[ClickerHeroes] Latajace Hajsy Mmoplaya

Nowy tydzień, nowe statystyki!

Newbiepank - 1625 do 1700 (+75) v
Nvminer - 1294 do 1500 (+206) v
Sokoren - 1300 do 1403 (+103) v
Might Tay - 404 do 594 (+190) v
Warner90 - 360 do 504 (+144) v
Shu - 359 do 384 (+25) v
Bayoc - 158 do 374 (+216) v
GoRock - 179 do 324 (+145) v
Uyami - 265 do 272 (+7) v
DuzeeM - 185 do 194 (+9) v

Drugi tydzień wszyscy dali radę powiększyć swój maksymalny poziom o 5! Lecą setki co mnie cholernie zaskoczyło. Gratuluje i po raz kolejny dziękuje za tak aktywne granie <3!

Jednocześnie przypominam, że zaczął się kolejny tydzień i znów czas wbijać poziomy :P !

Co do bossa: myślę że przez następne kilka tygodni nie będziemy raczej w stanie wejść wyżej niż 24, więc niestety musimy cierpliwie czekać :(

Jak bedzie miejsce chetnie dolacze nick : Jedyny

Czwartek a co za tym idzie kolejny "koniec tygodnia" w klanie. Statystyki:

Newbiepank - 1700 do 1755 (+55) v
Nvminer - 1500 do 1687 (+187) v
Sokoren - 1403 do 1600 (+197) v
Bayoc - 374 do 1006 (+632) v
Might Tay - 594 do 888 (+294) v
GoRock - 324 do 802 (+478) v
DuzeeM - 194 do 724 (+530) v
Shu - 384 do 699 (+315) v
warner90 - 504 do 534 (+30) v
Uyami - 272 do 349 (+77) v

Jestem cholernie mile zaskoczony Waszymi postępami. Za chwile przynajmniej 2 osoby mnie wyprzedzą! Idziecie jak burza i kolejny tydzień każdy dał radę powiększyć swój maks. poziom. Dzięki misiaki za tak aktywną grę!

Jak co czwartek, zaczynamy nowy tydzień! czyli mamy 7 dni na wbicie 5 poziomów.

Dodatkowe info: coraz więcej osób zbliża się do mojego poziomu, więc już nie jestem "głównym dps'em" jeśli chodzi o bossy. Myślę że w najbliższych dniach damy radę zabić 24 - 25 i farmić więcej HS.

Jak ktoś znajdzie jakieś OP combo z mercenary to dajcie znać :^)

Chętnie się dołączę jak będzie miejsce. 1300 lvl i dalej ciężko, więc liczyłbym też na porady ;]

kurde szkoda ze nie macie miejsca bo brak aktywnych gildi :( #Forious 1300 lvl dalej zalezy w co idziesz czy w click dmg czy auto dmg od podwladnych mozesz ofc zrobic reset i zdobyc soule :)

Tez bym dolaczyl. Poziom 1005

No chyba ze ktos zalozy drugi klan ?

kurde szkoda ze nie macie miejsca bo brak aktywnych gildi #Forious 1300 lvl dalej zalezy w co idziesz czy w click dmg czy auto dmg od podwladnych mozesz ofc zrobic reset i zdobyc soule

W auto. Click-dmg nie probowałem nigdy, chociaż z click dmg mozna wyciagnac wiecej niz z auto, tak mysle. Moj staz gry to ok 180 dni, nie duzo, mimo ze przez 2 miesiace nawet do gry nie zagladalem...

z clicka wyciagasz jakies 20-30x wiekszy dps jednak problem jest z goldem wiec click dps warto odpalac jezeli dochodzimy na auto tak mniej wiecej do 2500, wczesniej sie da, jednak jest to slabo opłacalne jezeli chodzi o gold, teraz sa relikty wiec click dmg mozna bardzo mocno sobie poprawic zwlaszcza jezeli chodzi o 1 skila, 2 relikty z clickstormem i nie trzeba klikac myszka, bo ma sie ciagle skila odpalonego. click dps ma tylko to do siebie ze trzeba jednak byc przy kompie i pilnowac co 1,5 min tego skila bo inaczej combo idzie w cholere.

Kolejny czwartek, kolejne statystyki:

Nvminer - 1687 do 1897 (+210) v
Newbiepank - 1755 do 1805 (+50) v
Sokoren - 1600 do 1640 (+40) v
Bayoc - 1006 do 1336 (+330) v
GoRock - 802 do 1324 (+522) v
Might Tay - 888 do 1253 (+365) v
DuzeeM - 724 do 1064 (+340) v
Shu - 699 do 930 (+231) v
Warner90 - 534 do 584 (+50) v
Uyami - 349 do 460 (+111) v

Jednocześnie przypominam, że zaczął się nowy tydzień więc jesteśmy zobowiązani powiększyć swój maks. poziom o 5 <3!

4 tygodnie z rzędu wszyscy wbijają poziomy. Jestem bardzo zadowolony i dziękuje Wam za tak aktywną grę. Jako iż macie lecicie jak burza do przodu, jesteśmy w stanie bardzo łatwo zabić wyższe immortale, więc lecą też niezłe HS.

Weszły mercenary i nowe patche ale nadal nie ma choćby wzmianki o powiększeniu capa czy ulepszeniu opcji klanu. Jak tylko wejdą jakiekolwiek informacje, napewno Was powiadomię.

Zglaszam moja nieobecnosc od dzis na tydzien bo nie bede mial dostepu do kompa z powodu wyjazdu tylko tablet. Wiec prosze o nie wyrzucanie.

Mozna by zalozyc akademie z nowymi osobami bo na forum jest sporo chetnych osob tylko czy ktos by sie tego podjal?

Pozdrawiam GoRock

Jakby zwolniło się miejsce, albo zdecydowalibyście się założyć akademię to jestem jak najbardziej chętny. Nick: Oathiel HZE: 1700

SoniQ, Twoją nieobecność zgłosiłeś na klanie i ją przyjąłem, nie musiałeś tu pisać. Spokojnie, zostajesz w klanie <3.

Co do "akademii" to niby dobry pomysł i rozumiem że jest wielu chętnych by dołączyć ale osobiście nie mam ochoty ani czasu by grać na dwa sejwy. Jeśli tylko powiększą cap to napewno wznowimy rekrutacje, niestety musicie czekać.

Zawsze mozesz kogos zatrudnic na oficera akademii i zdawalby Ci raporty co tydzien :) akademia by dzialala na tej samej zasadzie co glowna gildia min 5lvl na tydzien i aktywnosc na bossach :) sadze ze nie bylo by problemu by powiekszyc w ten sposob nieco nasza spolecznosc :)

Siemanko, chętnie do was dołącze jakby znalazło się miejsce

HZE 2371

Zjadłem parówki i teraz popijam je pepsi więc mogę rozwinąć trochę wypowiedź.

1. nie ufam ludziom

2. nie miałbym kompletnie kontroli nad tą "akademią"

3. ludzie mogliby po prostu mnie okłamywać

4. nie mam nikogo kto mógłby być "oficerem akademii"

Dodam jeszcze, mimo że cieszy mnie tak wielkie zainteresowanie klanem to nigdy nie było założenia że się "rozwiniemy". Gadaliśmy na SB i po prostu postanowiliśmy założyć klan by mieć te dodatki.

Więcej - nikt nie mówił o tym że chcemy być "wielcy" i "znani". Każdy z Was może przecież założyć klan, napisać posta, werbować ludzi i nawet skopiować sobie system który wykorzystujemy u nas. Ludzie już to robią i nie mam pojęcia dlaczego tam nie ma takiego ruchu i zainteresowania ( co nie oznacza że przeszkadza mi on/ono tutaj :^) )

Tyle w tym temacie. Żadnej akademii nie mam zamiaru zakładać, czekamy na zwiększenie capa i wtedy klan się rozrośnie lub nie. Jak ktoś zacznie werbować z podobną nazwą do naszej to już wiecie że nie jest to oficjalne i nie jest od nas :).

Grałem kilka tygodni, ale nawet nie wiedziałem, że są cheaterzy w tej grze. Dla mnie ta gra straciła juz sens, bo Save można spokojnie edytować, dać sobie 999999999 golda. Jedyny plus taki, ze można sobie szybko achivmenty wbić na steamie za pomocą cheatow.

To tak jak w sp, wpiszesz przejdziesz, ale żadnej satysfakcji nie ma. I po co? Nie wiem

Gdybym uzywal cheatow to gra by stracila sens wiec ich nie uzywam i nie bede gra ma mi sprawiac przyjemnosc ze sam do czegos doszedlem.

Eeee Panowie. Trochę się zjebao... ;(

Byłem zmuszony usunąć Clicker Heroes żeby móc zainstalować aktualizacje ale oczywiście nie zapisało mi sava na serverach googla. (bo po co)

Możliwości manualnego save też nie było.

W związku z czym nie nie mam już swego starego konta lub nie mam pojęcia jak je odzyskać. Od nowa też nie chce mi się zaczynać.

Nie wiem czy moje konto dalej jest w grze, jeżeli tak to zwolnicie miejsce dla kogoś chętnego.

Kochany android...

Dzięki za grę i powodzenia.

A no tak, bo Ty na telefonie grałeś... RIP. Przykro że tak się stało ale cóż poradzić, nic nie możemy z tym zrobić. Dzięki za wspólną grę <3

REKRUTACJA OTWARTA, MAMY 1 SLOT WOLNY!

niestety gra jest na tyle głupia, że pozwoli tylko na jedną aplikacje. Bawić w rezerwacje się nie będziemy, więc kto pierwszy ten lepszy. Jutro o 10 sprawdzę clickera. Proszę pamiętać o napisaniu posta z nickiem i poziomem z gry.