Zapraszamy do klanu Latające Hajsy Mmoplaya!
Żeby dołączyć do klanu trzeba wpierw wbić 50 lvl (mapki).
Jeżeli ktoś nie pojawi się na raidzie 3 razy pod rząd, to będzie kick!
Pozdrawiam.
Zapraszamy do klanu Latające Hajsy Mmoplaya!
Żeby dołączyć do klanu trzeba wpierw wbić 50 lvl (mapki).
Jeżeli ktoś nie pojawi się na raidzie 3 razy pod rząd, to będzie kick!
Pozdrawiam.
Dziś wbiliśmy immortal Lvl 15.
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, prosiłbym o napisanie tutaj informacji o tym że podanie zostało wysłane i swój nick w grze.
Chętnie wrócę, req wysłałem. Od kiedy ostatni raz grałem dodali jakąś ikonkę skrzynki i klany. Ktoś coś wytłumaczy?
Może mocny nie jestem ale mam nadzieję, że pomogę
Wysłałem podanie nick PittBull
Skrzynka to relikty, losowo generowane przedmioty które mają 4 poziomy "jakości" common, uncommon, elite i legendary. Dają Ci losowe bonusy, możesz mieć max. założone 4.
Relikty pojawiają się od 100+ poziomu.
Zaakceptowałem obu, wolnych 5 miejsc.
jak wysłać podanie ?
W ostatniej zakładce wpisujesz nazwe klanu i wysyłasz prośbe o dołączenie
Warner dodany, zostały 4 sloty.
ps. nie szukamy silnych ludzi, wystarczy że macie 50 poziom i chęci do gry
Gralem w to kiedys dosyc sporo(troche sie pozmienialo widze ), niestety nie mam tamtego save'a, dlatego zaczynam od nowa i zglosze sie po wbiciu wymaganego lvla
Także jestem chętny ;)wysłane podanie
Sokoren dodany, niestety zostały nam tylko 2 sloty (jeden zarezerwowany). Nadal nie rozumiem dlaczego gra pozwala na tylko 10 członków... Mam nadzieje że w nowych patchach zwiększą cap i dodadzą więcej opcji w klanie.
pan gizorro wyslal aplikacje ^^
Ok, zaskoczyliście mnie. Nie myślałem że będzie aż tylu chętnych! Został 1 slot.
Chętny jestem ^^
@up nie double postuj!
Jeśli się zgłaszasz, to poproszę Twój nick z gry i wyślij podanie w grze inaczej Cię zignorujemy.
MrKarolu :>
Ok, dodany. I w ten sposób zapełniliśmy klan. Dzięki wielkie i do usłyszenia gdy powiększą cap
REKRUTACJA ZAMKNIĘTA na czas nieokreślony.
Odświeżam, ponieważ pojawiły się nowe informacje dotyczące klanu.
Jako iż nie ma sensu sprawdzać kto jest a kogo nie ma poprzez raidy, musiałem wymyślić inny sposób. Nie chce by klan stał się pustkowiem do którego od czasu do czasu ktoś zagląda, dlatego przemyślałem sprawę i wymyśliłem sposób jak sprawdzić czy członkowie są aktywni.
Sprawy mają się tak: Każdy z nas będzie mieć 5 dni na powiększenie swojego max levela o 5. Od dzisiaj, o X porze dnia będę sprawdzać największy poziom członków klanu. Ustalony jest minimalny 5, ponieważ nie chce wywrzeć na nikim "presji wbicia poziomów" tylko chce utrzymać członków którzy są aktywni, a taka ilość jest po prostu śmieszna i łatwa do zdobycia w takim okresie czasu. Jeżeli ktoś nie spełni warunków, po prostu wylatuje z klanu i otwieramy rekrutacje na nowo.
Pojawia się też sprawa MrKarolu, człowieka który wbił 4001 poziom. Otóż poczytałem trochę i okazuje się, że do 4100 poziomu bohaterowie nadal dostają bonusy, dlatego nie zwolnię go z powiększania swojego poziomu ale pomniejszymy mu ilość do 2. Mimo że nie jestem pewien, uznałem że na tak wysokim poziomie zajmuje to po prostu więcej czasu (jeżeli się mylę proszę mnie poprawić). Okazuje się że nie jest to problem, więc MrKarolu obowiązuje normalna ilość.
To że ktoś ma wysoki poziom nie zwalnia go z bycia aktywnym członkiem klanu! Pamiętajcie, interesują nas osoby które mają chęć grania, nie wysokopoziomowcy.
Druga sprawa: Każdy ma życie prywatne i jestem świadom jaką grą jest Clicker Heroes... Ale to nie powód by nie pojawiać się na raidach. Zajmuje to dosłownie kilka minut, a przez ostatnie dni tylko z 3 - 4 osoby biją bossa. Każdy damage jest potrzebny i przydatny, nawet jeśli ma to być 1% jego życia.
Proszę też, by dłuższe nieobecności były zgłaszane do mnie poprzez prywatną wiadomość na forum. Oczywiście zwolnić Was może naprawdę coś konkretnego jak brak prądu, internetu czy brak komputera.
Na koniec, co do powiadamiania Was o zmianach: Co 5 dni będę odświeżać ten temat z informacjami jak Wam poszło i o tym czy ktoś wyleciał, a co za tym idzie, czy rekrutacja jest na nowo otwarta czy nie.
To tyle, dzięki za uwagę. Jeżeli coś Wam nie pasuje lub macie jakieś pytania, walcie śmiało.
Tylko moje pytanie jest takie co jeśli ja robie farm runy i dochodze do 700 poziomu i reset, a moj max to 940? ale dostosuje się ;>
Z własnego doświadczenia wiem że w dzień/dwa dni idzie dobić do swojego maksymalnego poziomu. Też właśnie robię farm runy, bo w ten sposób najłatwiej potem przebić swój maksymalny. Więc polecam pofarmić te dwa/trzy dni i potem wbić to minimum. Sprawdzam poziomy godzinami wieczornymi, więc masz sporo czasu... 5 dni powinno każdemu starczyć, prawda?