Ja niestety dzisiaj się wypisuje. Fajnie się grało ale jednak po tygodniu się znowu mi znudziło. Dodatkowo nie mam zbytnio czasu aby farmić i resetować chociaż te 2 razy dziennie. Ogólnie atmosfera była fajna, ludzie na czacie aktywni. Polecam i powodzenia w dalszej grze.
[ClickerHeroes] Latajace Hajsy Mmoplaya
Skoro się wypisujesz mogę za ciebie wbić.
Rozumiem i dzięki za wspólną grę.
W ten sposób mamy slot na jeszcze jedną osobę ale rekrutację myślę że otworzymy dopiero po pierwszych "czystkach"
Nick: Sildu
Podanie już wysłałem.
Ok, skoro dość szybko się znalazł nowy członek - jesteś dodany. Jeśli znów ktoś odejdzie, następna rekrutacja zacznie się dopiero po "czystkach".
Odświeżam i wrzucam info:
Minęło 5 dni, a co za tym idzie, sprawdzamy Wasze wyniki:
MrKarolu - 4001 do 4001 [+0] X(?)
Newbiepank - 1545 do 1555 [+10] V
Gizorro - 1530 do 1530 [+0] X
Pomyleniec - 1490 do 1667 [+177] V
Sokoren - 919 do 927 [+8] V
Sildu - 214 do 284 [+70] V
Ksarou - 153 do 153 [+0] X
Savl - 141 do 159 [+18] V
Warner90 - 139 do 183 [+44] V
Buszok - 134 do 134 [+0] X
Napewno odpadają Buszok, Ksarou i Gizorro, którzy nie wbili ani jednego poziomu + kompletnie ich nie było widać na klanie. Problem pojawia się w przypadku MrKarolu, którego osobiście widziałem praktycznie codziennie + pomagał zabijać bossy. Nie mam bladego pojęcia co z nim zrobić, ponieważ z jednej strony nie wbił tych 5 poziomów, lecz z drugiej jest aktywnym graczem i pomaga klanowi. Dlatego zgłaszam się o pomoc do Was, klanowiczów, byście pomogli mi rozwiązać ten problem! Chciałbym poznać Wasze zdanie tutaj na forum jak i także na Strawpollu co z tym fantem robimy. Do jutra (23.10.2015) godziny 20:00 macie czas na głosowanie .
ps. strawpoll jest tutaj ponieważ chciałbym poznać też zdanie innych zainteresowanych.
Aha, jeszcze jedna, dość ważna informacja: od dzisiaj, macie 7 dni na wbicie tych 5 poziomów. Uznałem że 7 dni będzie idealnym wyznacznikiem, ponieważ wiem że wielu z Was robi cały czas resety, a wbicie tego maksymalnego poziomu jednak chwile trwa. Kolejne "czystki" odbędą się w kolejny czwartek.
REKRUTACJA JEST PONOWNIE OTWARTA, WOLNE 3 SLOTY
Wszystkich zainteresowanych prosiłbym o napisanie w tym temacie swojego nicku, poziomu i informacji że podanie zostało wysłane.
pamiętajcie, by móc dołączyć do klanu musicie wbić 50 poziom minimum!
Podania przejrzę jutro (23.10.2015) wieczorem.
Nvminer, 177, podanie zostało wysłane.
Co do MrKarolu: nikt nie wypowiedział się w temacie, więc spojrzałem tylko na strawpolla i postanowiłem że jednak nie wylatuje lecz dostaje ostrzeżenie i nie ważne jak bardzo aktywny będzie przez ten tydzień, jeśli nie wbije tych 5 poziomów to wyleci .
Nvminer dodany, Pomyleniec postanowił odejść bez słowa. 3 SLOTY WOLNE!
Jeżeli ktoś chce dołączyć, BEZ WYJĄTKU, proszę dodać posta z wyżej wymienionymi informacjami. Jeżeli ktoś nie ma konta na forum, nie widzę problemu, może to zrobić za niego kolega.
Pamiętajcie, od dzisiaj macie 6 dni by wbić te 5 poziomów, dotyczy to też ludzi którzy dopiero dołączyli do klanu!
Gumunia, 254, podanie wysłane.
Nowy tydzień, nowe info:
Statystyki z tego tygodnia:
MrKarolu 4001 - 4001 (+0) x
Newbiepank 1555 - 1570 (+15) v
Sokoren 927 - 1100 (+173) v
Sildu 304 - 314 (+10) v
warner90 183 - 264 (+81) v
Savl 159 - 234 (+85) v
Nvminer 181 - 371 (+190) v
MrKarolu zostanie wyrzucony gdy z nim pogadam... Nie wiem czy nie czyta postów czy ma to po prostu gdzieś, dostał ostrzeżenie a mimo postanowił to kompletnie olać a jest aktywny na klanie. zostaje, lecz dostał ostatnie ostrzeżenie. Jest ogromną pomocą dla klanu i aktywnym graczem, dlatego postanowiłem mu dać ostatnią szansę. Jeśli nie wbije tych poziomów, natychmiast wylatuje.
Jeśli ktoś chce dołączyć, proszę przeczytać moje wcześniejsze posty, WOLNE 3 SLOTY!
Jeśli ktoś się znajdzie, dodawać będę ludzi codziennie wieczorami, przy okazji edytując tego posta.
@Savl
W poprzednim poście napisałem, że w następnych "czystkach" dodawać będę ludzi, on jednak postanowił usunąć podanie przed moim zaakceptowaniem.
Nowy tydzień, do przyszłego tygodnia mamy wszyscy czas by wbić 5 poziomów
Uyami, lvl 246. Podanie wysłane.
Zathard ,lvl 218. Podanie wysłałem.
Uyami i Zathard dodani, 1 SLOT WOLNY!
Jeżeli ktoś chce dołączyć, proszę o przeczytanie poprzednich postów i pamiętanie, że od dołączenia do klanu jesteście zobowiązani powiększyć swój maksymalny poziom o 5 do następnego czwartku
osoby dodane po 4 dniu nie będzie to dotyczyć, za mało czasu by wbić te poziomy.
Bogurodzica, dajcie znać jak będzie miejsce.
Lvl 300.
1400 zone + Chetnie Dolacze Czy to ten " Zathard " On Tez I Tu xD Hi Hi Nick Rivox
Czy ta gra nadal pozwala na edycję plików, dzięki czemu możemy robić sobie progress jaki chcemy?
a gracie na steam czy przegldarka czy to różnicy nie ma?
Czy ta gra nadal pozwala na edycję plików, dzięki czemu możemy robić sobie progress jaki chcemy?
Niestety tak
Tak są te podania że aż ich nie ma
Nadal mamy 1 WOLNY SLOT!
ps. Od razu widać kto modyfikował save, a my się tak nie bawimy dlatego takie osoby będą wyłapywane i wyrzucane z klanu
@lukaskspit
osobiście gram tylko na PC.