I po co taka gra? Przecież to nie daje żadnej satysfakcji. To tak jak używanie cheatów w grze sp, niby przejdziesz, niby się pobawisz, ale co ci po tym... Zero satysfakcji.
[ClickerHeroes] Latajace Hajsy Mmoplaya
Witam,
Bayoc, lvl 137, pierwszy reset dopiero ;p
Wersja mobilna
Dopiero zaczynam ale chętnie dołączę...
Bayoc dodany, pozostały nam 2 SLOTY! ponieważ MrKarolu postanowił odejść bez słowa.
Jak zawsze, nowych ochotników dodawać będę wieczorami, proszę o tym pamiętać
Witam,
nick: DuzeeM
53lvl, cały czas leci w góre Dopiero zacząłem
@Edit
Wpisuje Latające Hajsy Mmoplaya
i żadnego klanu mi nie wyszukuje. Gram przez przeglądarke. Ktoś wie o co chodzi?
Heyo
nick:Shu
lvl:284
Ale o ile dobrze widzę jest już full,daj znać jak będzie miejsce.
Latajace Hajsy Mmoplaya jest właściwe ponieważ zamiast kopiować ą to je zjada.
No Ja Czekam Na Inva Bo Jak Wbijam To Caly Czas Full ;(
Gra jest na tyle głupia, że jeżeli są dwa wolne sloty w klanie, to pojawić się mogą max. 2 podania w mojej skrzynce, co jest po prostu głupie. Wybaczcie, wieczorami wchodzę i dopiero się tym zająłem. Podania prosiłbym raz jeszcze wysłać, nie trzeba pisać raz jeszcze tutaj posta, po prostu sprawdzę czy wcześniej tu napisaliście i pierwsze dwie osoby, oczywiście które napisały tutaj, zostaną dodane do klanu. Przepraszam, sam nie mogę wysyłać do ludzi zaproszeń -_-'.
przez to że gra tak ogranicza, postaram się wchodzić wcześniej żeby jakby co wyczyścić ludzi którzy nie napisali posta.
Inna sprawa: przez długi czas MrKarolu pomagał zabijać nam Immortale, dlatego teraz gdy go nie ma nie jesteśmy w stanie nic zrobić bossowi. Pewnie przez następne tygodnie nie będziemy w stanie ich ubijać, jesteśmy na poziomie 31, powoli spadamy.
Pytanko, czy jak gram na telefonie, to też mogę z Wami? Na razie i tak jeszcze nie mam tego 50 lvla, ale pytam na przyszłość
Chętnie dołącze do klanu, właśnie mierze się z bossem który znajduje się na mapce lvl 50, jeszcze dziś powinienem odblokować sobie 51 ;D
Jeśli dobrze czytałem, to by odblokować klany na mobilnych, trzeba wbić 135 poziom. Mamy tylko 2 miejsca, niestety można mieć maksymalnie 10 członków.
Mam już 50 lvl mapki, nick ReViN chętnie dołącze ;d
DuzeeM i Shu dodani, wszystkie sloty zajęte! Dzięki wszystkim za tak wielkie zainteresowanie i przepraszam innych chętnych, no niestety nie mogę każdego dodać choćbym chciał. Gdyby zwolniło się miejsce wrzucę posta, na teraz REKRUTACJA ZAMKNIĘTA DO ODWOŁANIA!
Dodani dziś użytkownicy są zwolnieni z tego tygodnia, dlatego nie musicie się martwić następną "czystką" .
Jednocześnie przypominam, że wcześniejsi użytkownicy zobowiązani są powiększyć swój maks. poziom o 5 do tego czwartku.
Raz jeszcze przepraszam Was za całą tą sytuację. Gdybym wiedział że tak ograniczona jest opcja klanu, nigdy bym do czegoś takiego nie dopuścił.
Kolejny czwartek, kolejny koniec "tygodnia" w klanie. Sprawdzamy wyniki:
Dzień 7
Newbiepank - 1570 do 1605 (+35) v
Sokoren - 1100 do 1106 (+6) v
Nvminer - 371 do 932 (+561) v
warner90 - 264 do 337 (+73) v
Sildu - 314 do 314 (+0) x
Uyami - 246 do 260 (+14) v
Bayoc - 136 do 140 (+4) x (zwolniony)
Bayoc zwolniony ponieważ wcześniej wspomniał o tym, że prawdopodobnie nie da rady wbić tych 5 poziomów. Starał się i był aktywny, to najważniejsze. Dostaje ostrzeżenie, jeśli raz jeszcze się to zdarzy zostanie wyrzucony.
Shu i Duzeem zwolnieni z tego tygodnia. Savl bez większego wytłumaczenia odszedł z klanu, Sildu był nieaktywny i nie wbił 5 poziomów.
Wszystkim którzy dali radę wbić te poziomy dziękuje za aktywność i trzymanie się tej zasady ! Jednocześnie przypominam że zaczął się nowy tydzień, wszyscy członkowie zobowiązani są podbić swój maks. poziom o 5, osoby dodane do 3 dnia "tygodnia klanowego" także muszą się dostosować.
ZATEM MAMY 2 WOLNY SLOTY!
wszystkich zainteresowanych proszę o wysłanie posta (jeśli był wcześniej to proszę o wysłanie raz jeszcze) z swoim nickiem W GRZE, poziomem i o informacji że podanie zostało wysłane. NIESTETY Z powodu tego, że gra jest zrobiona w ten a nie inny sposób, mamy tylko dwa miejsca i pojawią się tylko dwa pierwsze powiadomienia... Dlatego radze się śpieszyć.
postaram się wchodzić jak najczęściej do gry by sprawdzać podania!
Dodatkowe informacje: Powoli spada nam poziom raid bossa, ja dziś siedziałem cały dzień i robiłem resety próbując podbić swój maks. immortal damage. Mam nadzieje że w przeciągu tygodnia już będę wstanie go wysolować
narazie 140 max wbity nick GoRock gram od niedawna
GoRock dodany, mamy 1 SLOT WOLNY!
Might Tay, 304, podanie wysłane.
Hoho, szybko poszło !
Might Tay dodany, w ten oto sposób klan zapełniony, REKRUTACJA ZAMKNIĘTA NA CZAS NIEOKREŚLONY!
Dzięki wszystkim i pamiętajcie o powiększeniu swojego maks. poziomu o 5 do następnego czwartku .
jak bedzie wolne miejsce to prosze o zostawienie dla mnie nick JayDzej zone 2200 ale powoli do przodu ;d
Kolejny czwartek, kolejny "tydzień klanu" i co za tym idzie, kolejne podsumowanie:
Newbiepank - 1605 do 1625 (+20) v
Sokoren - 1106 do 1300 (+194) v
Nvminer - 932 do 1294 (+362) v
Might Tay - 304 do 404 (+100) v
warner90 - 337 do 360 (+23) v
Shu - 326 do 359 (+33) v
Uyami - 260 do 265 (+5) v
Duzeem - 140 do 185 (+45) v
GoRock - 141 do 179 (+38) v
Bayoc - 140 do 158 (+18) v
Jak widać, w tym tygodniu wszyscy dali radę co mnie niezmiernie cieszy. Dziękuje wszystkim klanowiczom za tak aktywne granie i udzielanie się na czacie w grze .
Jak co czwartek WIECZÓR (Might, to do Ciebie cholero) zaczynamy nowy "tydzień" więc od teraz macie 7 dni na powiększenie swojego maksymalnego poziomu o 5.
Dodatkowe info:
Dla ludzi chcących dołączyć - jak tylko zwolni się miejsce lub wejdzie patch który powiększy cap w klanach napewno o tym napiszę.
Raid boss trochę opadł i w końcu byliśmy w stanie go pokonać. Maksymalny poziom jaki na ten czas dajemy radę ubić to 24, więc niestety musimy czekać jeden dzień by znów z nim walczyć.
NASZ KLAN MA JUŻ PONAD MIESIĄC, WOOOO!!!