[ClickerHeroes] Latajace Hajsy Mmoplaya

Ja niestety dzisiaj się wypisuje. Fajnie się grało ale jednak po tygodniu się znowu mi znudziło. Dodatkowo nie mam zbytnio czasu aby farmić i resetować chociaż te 2 razy dziennie. Ogólnie atmosfera była fajna, ludzie na czacie aktywni. Polecam i powodzenia w dalszej grze.

Skoro się wypisujesz mogę za ciebie wbić.

Rozumiem i dzięki za wspólną grę.

W ten sposób mamy slot na jeszcze jedną osobę ale rekrutację myślę że otworzymy dopiero po pierwszych "czystkach" :)

Nick: Sildu

Podanie już wysłałem.

Ok, skoro dość szybko się znalazł nowy członek - jesteś dodany. Jeśli znów ktoś odejdzie, następna rekrutacja zacznie się dopiero po "czystkach".

Odświeżam i wrzucam info:

Minęło 5 dni, a co za tym idzie, sprawdzamy Wasze wyniki:

MrKarolu - 4001 do 4001 [+0] X(?)
Newbiepank - 1545 do 1555 [+10] V
Gizorro - 1530 do 1530 [+0] X
Pomyleniec - 1490 do 1667 [+177] V
Sokoren - 919 do 927 [+8] V
Sildu - 214 do 284 [+70] V
Ksarou - 153 do 153 [+0] X
Savl - 141 do 159 [+18] V
Warner90 - 139 do 183 [+44] V
Buszok - 134 do 134 [+0] X

Napewno odpadają Buszok, Ksarou i Gizorro, którzy nie wbili ani jednego poziomu + kompletnie ich nie było widać na klanie. Problem pojawia się w przypadku MrKarolu, którego osobiście widziałem praktycznie codziennie + pomagał zabijać bossy. Nie mam bladego pojęcia co z nim zrobić, ponieważ z jednej strony nie wbił tych 5 poziomów, lecz z drugiej jest aktywnym graczem i pomaga klanowi. Dlatego zgłaszam się o pomoc do Was, klanowiczów, byście pomogli mi rozwiązać ten problem! Chciałbym poznać Wasze zdanie tutaj na forum jak i także na Strawpollu co z tym fantem robimy. Do jutra (23.10.2015) godziny 20:00 macie czas na głosowanie :).

ps. strawpoll jest tutaj ponieważ chciałbym poznać też zdanie innych zainteresowanych.

Aha, jeszcze jedna, dość ważna informacja: od dzisiaj, macie 7 dni na wbicie tych 5 poziomów. Uznałem że 7 dni będzie idealnym wyznacznikiem, ponieważ wiem że wielu z Was robi cały czas resety, a wbicie tego maksymalnego poziomu jednak chwile trwa. Kolejne "czystki" odbędą się w kolejny czwartek.

REKRUTACJA JEST PONOWNIE OTWARTA, WOLNE 3 SLOTY

Wszystkich zainteresowanych prosiłbym o napisanie w tym temacie swojego nicku, poziomu i informacji że podanie zostało wysłane.

pamiętajcie, by móc dołączyć do klanu musicie wbić 50 poziom minimum!

Podania przejrzę jutro (23.10.2015) wieczorem.

Nvminer, 177, podanie zostało wysłane.

Co do MrKarolu: nikt nie wypowiedział się w temacie, więc spojrzałem tylko na strawpolla i postanowiłem że jednak nie wylatuje lecz dostaje ostrzeżenie i nie ważne jak bardzo aktywny będzie przez ten tydzień, jeśli nie wbije tych 5 poziomów to wyleci :).

Nvminer dodany, Pomyleniec postanowił odejść bez słowa. 3 SLOTY WOLNE!

Jeżeli ktoś chce dołączyć, BEZ WYJĄTKU, proszę dodać posta z wyżej wymienionymi informacjami. Jeżeli ktoś nie ma konta na forum, nie widzę problemu, może to zrobić za niego kolega.

Pamiętajcie, od dzisiaj macie 6 dni by wbić te 5 poziomów, dotyczy to też ludzi którzy dopiero dołączyli do klanu!

Gumunia, 254, podanie wysłane.

Nowy tydzień, nowe info:

Statystyki z tego tygodnia:

MrKarolu 4001 - 4001 (+0) x
Newbiepank 1555 - 1570 (+15) v
Sokoren 927 - 1100 (+173) v
Sildu 304 - 314 (+10) v
warner90 183 - 264 (+81) v
Savl 159 - 234 (+85) v
Nvminer 181 - 371 (+190) v

MrKarolu zostanie wyrzucony gdy z nim pogadam... Nie wiem czy nie czyta postów czy ma to po prostu gdzieś, dostał ostrzeżenie a mimo postanowił to kompletnie olać a jest aktywny na klanie. zostaje, lecz dostał ostatnie ostrzeżenie. Jest ogromną pomocą dla klanu i aktywnym graczem, dlatego postanowiłem mu dać ostatnią szansę. Jeśli nie wbije tych poziomów, natychmiast wylatuje.

Jeśli ktoś chce dołączyć, proszę przeczytać moje wcześniejsze posty, WOLNE 3 SLOTY!

Jeśli ktoś się znajdzie, dodawać będę ludzi codziennie wieczorami, przy okazji edytując tego posta.

@Savl

W poprzednim poście napisałem, że w następnych "czystkach" dodawać będę ludzi, on jednak postanowił usunąć podanie przed moim zaakceptowaniem.

Nowy tydzień, do przyszłego tygodnia mamy wszyscy czas by wbić 5 poziomów :)

Uyami, lvl 246. Podanie wysłane.

Zathard ,lvl 218. Podanie wysłałem.

Uyami i Zathard dodani, 1 SLOT WOLNY!

Jeżeli ktoś chce dołączyć, proszę o przeczytanie poprzednich postów i pamiętanie, że od dołączenia do klanu jesteście zobowiązani powiększyć swój maksymalny poziom o 5 do następnego czwartku :)

osoby dodane po 4 dniu nie będzie to dotyczyć, za mało czasu by wbić te poziomy.

Bogurodzica, dajcie znać jak będzie miejsce.

Lvl 300.

1400 zone + Chetnie Dolacze ;) Czy to ten " Zathard " On Tez I Tu xD Hi Hi Nick Rivox

Czy ta gra nadal pozwala na edycję plików, dzięki czemu możemy robić sobie progress jaki chcemy? :D

a gracie na steam czy przegldarka czy to różnicy nie ma?

Czy ta gra nadal pozwala na edycję plików, dzięki czemu możemy robić sobie progress jaki chcemy?

Niestety tak :(

Tak są te podania że aż ich nie ma

RAo7gYM.jpg

Nadal mamy 1 WOLNY SLOT!

ps. Od razu widać kto modyfikował save, a my się tak nie bawimy dlatego takie osoby będą wyłapywane i wyrzucane z klanu :)

@lukaskspit

osobiście gram tylko na PC.

Czyli jak ktoś modyfikował save to nie bierzecie? :D