim grać w razie czego mogę zrobić paladyna na tanka
Znamy znamy od 4 dni śledzę forum